Det är mycket snack om dumma svenskar…

Jag själv upplever att ”alla” utgår ifrån politik, sociologin och/eller materialismen, och många hämtar sin världsbild ifrån pressen, och ingen googlar på engelska, eller kollar upp nånting alls. Svenskens världsbild är helt skev, sa Rosling, och jag nickar.

När man sen skaffat sig en åsikt ska den verbaliseras, för det viktigaste är att få prata, och de som inte håller med ska straffas, man ska attackera,  a´la fascismens normalregler, och pöbeln ska fram, och växa.

Nån, jag har gissat ofta på krigsindustrin, ligger bakom fascistbygget, som är på god väg i väst att glida över i ett nazistbygge, och de sistnämnd vill alltid gallra fram A-människan. Det är inte helt omöjligt att det också är vad vi ser, nu.

Utifrån min erfarenhet ska vi vara tacksamma för alla signaler vi får som går ut på att landet blir obeboligt inom kort därför att solar minimumproblemet leder till en ljusbrist och kyla som inte är möjlig för människan att hantera. Inte för grödor heller eftersom all form av växtkraft sinar. Vi har tidigare kalkylerat med en deadline runt år 2032-35, och vi kommer följa detta noga framöver.

Svenskens största problem är i så fall att de som attackerar, hånar, jävlas med folk lär inte kunna ta sig ut alls för de är inte välkomna nånstans. Det tror jag blir västerlänningens absolut största problem mellan år 2025-35.

Svensk blomma, ett år?

Det beteendet funkar bara i Sverige
Du kan köpa en tremiljoners lyxvilla där jag befinner mig men lär utvisas på stubben ändå om du utgör en hotfull fara; slåss, drar kniv, attackerar verbalt, och allt det som är vardagsmat i väst.

I andra kulturer blir du inte utvisad utan snarare eliminerad, därför att ditt beteende är en fara för det uppväxande släktet, dvs du är en omöjlig förebild. Vi har sett förr att ca 30 miljoner amerikanare har försvunnit spårlöst, och det tyder på att en fascist-nazistgallring är igång grande.

Blomman högst upp är 2,5 år, och visar upp problemet väl, så långt att du ser inte den växtkraften i nord, och det torde gälla all kraft, också tankekraften. Jag vet redan att folk inte kan tänka om de har droger, mediciner, mögel, tungmetaller i sig och det är ingen större idé att bråka med folk, eller attackera dem. Jag vet också att många anser att jag är duktig på att tänka, speciellt utanför alla svenska boxar… se blomman högst upp i Cyperns ljus… och så tänker vi oss att vi flyttar på mig på årsbasis tillbaks till Sverige… se blomman till höger…

Eller, för all del, håna dem, vilket är ett klassiskt alk-symtom
Samtliga kommer alltid att känna fel, så länge som de är förgiftade, och det videon tar upp inte funkar, och vad jag kan se – när jag besöker Sverige – så slås känslosystemet ut, och det vet jag inte tvärsäkert, men jag gissar, att det också har med ljusbristen att göra. Jag känner direkt, redan på Arlanda, att det är mysko energier där uppe, värst i Stockholm, och minst i Norrland och Skåne.

 

Är stora delar av folket masochister?
Hånflinet syns tydligt…

Svar; Nä, men alla påverkas, speciellt just nu, kraftigt av det här,
och allt annat som ska få oss att flytta på oss på sikt.

I väst tiger man om det här problemet, och håller på med nått konstigt global warming-tjafs, och alla bråkar om det finns eller inte, och skälet till att man tiger kan bero på att man vill undvika panik. Man kör olika race istället för att få folk att flytta på sig samtidigt som man försöker locka upp folk till norr som ska bli till is där uppe. Bl.a försöker man sno Afrika.

Professor Valentina Zharkova: The Solar Magnet Field and the Terrestrial Climate

More Large Schumann Resonance Spiking June 9th 2021!

Spread the love
Om Lena Holfve 9204 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.