Deras hus är nedbränt, och…

Skärmavbild    kl

Vi ska börja med att konstatera att asiater är smartast i världen; källa Det börjar bekymra mig. Tänker jag hyfsat rätt lär det inte bli något världskrig; behövs inget.

Skärmavbild    kl

 

Staten Kalifornien brinner, men ägs av Kina, och säger jag orden ”The Big Pharma” tänker du nog också på USA. Det var länge sen… Testa själv, och fråga ut bekanta vad de vet och anser om Kina.

Därefter måste vi fråga oss varför det är locket på i hela väst avseende det landets innovationer t.ex. Västfolk känner inte till deras artificiella sol lika lite som man känner till solar minimum.

Att vara ”vaken” i väst handlar om att förstå att det är rika i väst, zionister inte minst, som styr
antideppDet är som ett mantra som sveper över nätet dagligen.

Väst har i princip bara skulder, och drogproblemen exploderar. Piller, piller, piller… från Kina.

Det snurrar sånt här snack bland britterna, som gömmer sig bakom länken nedan, och jag har inte utrett det än, men en engelsman sa mig idag att hemma i England vet folk ingenting om Asien… och jag svarade att det är nog samma i mitt land.

CHINA and Russia will usurp western powers because of technology that has been given to them by aliens, it has extraordinarily been claimed.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7t8xeNwTKls&list=PLcX4N9PQDdG1LHu12tHU63HsC3GJ5kQXL

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.