Det håller på att hända något stort i Sverige

Om du tänker efter så har vi haft ett slags stagnerat kunnande, och en massa kunskaper vi fick lära oss i skolan stämmer inte alls, inte en siffra rätt.

Människor har slutat utvecklas” hävdar Dr. Michio Kaku, världskänd fysiker och transhumanist. Det blir resultatet då vi tror att vi vet allt.

Forskarna säger nu att människan känner bara till 10% av de arter som finns i världen! De medger att de inte vet allt…

Planeten myllrar av okända arter
Bara tio procent av jordens alla djurarter har hittills upptäckts av människor. Därför hittar forskare konstant nya djur med alldeles speciella förmågor och karaktärsdrag. En räka med en enorm ljusrosa klo tillhör de senaste utökningarna i biologernas lexikon. Läs mer

NASA har tidigare släppt att det finns en biljon planeter
There are a billion Earths in this galaxy, roughly speaking. Not a million. A billion. We’re talking 1 billion rocky planets that are approximately the size of the Earth and are orbiting familiar-looking yellow-sunshine stars in the orbital “habitable zone” where water could be liquid at the surface. Läs mer

De medger att…  och det är själva medgivandet som är det stora genombrottet för om vi inte vet allt, om mycket av det vi tror är sant är falskt, har vi en helt ny värld att upptäcka och lära känna. Det är inte ens tio år sedan du ansågs helt knäpp om du ens talade om att månen möjligen påverkar jorden, och då fanns bara ett solsystem; vårt.

I samma stund “alla” inser hur vansinnigt mycket fejk det är frågan om faller MSM som en sten för vi vill inte ha propaganda längre utan riktiga kunskaper. Jag är 100% tvärsäker på att det kommer att bli rena folkvandringen längre fram till de organisationer som börjar förmedla ocensurerade fakta och riktiga kunskaper. Det kommer att bli lika poppis som det är att byta kök idag.

Det håller på att hända något stort i Sverige
För bara ett år sedan var gängse attityden den att vi är modernast i världen, och har inget att lära.

Nu när jag var i Sverige nyligen kändes den bruten, och jag tänkte på det då jag scannade passet på Cypern, som därmed saknar köer till passpoliser.

Idag känns det som om jag blir “trodd” om jag säger att lilla, lilla republiken Cypern, södra delen av ön, är modernare, och har en effektivare mottagning av anlända utlänningar. Det är i sig en självklarhet att det är viktigt för dem därför att de har 6-7 miljoner turister att hålla reda på.

Isoleringen bryts?
I samma sekund som rätt människor inser att lösningar kan finnas i andra länder lär man börja leta och inför man vassa dator-scanner-“passpoliser”, som dessutom fotograferar dig, är det nog kört eller svårare att ränna omkring med flera identiteter eller falska pass t.ex.

Bryts isoleringen lär framtida statsministrar få det väsentligt svårare att dilla i folk att ryssarna saknar förmågor… och historikerna kommer förmodligen klia sig i huvudet och undra hur MSM ens kunde publicera nått så vansinnigt???

För ett och ett halvt år sedan sa det stora bokförlaget till mig att de kunde inte publicera mina UMS-böcker därför att jag måste ha svenska studier som backar det jag säger. De gillade skarpt vad jag håller på med men det måste backas av svenska studier. Deras attityd då förklarar en del av isoleringen. Inte en käft har väl fått publicera nånting alls som inte backas av svenska studier.

Det går inte, för det finns inga svenska studier, men väl asiatiska och amerikansk. Ett år senare kontaktades jag av ett stort skandinaviskt förlag som börjar ge ut dem, plus tre av mina gamla böcker, senare i år. Nu gör det plötsligt inget att jag inte backas av svenska studier.

För 3-4 år sedan blev en fotograf och en regissör, som känt mig i 30 år, rosenrasande för att jag i en bisats hade nämnt på FB att media i Sverige är censurerad. De menade på, båda två och samtidigt, att jag måste ha blivit helt galen, och det hade de inte upptäckt på 30 år?

Lite senare gick Stefan Sauk ut och påstod samma sak, och frågan är hur många jobb han har fått in sen dess? Det är utan minsta tvekan media- och kulturfolk som håller Nordkoreaställningarna.

Artikeln fortsätter med en katastrof

Vi blir inte sällan världsberömda som nuts, och det hänger väl samman med att mångas världsbild går helt stick i stäv med omvärldens?

Här berättas om svenskan som fritog en man, dömd för kvinno- och barnmisshandel, och som skulle åka tillbaka frivilligt till sitt hemland. Han var alltså inte ens deporterad mot sin vilja.

Kapa flygplan ger i många länder livstid, men i Sverige applåderas tilltaget, och tonen är milt uttryckt rätt hånfull. Sist det var en liknande ton var då två journalister fick det stora journalistpriset för att de tagit sig in i illegalt i främmande land iklädda en egen armé. Det ger inte sällan dödsstraff eller livstid i andra länder. Innan dess var då Schyman eldade pengar. Det finns ett före och ett efter Schyman avseende “Sverigebilden” för det var då den sprack fullständigt.

Men nu produceras det material i Sverige och på svenska:

Det blir intressant att få följa nationalåsikten  att “pengar är fult” ner i graven,
och vi får se hur lång tid det tar? Kommer också information nu på svenska:

Och hur lång tid det tar innan man erkänner energier och kvantfysik?
Har Victor rätt, och det har han rätt ofta, kommer det hända grejer kollektivt från och med nu och ett halvår framåt. De krafter i Sverige som vill isolera och dunka in propaganda lär få ge vika om Victor har rätt.

Det visar sig, tiden är den bästa domaren. Alltid.

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

2 Comments

  1. Om vetenskapen inser att det är ‘bara’ ~10% av de arter som finns idag, samtidigt som 98-99% av alla kända arter är utdöda, så handlar det om ofattbart många arter att identifiera.

    Har under mina besök på Rodos utvecklat mitt intresse för fotografi och hittat arter som inte riktigt stämmer överens med vilka som är kända sedan tidigare där. Har bl.a. olika officiella grekiska databaser till hjälp.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.