Det går som tåget för statsministern!

(Flera läsare har bett mig sätta in donera-knappar i bloggen men jag har löst det på ett roligare sätt; Bjud Lena på middag!  Jag redovisar nån gång i veckan.)


Åter till slakten av socialdemokratin

När man bygger en ekonomisk fascism måste såväl facket som arbetarpartier slaktas därför att du kan inte dumpa löner annars.

Lönedumpning har man kört genrep på;  Telias hotbrev till personalen,  SAS vill sänka löner – Arbetet,   SSAB sänker arbetstid och lön | Dagens Arbete. Vad man än vill införa körs alltid genrep i ett eller flera EU-länder.

Enligt utländska uppgifter har SL dragit på sig runt 90 miljoner redan, och fler väntar den dagen han är klar med s i Sverige, och det går som tåget.

Vi lär få se karriärrepriser; Fredrik Reinfeldts nya jobb: Bank of America Merrill Lynch  / Anders Borg klar för nytt toppjobb.

Lite förövningar existerar: Varning för slavarbete i Sverige – Arbetet  / Slavarbete för utländska ungdomar – P4 Halland | Sveriges Radio /Det finns slavar i Sverige – Klartext | Sveriges Radio

250 miljoner afrikaner ska tryckas upp i Europa
Och jag undrar i mitt stilla sinne vad som händer i Sverige när det går upp för flertalet att 8-klövern är helt enade, tillhör samma maffia med samma uppdragsgivare, och att ”alla” nu ska drevas mot sd.


Det är på tok för få som förstår att det är meningen
Ulf Hedman: Käftsmällen mot Stefan Löfven – nu röstar jag på SD – Vlt   (Meningen!)
Uselt politiskt hantverk av Socialdemokraterna”  (Meningen!)
En mardröm för Löfven  (Meningen!)
Om slavmarknaden (Meningen!)

Se schemat högst upp; Arbetarpartier ska tryckas ner till noll. (Meningen!)

Den här hårdingen vet vad han gör.

Svensken är gissningsvis världens materialistisk folk varför allt görs om till materialism.

Folk tror på allvar att 250 miljoner afrikaner kommer att anmäla sig frivilligt för lämna sina familjer och att åka upp till svinkalla Europa av materiella skäl, för att få det bättre…

Jepp, vi är kända utomlands som världens naivaste folk.

Minns du när Löfven ändade migrationspolitiken?
Många gamla sossar blev upprörda, för de vet inte att krigen är slut, så det finns inga flyktingar längre.

De har tvärtom börjat vända åter till Syrien och Irak år 2016-17.  Men EU har fattat beslutet att 250 miljoner afrikaner ska tryckas upp i Europa, och då finns bara en sak att säga;


Nolltolerans mot alla som saknar papper och speciellt de ifrån Afrika

Nolltolerans mot krigen som skapar flyktingar, och som man sen kan gömma sig bakom. Eller som SvT har sagt: ”Stoppa slavhandeln”

Jag har noterat att sånna krav är otrevliga:
Lagförslag: Obekväma journalister ska kunna dömas för spioneri

Men jag har ”mina” studenter med mig i den tanken.
De vet vad som pågår.
Jag med.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

6 Comments

  1. Idag sade de på Rapport att syrrorna kan tvingas jobba extra på sin fritid i sommar. Givetvis utan extra ersättning. Det sade inte rakt ut men meddelandet var att det är bara att gilla läget. Om ni vill ha något jobb att gå till imorgon. Noll jobb – noll kronor i lön. Såg nånstans också att över 200 000 pensionärer lever i extrem fattigdom i Dårhuset. Veckan efter midsommar införs den nya EU-censuren. Känns allt mer som om valet är planerat att ställas in och man behöver ha full kontroll över internet så att Svensson inte förstår vad som pågår. I det kritiska läget kan man inte ha alternativa medier som skriver att folk arresteras för struntsaker, kanske rent av försvinner spårlöst. Dom behöver ju inte direkt bekymra sig för Bonnier, Schibsted och SVT.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.