Den yttersta tiden; Armageddon / Harmageddon

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  kl

Glömde, vi som inte går med i NWO-tåget, men som är glada för att det byggs så idioterna får göra bort sig en gång för alla, blir med automatik ”nationalister” vilket har en väldig betydelse att vi blev det efter slaget, som beskrivs nedan.

Tidigare publicerat:

Vår lärare nämner FN:s högsta chef; generalsekreterare António Guterres från Portugal, som en tänkbar kommande antichrist, som just meddelat att FN:s pengar är slut.

Han stämmer så långt att han kommer ifrån en minoritet. Jag spånade runt Trump igår, och honom kan vi ta bort eftersom han är vit. I verkligheten är det vi som är ”minoritet” för vi är nu 9% av jordens befolkning ungefär.

FN leder bygget av NWO, som de kommer att få bygga, men sen förintas de allihop, och vi får 1000 år av manna och honung, som det kommer en artikel om senare.

Braeker säger att många tror att Armageddon är slutet för jordklotet, och så är det inte. Armageddon är en plats i Israel, och där står slaget. Det är också en stor dag – a great day.

För många blir det inte en bra dag därför att det är där de förgörs hela bunten.

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Jesusgestalten har länge varit nån form av förebild
Mild, kärleksfull, tålmodig men nu återkommer han som krigare, och dryper av blod efter detta extremt blodiga slaget. Nu ska vi veta att de saknade adjektiv och skrev i bilder så ett blodigt slag kan stå för uttryck som ”målmedveten” eller ”oförsonlig”.

Det står att när Jesus kommer till denna strid ”kommer det ett svärd ut ur hans mun” och det ska vi nog tolka som ”hårda eller vassa ord”.

Skärmavbild  klEn intressant uppgift i videon (25.00) är att den högre makten låter människor tro på lögnen att Antichrist verkligen är Messias. Vilket de alltså gör med råge, och därför att vi lever i en tid där folk inte kollar ett skit.

Det skuttar fram nån som säger att ”den vanligaste dödsorsaken i väst är mediciner” och alla köper det, ingen frågar efter källan, tio månader senare är detta sant, satt i sten.

De enda som inte går på det blir förmodligen de som kan Bibeln för de vet hur Antikrist ”ser ut”. De har gått till källan.

Om du hänger på NWO, jobbar för dem, går med i det tåget så hamnar du i förlorarnas stora skara. (25.44) Jag skulle vilja tillägga att hela NWO-konceptet och allt de säger är i sig ett enda stort IQ-test därför att människan har aldrig fixat att skapa stora unioner.

Skärmavbild  klVid 26.00 kommer han in på ”märket”
Väldigt många talar om det idag, och kopplar märket med chip t.ex, men det dyker upp först nu under Antichrists sista 3,5 år långa bedrägeriresa. Totalt talar vi om 7 år; 3,5 år då han är superpopulär, och 3,5 år då han är tillbaka som Satan men med samma själ.

Det är i den andra omgången märket slängs på dig, och de som accepterar det dör dvs deras själar dör. De återvänder aldrig hit mer, och det är själva finessen det.

Vi minns att studenterna talade om att förhindra att farliga människor gör barn. (Vi har vår sociologi, och står nu med enorma mängder bad people som nu rensas ut för gott. Deras själar kan inte återkomma mer till jorden vilket givetvis leder till 1000 år av manna och honung, enligt biskop Ström.)

Skärmavbild  klVi har ju problem med att ”Jesus kommer tillbaka”, eftersom vi inte tror på själavandringen officiellt, och det är lite konstigt att vi inte gör det eftersom Bibeln talar om den i ett.

Känns ju politiskt styrt…
Jesus dog på korset som ett lamm men återvänder som ett lejon. Ingen mild, ”kristen”, kärleksfull man är att vänta alltså. Författaren Sven Wernström beskrev Jesus som en rebell i sin bok ”Kamrat Jesus”.

Siwert med sin bok Folksjäl, som i en filterbubbla anser sig kunna bevisa själavandring, och han skriver rätt ofta att mängder med tyska nazister har återfötts i Sverige. Innan dess tog de väl livet av folk i Kina, Indien… de återkommer och återkommer och återkommer i nya skepnader och terroriserar folk.  De nackas nu för gott dvs deras själar kan inte återvända mer.

Hela denna tid vi lever i nu handlar om att få dessa svarta själar att göra bort sig dvs det gör inget om de gör det.  Vi lär ju ändå inte kunna prata omkull NWO, eller detta gigantiska fascistbygge vi ofta synar, och deras själar ska sen ryka och då blir det självfallet fred på jorden. Vid 50.00 talar han om att de blir fågelmat efter slaget. Den som försöker stoppa NWO-bygget nu jobbar mot denna plan.

När vi ser, hör eller läser om urtypiska NWO-människor är det således bara att hurra och säga; ”Yes! En till som röjt sig!” Men vi har ju benägenheten att vi deppar över precis allt…  för vi söker aldrig efter källor. Därför att vi lever i en pratkultur. Det går säkert mängder med folk på svensk mark som oroar sig för ”den yttersta tiden” helt i onödan.

Många uttrycker väldigt mycket runt Israel och judarna, och de har en nyckelroll på många sätt och främst för att de avvisade Jesus som Messias år 0 och han – lammet – hängdes på korset. De går dock med honom, inte mot som förra gången, när han återvänder som lejon, och det här får jag ihop eftersom jag väl känner till äkta judars syn på zionisterna och de 144 000 som ska strida lever där nu.

jesusDen som lever får se, och tiden är alltid den bästa domaren, och jag ser fram emot att syna nästa video som handlar om tiden när slaget vid Harmageddon är över och historia. Jag tror inte att du får jobb med akademiska betyg i sociologi så mycket längre till.

Det känns också som om jag befinner mig på rätt väg; jobbar inte åt NWO, håller sådana ifrån mig sen länge, tackade nej till att bli politiker för 40 år sen, osv.

De som leker med bibeltexter nu, och som skickar ut hologram kommer nog att försöka gestalta en mild, snäll, pysmysig Jesus som med sin stora kärlek ska rädda världen ungefär. Bilderna på himmelen lär väl bli därefter. Men det är ett lejon som återvänder, som badar i blod under slaget, och som använder svärd.

Den ”gamla” Jesus är inte i antågande alls.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. Tack Lena, mycket intressanta tolkningar! Vi ortodoxa i Rumänien hyser mycket respekt för våra helgon som kunde profetera denna tid. Det säkra är att vi nu lever i den yttersta tiden och antihrist är nära till att göra sig till känna för hela världen. Innan dess ska var och en bikta sig inför Gud,erkänna Jesus och be till honom om frälsning, annars går denna själ förlorad när märkningen kommer äga rum .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.