Det kommer att bli en våldtäktssommar

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Polisen varnar… i normala länder ingriper de men i nuläget läggs det ner 13 våldtäkter per dygn. Det torde vara det enda landet i hela världen som det sker i.

Jag har tidigare rett ut hur omöjligt det är att veta om dessa våldtäkter är ”våldtäkter” eller inte därför att vi har en unik och helt vansinnig lagstiftning avseende sexbrott. Nytt är dock krigsvåldtäkter:

”En fiende som saknar motstycke”
Unga kvinnor kläs av nakna, ställs ut på marknader och säljs som sexslavar. Det sexuella våldet har blivit en del av Islamiska statens (IS) ideologi och strategi, varnar FN:s särskilda sändebud.

Det här är en fiende som saknar motstycke. Jag tror inte att det internationella samfundet inser magnituden av problemet, säger Zainab Hawa Bangura, nyligen hemkommen från en resa i Syrien och Irak. Läs mer

USA, med stöd av bland annat Sverige, gjorde vad de kunde för att ISIS skulle vinna kriget i Syrien vilket borde säga människor en del.

Någon tidning meddelade att asylsökanden hade lämnat Finland för Frankrike, och den uppgiften kommenterade många. Ingen skrev dock att då har väl soldaterna fått order om att flytta på sig. Vad jag förstår av de fransmän som flyttat till Cypern brinner deras land i princip, se video nedan. Asylsökanden tuttar inte på men det gör legosoldater.

Det har inte, eller vill inte, svenska ledare förstå
Det är i sig märkligt eftersom Margot Wallström har jobbat med krigsvåldtäkter varför hon borde känna igen dem. Jag drar i nuläget slutsatsen att de sker med regimens goda minne eftersom polisen t.ex. har order om att jaga fortkörare, och man har stått på länge för att få de vi har att säga upp sig, samt att man haft kåren underbemannad i minst 20 år. Där jag befinner mig är de 20 000 på en, en och en halv miljon invånare dvs.lika många som de är i Sverige men på tio miljoner.  Sverige borde ha 200 000 poliser med andra ord.

Artikeln fortsätter under filmen:


Bästa sättet att undslippa våldsverkare är att hålla sig undan dvs. inte gå ut solo, aldrig då det är mörkt, etc. Men Sverige är snart där att soldaterna sliter upp dörrarna till bostäder och bilar varför det nog är smart att lära sig självförsvar. Det kan dock inte 1,7 miljoner mögelförgiftade landsmän göra speciellt lätt. Jag själv har planerat att åka upp ganska snart men drar mig och tar en dag i taget.

MEN vi ska ha klart för oss att de har pågått i 20 år, och förmodligen lika länge som man har planerat Operation Sverige. Det nya nu är att man skriver om enorma mängder fall vilket aldrig har skett förr.

Krigsvåldtäkter används för att mentalt bryta ner ett helt folk samt för att skicka budskapet till landets män; ”Kolla vad svaga ni är här, ni kan inte ens skydda era kvinnor, barn, åldringar.”

Gamle RPS-chefens åtgärd att införa rosa band för att markera att man inte får våldta oss är ett av de grövsta hån jag någonsin har studerat.

FN uppskattar att mellan 20 000 och 50 000 kvinnor våldtogs under kriget, många i särskilt upprättade våldtäktsläger. Den som sett Angelina Jolies film ”In the land of blood and honey” vet vad jag talar om. Trots dessa ofattbara siffror har sammantaget endast 30 fällande domar utdömts i internationella och nationella domstolar. Trettio – inte trettio tusen. Källa 

Man tycks använda samma manus nu som användes på Balkan och Cypern tidigare; söndra för att härska. Folk ska leva under ett slags ständigt olaga hot och det återupprepas hela tiden att polisen är maktlös, de kan inget göra, de varnar…

Det är nån form av crazymaking som pågår vars mål är att skapa rädsla.

Våldtäkter i krig en svårlöst brutalitet | | SvD

Samtidigt hoppar en välkänd banktjänsteman upp
Ny bank för Borg | SvD

Borg meddelar via Dagens Industri gamla moderater att sd har inga nasserötter…  det är fritt fram att rösta på sd med andra ord.

Jag har en påläst författarkollega på besök, och hon sa mig att någon hade utrett vilka det är fram till nu som har röstat på sd och det är ett jämt inflöde från såväl m som s.

När man bygger en fascism släpper man på all kriminalitet man bara kan hitta, för att motivera den polisstat som sen kommer, och det känns som om det är satt i system att släppa ut marodörer snabbt av det skälet.

 

Det som nu sker är alltså inte beständigt, utan en del av spelet, och när alla är precis slut av rädsla kommer gissningsvis EU-poliser, och folket jublar.

Vi kommer också få se repriser
Efter förrförra valet jublade moderater och småföretagare därför att de antog att Reinfeldt skulle stoppa företagsdöden. Istället infördes en höjning av arbetsgivaravgifterna vilket ledde till tusentals nya konkurser. Moderater var den gången extremt förvirrade.

När Löfven  tog över rodret jublade gamla socialdemokrater, för de antog att nu skulle det bli slut på förföljelsen av t.ex. sjuka. Tji fick de! Den blev mycket värre.

Nu har vi hundratusentals eller miljoner svenskar som antar att om man röstar på sd kommer det bli ordning i landet, och som vi ser ovan lobbar Borg in tveksamma moderater.

Det är långt kvar till valet, om det nu blir ett och inte undantagstillstånd, och vi lär få se hur gamla socialdemokrater ”tvingas” att lämna partiet som många har röstat på i generationer.

Vad händer sen?
Jag har gissat att s + m bildar regering med Annie Lööf som statsminister och den artikel som reder ut den tanken är satt på automatpublicering och kommer igen efter valet så får vi se VERKLIGHETEN då.

De har nämligen samma arbetsgivare allihop;
Fredrik Reinfeldts nya jobb: Bank of America Merrill Lynch och det är vad som menas med ”en fascism på toppen”. Det bygget är således redan klart. Nu återstår att inför ett egendomslöst proletariat  i botten dvs. en kommunism via Agenda 30.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

6 kommentarer

  1. Det verkar bara vara du och undertecknad själv som har talat om undantagstillstånd och inställt val. Vad som kanske är lite märkligt är att en sån som mig. som bott i Dårhuset i hela mitt liv kan tänka utanför boxen. Ska du åka upp här så gör det i juni-juli. Brakar det loss sker det nog i mitten av augusti, början av september. Så du hinner ut i grevens tid. Tiden är väl den bäste domaren som någon klok person har uttryckt det. 🙂

    • USA har resevarning mot hela Sverige och har bett sin medborgare undvika stora knutpunkter och dit räknar jag Arlanda.
      Men ska det smälla, för att motivera inställt val, blir det precis som du säger i slutet av augusti, början av september.

  2. Gruppen våldtäktsmän i Sverige är så stor att de kan räknas som en folkgrupp. Därför är det förbjudet att kritisera våldtäkter enligt PK-folket.

  3. Läste tidigare på Svegot att sossarna vill bli av med Löfven och ersättaren kommer förmodligen bli den (enligt rykten) alkade Peter Hultqvist. Man vill ha till krig mot Ryssland, så vad är då bättre än en statsminister som känner fel? Ser verkligen inte bra ut. Man kanske ska passa på att lyssna mycket på Tomas Ledin, Gyllene Tider och liknande. För det blir nog inte fler somrar i Dårhuset på hundratusentals år.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.