Det kan ligga 100% bäring i det här

För att förstå hur ryssarna ens tänker måste man kunna fascismen och nazismen på sina fem fingrar, och det kan de. Det är på många sätt ursmart att stå på som de gör, och släppa påståendet som detta; ”Bomba London nu!”

I Sverige bör det finnas miljoner som inte skulle förstå om de verkställer. Björnen är främst ute efter att markera och markera att det blir inga markstrider mot väst alls. De avskräckningsbombar hjärnorna; arkitekterna, vid behov. Det kan i princip ske nu, de har helt andra informationer än vad vi har, kryllar säkert av ryska spioner ”överallt” i hela väst.

Men Putin har sagt;
-Vi slåss för våra liv.

Europén ligger illa till, få tycks förstå att den middag som kommer att serveras, om inte ryssarna får stopp på nazisterna, är grillad bög. I bästa fall, kan bli vatten också.

Åka till London går bort, för min del.

https://youtu.be/tZ2ZMdZilb4

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.