Denna text ger mig fängelse om nya grundlagen går igenom

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Jag har inga planer på att sitta i svenskt fängelse varför jag slutar blogga i samma stund den föreslagna grundlagsändringen går igenom, raderar alla olagliga texter, och sen sätter jag mig och skriver väldigt tjocka böcker som släpps sen när regimen har fallit.

Men nu kör vi; lagligt
Igår publicerade jag  en flykting som sa att de kan se att svenskarna inte är lyckliga, och hon ansåg att vi saknar intregritet.

Inom etiken handlar det om ärlighet och sanningshalt. Integritet kan betraktas som motsatsen till hyckleri i den meningen att det ytterst handlar om huruvida något är konsistent eller självmotsägande, exempelvis skall diskussionsparter med (möjligen skenbart) olika värderingar antingen stå för dessa eller också erkänna ett analytisktmisstag och justera sin åskådning. Källa

Hon ser att vi är hycklarnas land med andra ord
Själv får jag ofta säga; skilj på svenskar och staten Sverige. De måste bo länge i vårt land för att se att svensken är rejält förtryckt och för att se att vi förmodligen är världens kraftigaste kollektiviserade folk. Det kan ligga bakom att få kan skilja på sak och person plus att våra ledare inte ens vill det.

Vår egen regeringen vill ha en lag som förbjuder skriverier om invandring och om brottslighet
Vi ska förmodligen tro att man vill hejda rasister från att öppna munnen men det är EU:s och t.ex. Sveriges invandrings-flyktingpolitik och brott runt den man inte vill se i publikationer.

Jag tror inte ett vitten på att man vill stoppa några rasister, de är nyttiga idioter avseende polariseringen,  utan jag ser snarare att man vill förhindra att jag t.ex. skriver en hel bok om hur man blåser Svensson rejält här och nu.

Vi blir superblåsta
Till höger har du en rubrik som går ut på att nu ”erkänner man” att det är stora problem, och det är Expressen som påstår det. Till vänster har du Borås tidningar som gestaltar hur allvarligt läget är.

Sd fick rätt!
Det är det absolut största budskapet; sd fick rätt! Varje gång sd får rätt ökar de med 1-2% i opinionsundersökningarna. Alla som är trötta på kaoset och som tror att sd kan ta landet ur det lär rösta på sd vilket är meningen.

Eftersom snart sagt alla ledande sossar lobbar folk mot sd får man nog anta att sd är en kontrollerad opposition. Man vill att folk ska rösta på sd, med andra ord.

Klicka 2 ggr så blir bilden stor

I schemat jag brukar använda, för hur man bygger en fascism, finns ordet scapegoat med – syndabockar – och det är äkta flyktingar / muslimer som blir det.  De tar alla pengar, äter upp huset, förstör landet, o.s.v.  Det är nu det, längre fram blir sd:s folk syndabockarna t.ex. när man kraschar ekonomin.

EU:s och eurons död
EU:s befolkning samt omvärlden kommer inte att vilja ha med västledarna att göra framöver. Många av dem lär dessutom hamna i krigsrättegångar längre fram. Inom maximalt 6-8 år är hela EU samt euron väck. Jag är helt säker på det, och ska försöka förklara det.

Vi ska däremot inte vara rädda för den processen därför att den lär tippa bankmaffian på vägen och vi lär få ett helt nytt sätt att se på pengar för att inte säga ett helt nytt system.

En gigantisk orsak är att vi blir blåsta nu
Bilden föreställer jihadister, och de är legosoldater och de dödar åt den som betalar bäst och de är välkända knarkare och drogerna får dem att bli orädda.

De uppträder som skymningskrigare brukar göra; bränner ner, rånar, misshandlar, dödar, våldtar.

 

ISIS själva har sagt att man ska trycka upp 400 000 soldater i Europa
I framtiden blir det en av kritikernas huvudfråga:
– Varför meddelade ni inte ert folk att 400 000 soldater var på väg upp?

Arméchefen i Schweiz undantagen eftersom han bett sitt folk beväpna sig.
Östländer som Slovakien, Ungern och så vidare är också undantagna eftersom de har satt ner foten.

Leva rövare är deras jobb och uppdrag
Många anser att pengarna kommer ifrån främst USA men går via Saudi. Det lär visa sig med tiden i samband med de krigsrättegångar som lär starta; kan ta 30 år – men de kommer.

Stötvis har det försvunnit pengar ifrån USA:s högkvarter; The Pentagon Lost Track of More Than $800 Million – NYMag och det rör sig om biljon efter biljon efter biljon.

Det blir nästa fråga till våra så kallade ledare:
 – Varför meddelade ni inte att det rörde sig om legosoldater vars uppdrag är att bränna ner Europa?

ISIS attackerar Europa men också USA, Kanada, Indonesien, Indien
De är inte flyktingar. De är legosoldater, och det är givet att man vet om det, men man tiger och kör crazymaking mot folket, som ska tvingas kalla 20-30-40-åringar för barn.

Det blir den tredje frågan:
 – Varför gick ni inte ut och sa att soldater härjar utan ni lät folk tro att det är muslimer / flyktingar som attackerar Europa?

”En flykting är, enligt 1951 års Genèvekonvention, en person som med anledning av välgrundad fruktan för förföljelse på grund av ras, religion, nationalitet, politiska åskådning eller tillhörighet till viss samhällsgrupp befinner sig utanför det land där han eller hon är medborgare och som inte kan begagna sig av det landets skydd.” Läs mer

Flyktingar är främst kvinnor, barn, gamla, sjuka och Turkiet har t.ex. tagit 3 miljoner ifrån Syrien men de vänder hem nu sen i somras eftersom ISIS är ute ur Syrien. Sudan, Jordanien, Libanon med flera har tagit nån miljon vardera.


Desertörerna skapar nästa fråga
 – Varför informerade ni inte den historielösa generationen vad en desertör är för något?
Män i vapenför ålder kan aldrig vara flyktingar eftersom de i så fall kallas för desertörer, om de inte är sjuka eller har befriats av en annan anledning från militärtjänst, och om de har dragit från sitt land.

Amerikanska militären har kvar dödsstraff, även för desertering även om det inte har avrättats någon för det sedan Eddie Slovik 1945.

I Sverige gäller; Brottsbalken 24 kap.3§ ”Vid myteri eller under strid eller vid annat tillfälle, då brott mot lydnaden medför särskild fara, får militär förman mot underlydande som inte lyder bruka det våld som är nödvändigt för att lydnaden skall kunna upprätthållas. Lag (1994:458).”

Nazi-Tyskland avrättade 15.000 soldater för desertering under andra världskriget och i Sovjetunionen 158.000.

Flyktingar
De kastar inte bomber omkring sig. Många av jordens flyktingar flyr ifrån just ISIS, och det är nog en mardröm i sig själv att först fly ISIS ifrån sitt eget land och sen tvingas fly dem igen.

ISIS-folk är gränslösa
Times of India – se video nedan – och många, många andra länder och säkerhetstjänster har varnat Europa, och Indiens varning har fått journalister här på Cypern att skriva artiklar med rubriker som ”Måste Europa ha en kärmvapensmäll i huvudet för att fatta”?

 

Det blir den absolut största frågan av dem alla
 – Varför framförde ni inte alla de varningar som har strömmat in ifrån andra länder som tampas med ISIS t.ex. Indien att de har tillgång till kärnvapen och att de sagt att de ämnar använda dem?

För mig blir det helt absurt i vardagen
Jag ser i svensk press t.ex. att de tiger om jihadisternas framfart och även  t.ex. Indiens varning i somras men jag kan höra den på TV här på ön. De sänder rätt regelbundet;  Libyan forces warn ISIL is regrouping | Libya News | Al Jazeera   Will Europe Face a Nuclear Attack?

Vi har även BBC här; AU Warning On Isis Returnees – BBC News   British IS fighters ’must be killed’, minister says – BBC News och vi har en uppsjö engelska tidningar på ön; Nato warns there is ’justified concern’ Isis will carry out nuclear attack …

Finns bara en sak att säga;
– Skäms på alla ledare, som inte ville skilja på flyktingar och legosoldater vilket har lett till att många civila svenskar t.ex. har skadats t.ex. via krigsvåldtäkterna, misshandel, mord med mera och krigsvåldtäkterna anses uppgå till en miljon bara i England.

Skäms därför att det har lett till att äkta flyktingar fick bli scapegoats och en pöbelmentalitet mot äkta flyktingar och vanliga, normala muslimer skapades precis som det var meningen.

Folk börjar fatta för mycket i Sverige
Du kan läsa min artikel en gång till så ser du nog vilka texter det är om invandrare och brottslighet man vill kriminalisera, åtala och skicka den typen av skribenter i fängelse i upp emot åtta år.

Man har inget som helst emot att ”rasister” jagar, därför att i schemat ingår polarisering, och den sköter de med bravur.


Ställ gärna dig själv frågan;
Vad är allvarligast?
Att det uppenbarligen är isisfolk inne?
Att ledarna skyddar dem och till och med deras kärnvapen?
Att ledarna inte skyddar äkta flyktingar?
Att ledarna inte skyddar sin egen befolkning?
Att ledarna inte berättar om varken ISIS eller sina egna planer?
Att texten ovan, som handlar om brott och främlingar, lär ge fängelse längre fram?
Att svensken aldrig får veta nått?
Att killen till vänster som propagerar för ISIS skulle gripas direkt här på norra Cypern men inte hos er? Där får han reklam av Sveriges radio och förmodligen betalt av nått studieförbund.

Artikeln fortsätter efter filmen vars ursprung kommer ifrån Indiens varningar


Du kan säkert göra frågelistan längre
Men det kommer en dag då alla dessa frågor, dina och mina, läggs på bordet och det klarar inte Sverige av att ta den smällen.

Västs egen lilla scapegoat?
När råttorna väl börjar hoppa skulle inte jag bli det minsta förvånad om Sverige görs om till EU:s scapegoat.

– Vi visste inte hur rubbade de var där uppe i Sverige.
– Vi hade inte en aaaning!
– Vi visste inte…
– Vi har varit naiva…
– Jo, nu förstår vi att det var ett dårhus.. men vi visste inte!
– Tänk att de inte kunde skilja på soldater och kvinnor och barn!
– Makabert att de kallade gerillasoldater för barn!
– Vi hade inte en susning!
– Tänk, de ville fängsla folk som skrev om deras brott!
– Vi visste inte att de försökte stjäla andra nationers unga!
– Inte en aaaning!

Jag har lagt ut filmer nedan som handlar om äkta flyktingar och som finns i Turkiet som är det land som har tagit flest; tre miljoner.

Jag lagt ut en om ISIS om nu nån ansvarig ledare hoppar in här ska de ses som lektion 1A i vad som skiljer mellan flyktingar och legosoldater.

Legosoldaterna är t.ex. de som flyktingarna flyr ifrån.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

3 kommentarer

  1. Allt detta stämmer . Flykting vågen var planerat av erdogan och det vet europeiska ledare om . Han skulle översvämma Europa av muslimer som ska gifta sig med européer och islamisera Europa med tiden. Han sa rakt öppet jag ska ta ifrån er eran trygghet. Tyvärr Europas ledare sover i grottan och vaknar aldrig

  2. 400000 isis krigare när dom som bäst i verkligheten lyckats mobilisera 30-40000 med något hundratusental i ”erövrade” under sig och bara levt på sin egen propaganda och att omkringliggande länder varit i splittring, isis mot alqaida mot befrielsearméer mot kurder mot syrien mot talibaner. Nu städas det rejält av ryssland och isis är bara spillror. Det är en lägesbeskrivning. Att Schweiz redan är beväpnat från militärtjänstgöringen en annan, allt dom behöver är att få ammunition så säger det pang.
    Varför skulle denna text ge dig fängelse?
    https://www.stoppagrundlagsandringen.com/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.