Det ekonomiska hotet avseende investering i dårskap

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klWe are facing a very serious threat to our liberty from these Climate Change people and most of the supporters actually think they are saving the environment and are oblivious to the real agenda behind the fake research. It certainly appears that the West will decline and Asia will rise for the next cycle to be the Financial Capital of the World because the hidden agenda of the real communists are pushing Climate Change to take over the economy. Läs mer

Texten har läsaren hittat hos den eminente bloggaren Armstrong, som alltid väger in historia i sina bedömningar. Det leder till att han ofta får rätt eftersom den har Skärmavbild  klen tendens att upprepa sig.

Han kör förvisso med smaskiga titlar för att väcka uppmärksamhet men det finns inget hitta på, kämpa, dra in donationer.

Han tycks föreläsa ofta sen länge
Det han skriver stöds oftast av NWO-korten och samtliga fascistscheman som vi har studerat.

Han menar på att bl.a. bobubblan smäller, och det vet vi att den gör, finns till och med ett sånt kort i NWO-kortleken, handlingsplanen, och ett gigantiskt skäl till det är att all privat egendom ska avskaffas enligt Agenda 30.

Som vi har sett anser han att Asien ijwtgruovinner
Jag undervisade en 22-årig indier om bobubblan. Han har förstått att de kliver in i den i dess start nu när de bygger i Indien. Han har helt klart för sig att går de in nu gör de en bra affär – men de får inte sätta igång och belåna vidare sen.

Jag gav exakt samma lektion till en svensk, född 1975, dubbelt så gammal men knappast dubbelt så klok, och som köpte ett hus för sex, sju miljoner efter lektionen.

Jag undervisade indiern och svensken samtidigt
Indiern tackade mig för min tid, och för att jag älskar honom som uppenbarligen vill honom väl, eftersom jag la ner tid på honom. Svenskar brukar se pengar och prylar som kärlek, och runt hela Medelhavet sitter det 50-åringar som flytt sina ”vuxna” barn av det skälet att de vill inte vara deras privata bankomat längre plus att många upplever att ungarna super och knarkar bort huvudet. En 80-årig britt hade besök av sin 50-årige son nyligen som satt i hennes vardagsrum och söp i en vecka.

Skillnaden blev slående mellan en av de mest arroganta svenska människor jag har träffat på någonsin, och indiern som ägnade tre dygn åt att surfa, läsa, kolla, och sen fatta beslut. Jag gissar att svensken söp väl huvudet av sig i tre dygn och levde djävulen över en jävla kärring som la sig i.

Indian Economy Overtakes Britain And Has Become Worlds Fifth Largest Economy eSå, det är inte bara så att Asien vinner stort för att de inte håller på med dårskap, de känner också väl till Solar minimum och förbereder sig inför den, vi har sett att Kina bygger en artificiell sol nu, utan också attityderna plus att pratkulturen leder till att en svensk superarrogant typ kollar aldrig upp något.

Det går inte att säga till en sån att Indien är femte största ekonomin eller att solar minimum är här därför att har det inte stått i pressen i Sverige finns det inte.

Skärmavbild  klNej, det kom ingen lakrits på posten från svensken för att jag la ner en timme av min dyrbara tid… men det kom kaffe ifrån indiern.

Så, vem säger jag till nästa gång jag ser en fara?
Svensken? Nej. Indiern? Ja.

En del av dem har förstått att de är korkade, och det är väl bra, men de har inte en sportmössa framöver om det inte sker mirakler. Jag ser att folk håller sig undan dem här nere plus att de, som har ”vuxna” barn som super, ser till att de inte får några arv.

En britt sa mig för inte så länge sen att tjafsa om arv hit och dit, skriva papper hos advokater, behövs inte för vi 50-60-70-åringar kommer att överleva dem. Ser man på utvecklingen nu i USA är det inte helt omöjligt. Medellivslängden har skuttat ner med hela åtta år, och det är inte 60-åringarna som dör av piller, opiat-överdoser, sprit eller kokain.

Det pratas rätt mycket om dessa 70-talister, värst är det väl i England, så jag borde skriva en hel bok om dem, och se om jag kan gräva upp hur ett helt kollektiv kan bli som de är. Fluor, tungmetaller, mögel, droger, alkohol, psykmediciner är väl ett kluster skäl.

maniblojorJag blev glad för det inträffade
Jag lär ju inte lägga ner mer tid på en sån ”vuxen” svensk mer, och det är en av de saker som händer då man blir runt 60 år. Då är det färdigt med tonåringar, och dessa människor är tonåringar, och skälet har vi roddat i förr.

Jag tar inte ens på mig att försöka förklara för en okunnig, högdragen, högmodig och dryg, svensk ”pk-vuxen” 40-50-åring, som är som en 15-åring, att till och med indier på landsbygden förbereder sig för solar minimum bland annat genom att sticka kläder till elefanter.

Skärmavbild  kl

Vi kan koppla den typen av attityder till det fjärde budordet – som vi kollade in för ett tag sen – där de lovas att de inte ska få leva länge i sitt eget land.

Det är precis vad som kommer att hända 
Jag minns en ung ”vuxen” som sa mig att han läser aldrig en bok, inte ens en tidning, utan lyssnar bara på partiledaren.

Den gossens överlevnadsprognos är om möjligt ännu mer usel, så snickra på din plan. Jag vet att flera läsare har sålt sina hus i städerna, och köpt nya kontant utanför, så det rör på sig i vår studiegrupp. En del har emigrerat, och den senaste – som bör stå och packa upp snart – valde Portugal som ligger utanför prognosområdena i Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=Lm9pGgE_ojg

NASA påstods ljuga, här är en NASA-video vad jag förstår som handlar om solar minimum

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Stämmer så väl det du skriver om ekonomi.Hade ett samtal med en bekant för några månader sedan,som vill sälja sin lägenet och köpa större. Den personen lyssnade inte på mig,utan sitter nu med ett lån på nya lägenheten. Nu börjar bobubblan komma Sverige,då blir det inte roligt att sitta med skyhöga lån.

 2. Har man hanterbar nivå på lånen så kommer inflationen att äta upp mycket av skulden. Inflation har vi redan, det räcker att handla mat i Sverige och jämföra priserna för ett år sedan.

 3. Jag har 75% på huset, som är värderat till 700tkr. Det är värre för dem som har miljontals i lån och lever ”från hand till mun” varje månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.