Det drar ihop sig?


Jag personligen är övertygad om att Biden är mördad/ utbytt, se tagg örsnibb, liksom sonen samt frun, och 4-5 nära medarbetare dog otippat, nånstans runt 2016-17, och det vore mer än märkligt om inte ryssarna har korn på det, också. Om jag har rätt är USA kapat.

Vad har vi då i Vita huset?
Gissningsvis en anställd av arkitekterna, som jag då tror är västbankerna, krigs- och oljeindustrin främst.

Jag lutar mig mot banksvindeln det innebär att sänka räntan till 0%, för att få folk att låna, och räntan är nu uppe i runt 13% på vissa ställen i USA. Jag lutar mig mot gas-olje-bensinpriserna, och allt krigande ständigt och jämt dvs, plundrandet. Artikeln läsaren bidrog med nyligen var rätt klargörande, också, tack!

Skådis,                         äkta Biden,              skådis,                    äkta Biden

Fördelen med den kristna damen, video 1+2,  är att hon är så djupt religiös så hon skulle aldrig ljuga. Hon säger vad hon ser, och situationen är hopplös eftersom -ister vill ha krig så de får förfina rasen.

Vi ska nog inte glömma bort att allt började med att ryssarna fick korn på att det fanns gott om biologiska vapenfabriker, precis vid deras gräns mot Ukraina, och det är styrkt av internationella organ att så var det, och det var därför de gick in.

Skäl två för att rysktalande ukrainare mördades på löpande band, och jag får det till 2,5-3 miljoner sen 2014 då inbördeskriget började.

Nyligen sas att ryssarna ämnar rädda världen, igen, och de åsyftar när de krossade nazismen förra gången i samband med ww2. Besluten är fattade av Duman, och bara det är iögonfallande att man i väst, bara där, alltid tjatar om Putin.

13 dagar sen

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.