Det är en fråga om den feminina energin i samverkan med den maskulina

 

 

En barndomsvän, som inte sett mig sen jag var 50 år, reagerade spontant över mitt foto ovan, och det stämmer att hon har aldrig sett detta mitt utseende förr.

Fotot ovan togs år 2018
Jag var då lika gammal som min kompis till vänster, ryskan Nadja, är nu, och jag såg säkert ut som 65 när jag fyllde 50.

Folk från Europa gissar oftast att vi är 45-50 år.

Nedan har vi två svenskor, som via indiska metoder är balanserade i sina energier idag, och samma fenomen uppstår dvs att de ser 20 år yngre ut.

En av de saker svenskorna fått var service, det är en maskulin energi, och under den tid de jobbade med sig själva, och jag var deras lärare via texter i en databas, så fick de med svenska mått mätt enormt myckets service, styrka och närvaro, utifrån.

De är också avgiftade, men det är inte hela orsaken till förvandlingen.

Vi vet att jag har sluppit bära 125 ton på fem år, chauffören bär allt alltid, och det är de maskulina energierna styrka, service, närvaro, resursrikedom som han utövar. Det drar igång intuition, medkännande, ömhet och sympati, i mig.

 

 

 

Och det är vad vi också ser via svenskorna att de feminina energierna har exploderat:

 

 

 

 

 

’Till vänster normalbeteendet, som alla bär upp i t.ex TRNC, och till höger ofta normaltillståndet i Sverige, efter 60 års feminiserande av männen. Jag kan inte se nått annat än att feminismen är ett vapen vars mål är att sänka hela väst.

Spread the love
Om Lena Holfve 9833 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.