Det är bara att välja, och du har ett par år på dig

isis

isis pti

Bert – Expressen: ”Invandringen är orsaken till problemen”

Lejonparten debattörer ger dessa män nedan 100% skydd genom att göra om dem till nån form av religiöst och/ eller invandrarproblem.

 

Jag har aldrig sett maken till skyddande av brottslingar, i hela mitt livisis e

Jag har läsare som tagit upp frågan i bekantskapskretsen, men nej, nej, nej, det rör sig absolut inte om soldater, utlänningar är sådana, illa fostrade! Det är deras psyke! Deras religion!

Här i TRNC är 75% av befolkningen invandrade, och man säger mig att det saknas problem med det.

Gissningsvis för att ISIS inte kan härja här, de skulle gripas direkt, och vill de inte låta sig gripas skjuts de ner på gatan, enligt gamle SÄPO-chefen.

isisVi har talat i många, många timmar om det här, och de har heller inget skäl att komma hit, TRNC krigar inte i deras länder.

Det finns två uttryck utomlands om oss svenskar; hycklarnas land, vi är en ledande vapenexportör, som sen gnäller då de används, och själva deltar vi aktivt i amerikanska krig, och så har vi uttrycket;
-Dum, dummare, svensk.

Vi påstås även vara naiva
isisISIS lär invadera hela Europa, om man inte ger sig där uppe, och gör dem till en invasionsfråga, och vi har nu snart en, två generationer som inte ens gjort lumpen.

Maskulin energi lyser med sin frånvaro, folk känner inte ens igen soldater.. och alla är upptagna med att tala om religioner, man tror att det är religionsutövande som pågår?

Och talar man inte om religioner så talar man om invandrare som sådana, och författaren Solzjenitsyn får rätt; västerlänningen kan inte se verkliga faror

Vad är de ute efter?
isiskopsSötvatten, i först hand, mark, och sen sälja alla som går att sälja.

Vi behöver alltså män som kan slåss… i ett land där man lärt pojkar att du får inte slåss, så vi sitter lite pyrt till, eftersom soldaten i mannen är helt slaktad.

isissoldatOm jag räknar rätt, historiskt sett, är det ungefär sju år kvar, vi ligger efter USA och efter England och Frankrike, så därför har jag spaning på dem, men var och en måste nog börja fundera och inte dras med i fascistbygget.

Killen till vänster är en soldat, och här nere talas det om att 800 000 soldater kan vara inne i hela väst nu.

Sarkar – AFG Vi är soldater

 

lbisissoldater
En sak är garanterad, och det är att det kommer att gå käpp rakt åt pipan för Sverige, vi ligger fruktansvärt illa till här pga alla barnsliga vuxna män som beter sig som ouppfostrade tonåringar och som om inte detta bore nog är den större delen av befolkningen svårt skuldsatta uppöver öronen, men det värsta av allt är att minst 90 – 95 % fattar inte att något är fel i Sverige, och att det håller på att gå käpp rätt åt helvete för folket.

krigEn soldat måste förklara

för Svensson

varför de skymningskrigar

på svensk mark

Ingen berättar att vi dödar folk – AB

Så hamnade Sverige i krig – Fokus

 

Saudi fattar att de inte är ”religiösa”… och hanterar hotet så här, och TRNC har förstärkta gränser.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10291 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.