Det är kanske förklaringen varför en del ljuger rakt upp och ner online???

isis

Jag sitter och väntar på en leverans från en grafiker…

Jag påbörjade utredningen av alt-medier i somras, och är inte nämnvärt imponerad, och nästan samtliga jobbar på att driva scapegoatfrågan åt regimen.

Narcissister, video 1 påpekar att de existerar online, är experter på att uppvigla, skapa intriger, och smutskasta personer som står i vägen för personens stora ego så det passar väl bra med nu-ska-vi-alla-dö-verksamheter och nu-ska-vi-grillas!

vapenNu är det väl så att sprängningarna och skjutningarna kommer att öka, och den inkompetenta regeringen framstår än mer som idioter. Många av dem är helt säkert enbart teater, så var det på Balkan, och så var det på Cypern, då man byggde inbördeskrigen där.

Skjutningarna vet ”alla” beror på utlänningar, och det är nog sant dvs ISIS-soldater, CIA-agenter etc är utlänningar eftersom ett land som attackeras via skymningskrig har fått in främmande makt.

Ranelid förstår, eftersom han har sagt att vi är i krig 
Vi här i gruppen förstår det men 99,99% anser nog att det beror på araber och afrikaner, för de är sådana; illa fostrade, och då blir man som männen på bilden högst upp.

Slutar man åtala allt, som inte kan ge två års fängelse, drar man även på sig internationella ligor men sammantaget går det ut på att Svensson ska anse att det är just utlänningar dvs vanligt folk som har kommit till landet.

isissoldaterEnda skälet till att man isolerar svensken, och inte talar om att 40 länder slagit sig samman för att blåsa ISIS av jordens yta, beror väl på att den idén ska inte Svensson ha att det kan vara några andra än de främlingar som flyttat in.

Ryssland vet givetvis det, Putin har sagt att de ska jaga dem var de än befinner sig, och Kina vet det, och det tigandet inrikes kan vara ytterligare ett skäl för Kina att dra sig tillbaka.

Folk skakar på huvudet
En del av mina samhällsspioner har tagit upp ISIS-soldat-frågan med folk, som skakar på huvudet, och säger att ”utlänningar är sådana” så de tror på allvar att man utför krigsvåldtäkter, spränger och bränner 50 bilar för att man är arab t.ex.

Den befolkning, som tror det, är mycket lätt att invadera för de ser inte ens soldater då de har dem framför sig.
Jag har en skandinavisk granne som ihärdigt påstår, på tredje året i rad, att Svensson är dum i huvudet, och jag svarar konstant;
-Mögelförgiftade, 1,7 miljoner är det, och då kan man inte tänka.

https://www.youtube.com/watch?v=Emvo3Co9yaE

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.