Det finns inga krig, så vad bråkar alla om?

 

 

 

 

Jag läste om någon lärare, som undervisar utlänningar, som sa att det är hans plikt att berätta att det är fred i Irak och Syrien, folk åker dit på semester, de säger själva att det är ingen fara… gäller även Somalia, och hans uppsyn var förskräckt.

Han räknar kanske med att få stryk?
Jag kan bekräfta hans uppgifter. Dels via internationell press, till och med FN vet det,  men också via studenterna på min gata som åker till dessa länder hyfsat frekvent.

Det är många år sedan folk började vända åter, och jag har skrivit om det då och då.

Englands premiärminister meddelade det för nu säkert två år sedan. ”Alla” vet det utom svenskarna varför vi bör fråga oss varför svensk press tiger om det?

Varför låtsas man att det finns flyktingar som inte finns?

Känner de till nya krig som ska producera nya som behöver asyl?

Jag kan inte se annat än att agenter arbetar mycket intensivt med att hjärntvätta just svenskarna och frågan är; varför? Genrep?

Vi har en nuvarande s-ledare och en gammal som grälar om asyl…  för vem?
Det finns inga krig i Irak / Syrien men väl i Jemen t.ex. De politiska oroligheterna har ökat konflikter mellan olika grupper, och i september 2014 tog den shiitiska Houtimilisen över Jemens huvudstad Sana. Vi struntar fullständigt i Jemen.

Vita far mycket illa  i Syd-Afrika, struntar Sverige också i. Cypern och Ryssland hjälper dem. Det finns många länder där FN har sina fredsstyrkor  t.ex. på just Cypern.

Nigeria;  i norr avancerar terrororganisationen Boko Haram, dvs.ISIS, som upprättat ett islamistiskt kalifat. Enligt ett vittne som BBC talat med mördades människor ”som djur”.

Det som ska kallas för det politiska islam torde vara världens största bekymmer och ska inte förväxlas med muslimer. Det är lika dumt som att säga att jag är medlem i Ku Klux Klan för jag är vit.

Vad jag kan se har Sverige däremot stora mängder ISIS-folk inne
De kallar sig Muslim Brotherhood där uppe, och den organisationen är förbjuden i de flesta länder utom Iran. I Saudi får du 20 års fängelse om du ens tillhör dem.

Syd-Sudan driver inbördeskrig, i Libyen fortsätter inbördeskriget som inleddes 2011 med hjälp av väst, och inte minst kring Benghazi och huvudstaden Tripoli.

Kongo har problem, enligt mina grannar studenterna.

Den mesta makten i landet är koncentrerad till presidenten och hans närmaste män, och makten skyddas ofta med hårdhänta metoder. Och trots att inbördeskriget officiellt sett tog slut 2002 så pågår ständiga strider i östra DRC.

Skådespel
Det jag kan tänka mig är att de senare sätter igång aktioner som går ut på att scapegoat-gänget flyktingarna ska ut – men de kommer inte tala om att de vill hem, och att många redan är hemma sen länge.

Turkiet tog 3 miljoner och de började återvända för nu 1,5 – 2 år sen.

 

Nu ska det alltså hållas ett val som är som en folkomröstning om flyktingar, som inte finns?
Däremot finns det ISIS-soldater inne i Europa som bär sig åt som soldater brukar; bränner ner, mördar, våldtar sig fram.

Klipp från FB:
Det är så sorgligt, hur vårt land faller samman. Häromdagen gick jag till tvättstugan för att sätta upp mig på en tid. En kille som bor i området var där, han hade tiden före mig. Han är säkert arab och pratar bra svenska, har förmodligen bott här i många år. Snygg, välvårdad, trevlig. Han sa till mig:
– Du kan ta min tid, jag har inte så mycket att tvätta.
– Nej, jag tvättar efter dig, svarade jag.

 – Men du kan ta den… propsade han.
 – Nej, tack ska du ha, det passar mig lite senare.
– Okej! Han tog sin tvättbag och gick. När jag sedan kom dit, min tid, så var tvättstugan så välstädad så jag har aldrig sett maken, golvet moppat, tvättmaskinerna avtorkade så de blänkte, luddhinken tömd. Jag blev så sorgsen. Den killen har förmodligen levt ett bra liv här i Sverige och blivit väl bemött, sett Sverige som sitt land. Men nu känner han nog hur hatet börjar gro, hur även han blir en del av problemet, hur allt förändras… Det måste vara hemskt!

Ja, det blir många offer
Ju mer du ljuger desto fler blir de och eftersom vi inte kan skilja på sak och person, enda nationen i hela världen, är risken stor att det blir en enda mess av allting.

Jag behöver bara skriva ordet ”ansvar” eller, ännu hemskare, orden ”eget ansvar” så gillas inte mina texter.

Ordet ansvar kommer ifrån uttrycket ”svara an”. Du ser eller hör något, och reagerar på det, och helst ska du lösa det problem du just har upplevt.

Det är 30 år sedan jag hörde en kvinna säga under ett föräldramöte:

– Mina flickor springer ute på nätterna, vad tänker skolan göra åt det?

De föräldrar som har velat ta ansvar för sina barn sen 70-talet har motarbetats kraftigt och inte sällan kallats för auktoritära ty vår fader är staten och vår moder är soss, och därmed basta.

Det är grundproblemet
Ett folk som är så kuvat av en korrupt stat kan inte värja sig en tum då manipulationer drar igång inrikes, lett av ”folkvalda”, och som skriks ut över statstelevisionen.

Två saker krävs; sätt på korken och sluta drick sprit för att inte förlora intuitionen och konsumera internationell press och inte svensk.

Är vänsterns kvinnor dumma i huvudet?
Inte nödvändigtvis, men de är medborgare i en totalitär stat där man bestämmer runt olika sammanträdesbord vad som ska anses vara ”sanning” och sen kör man ut det brett.

Vi torde vara enda landet i världen där alla tidningar skriver samma sak.

Den som har skapat bilden ovan är ett bra exempel på att svensken inte kan skilja på sak och person, och den oförmågan kan mycket väl leda till vår egen undergång på sikt, liksom att det kollektiva medberoendet, som de bär upp, är en gigantisk nationell fara.

Medberoendets sista steg är självmord eller mord, alltid, om man inte får stopp på det. Vi är t.ex. världsberömda via svenskan som fritog en kriminell äldre man som ville hem, och det vi förmodligen är mest berömda för är att hon inte häktades för flygplanskapning. De rättsvårdande myndigheterna är alltså medberoende till en medberoende.

Du kan läsa Symptomlistan för  medberoende själv så känner du igen många inom staten, politiken, media och kulturen.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Kommentera