Det hela blir nästan logiskt varför vi pressas

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klVi har pressats länge… så räkna med att de som kan skapa och agera gör det i 100 km i timmen just nu. Vi kommer fortsättningsvis att pressas, och vi ska ta reda på varför:

Det börjar bli en brist att jag inte kan Bibeln men det går att täppa till
Vi ska nu befinna oss i Ripe for Judgment-tiden. Det ser vi med egna ögon ske, också att sociologin rämnar, och framstående, rika, kända människor arresteras i USA. Det är dags att skörda konsekvenser…

Det är inte vi utan ondskan som ska gå under, enligt 2,6 miljarder kristna
Skärmavbild  klHarmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa


Det stör mig inte det minsta och Andy Woods är en duktig lärare som förklarar:

Du får inte leva länge i ditt eget land…
Ang bilden högst upp: Ripe for Judgment avseende den klagande kvinnan:

Skärmavbild  kl
Vi har förstått att världen står inför stora livsmedelsproblem p.g.a. solar minimum, och ”värst” blir det i glappet mellan den gamla världen, och den nya, där man t.ex. lär vertikalodla inomhus. Absolut värst blir det då full panik bryter ut för att det inte finns mat att köpa, och det är då vi låser in oss bokstavligt med vårt matförråd.

Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att allt snack om att samla guld är barnsligt. Salt lär bli en mer efterfrågad ”valuta” även om jag personligen aldrig skulle stoppa ut nosen i det läget för att försöka sälja salt… Vi har också sett uppgifter om att amerikanarna kommer fatta detta i slutet av juli, och resten av världen 1-2 månader senare, men vi såg häromdagen att bunkrandet har börjat.

Analys:

En stor grupp ska drabbas
Men ”värst” blir det för den gruppen som  bryter mot det fjärde budordet som i sig innehåller ett LÖFTE; om du följer det fjärde må du leva länge i ditt eget land. Sett med Bibelns ögon är det nu meningen; Guds / Den högre maktens / Universums vilja – att människor ska dö dvs deras själar ska en trappa upp för vidare fostran. De kan bunkra ihjäl sig, hjälper inte.

Motsatta löftet; lär du inte leva länge, och inte i ditt eget land
map of glaciationsDe geografiska prognoser som är gjorda visar tydligt att det är stora delar av väst som ryker, och det är nästan samma områden där man generellt struntar i det fjärde budordet.

Vi t.ex. har en stat som direkt dödar gamla via svält och övermedicinering, och ett värre brott mot det 4:e budordet får du nog leta efter.

En väninna till mig i Sverige skrev:
”Min dotter är intresserad av hur man slaktar en gris, jag ska visa på söndag.”

Prognosen för den dottern är rätt god
Därför att hon lär fråga mer än så. När det smäller till klarar hon sig bättre. Men det gör inte den som står och sliter i dörren till Seven Eleven, och som undrar varför de har stängt; ett kränkande tilltag som genast polisanmäls.

Hedra din fader och din moder, för att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land. 2 Mos 20:12
(Fjärde budordet.)

 

Fjärde budet är helt förvanskat numera av Kyrkan:
Visa aktning för din pappa och din mamma.
Enligt Guds vilja är det pappas och mammas uppgift att bry sig om sina barn.
De som är föräldrar har gett sina barn livet som en gåva. Vi får alltid visa dem tacksamhet för livet.
En del människor har till uppgift att besluta om och sköta gemensamma frågor i samhället.
De kallas myndigheter. Gud vill att vi respekterar dem. Källa

(Texten ovan ger mig hicka…)

Identifiera fienden:

https://www.youtube.com/watch?v=WXFwF4PosIg

En afrikan sa mig ordagrant;
-Får jag barn i väst tar jag det till Afrika direkt för annars får jag ett barn som inte respekterar äldre, och då går barnet och hela samhället sönder.

En del afrikaner slänger sig på marken, på alla fyra, ett par gånger per dag hemma för att hedra de äldre och mina studenter – grannarna – går alltid 20 centimeter bakom mig för att markera att de vet om att jag är äldre och visare.

Den sista sammandrabbningen
Vi har sett två viktiga saker; dels imperiets försök att stjäla Afrika, och dels de 40 muslimska ländernas beslut att utrota ISIS-folk – en terrororganisation skapad av imperiet för att få alla att hata muslimer – förra gången var det judar – och jag gissar pga deras suveräna banksystem.

Det säger sig självt att det blir ett oherrans liv då afrikanska ledare som Farrakhan fattar
Bibeln talar om ett slutkrig mellan Kung av Syd och Kung av Nord… bör ju ske då stora ledare förstår varför EU lockar upp afrikaner…

 

De lär bli förbannade
Skärmavbild  klJag skulle inte bli det minsta förvånad om stora delar av Afrika och Asien skapar en gigantisk miljardarmé, som går igenom hela världen, och rensar upp i knarkarkvarten de har som grannar just nu.

Det är snart tio år sen jag skrev artikeln ”Kulturen vi inte kan förstå”:

Nu går de till verket över precis hela världen
Vi kommer inte att förstå denna VREDE om vi aldrig talar om att vår livsstil faktiskt innebär undergång och utrotning. Det är inte jeansen i sig som framkallar vreden utan det faktum att folk över hela världen vet om att vi kommer att gå under av vår stil och vi kommer att utrotas. Vårt sätt att tänka och handla får inte smitta av sig på dem. 

Skärmavbild  klDe vill rädda sin befolkning och sina familjer från samma öde. Tänker vi så förstår vi genast varför de är så arga. De ser oss som Satan och monster. Egentligen är ilskan en dold rädsla, tror jag. De är rädda för oss och livrädda för att vår västerländska kultur ska ta sig in hos dem.

 Läs mer; ”Kulturen vi inte kan förstå

Västkulturen är snart bara ett minne, ett par hundra års parantes i historien, och det är inget vi kan stoppa eller ens bör stoppa.

Vill du stoppa det så börja med ett studiebesök på södra Cypern; kryssa dig fram bland dyngfulla, föräldralösa 16-åringar ifrån vår kultur. Besvara sen frågan man får som svensk av cyprioter;
-Älskar inte ni era barn?!?

 

https://www.youtube.com/watch?v=pz_VTxeOTTA

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.