Den yttersta tiden

Skärmavbild    kl

Apostasy
Lärare Robert Breaker, som säger att det är inte politiskt eller socialt styrt att  folk har avkristnats, det ska vara så, ingår. Det har jag alltid trott att det är politiskt styrt.

Men vi lämnar egentligen inte tron, som var stark t.ex. i min mor-farfarsgeneration, nej, vi går mot en satanisk och demonisk tro och liv istället. Det får mig att tänka på att klimattjafset har blivit som en religion.

Vid cirka 11 minuter reder han ut hyfsat varför så många kristna gör fel, de har inte läst på
Det får mig att tänka på den nyfrälste Mikael H som vill att vi ska gå emot NWO fast vi enligt Bibeln inte ska det alls. NWO tas om hand i Jerusalem längre fram av de 144 000 oskulderna. MH kan inte känna till det som ständigt skäller ut folk för att de inte reser sig mot NWO.

Vis av biskops Ströms förklaringar skulle jag vilja påstå att ”oskulder” inte behöver handla om sexuella sådana utan de kan mycket väl vara mentala eller handlingsmässiga oskulder. Vi ska inte glömma att de skrev i bilder.

Han tar också upp en sak som jag har känt i hela mitt liv; alla som säger att de är kristna är inte det
Elaka tanter, tänker jag på, som bodde i byn under min barndom.

Breaker anser att vi lever i Apostasytiden nu, och vi har ett bra tag kvar tills vi når tiden då Antichrist ska dyka upp och sen slutstriden  Armageddon. Trist… den hade jag velat uppleva… Vi lever också i en tid nu där folk älskar att synda vilket vi alla torde ha noterat. Han talar mycket om ”The gospel”, och jag fick kolla några videos för att förstå vad han menar.

Han tar också upp något man skulle kunna kalla för nutidens godhetstjafs där folk uppmanas att vara god mot alla, älska alla, och det känner vi igen ifrån de som gråtandes har välkomnat ISIS-soldater till Europa, iklädda fittmössor,

Vi lever i ett gudlöst samhälle, och det får mig att minnas Ingmar som sa en gång då vi var ute på en föreläsningsturné som handlade om barn:
-Folk skriver till mig att de inte tror på Gud, och sen beskriver de en gubbe som jag inte heller skulle tro på. En av de få gånger vi ens talade om kristendomen för det gjorde vi sällan. Det var kanske jobb för honom?

Brekaer tar också upp att det står att vi i denna tid lever i en egobubbla med mycket ”älska dig själv”, vilket känns väldigt sant avseende väst, väsentligt mindre i TRNC. Intressant nog tar han upp att i denna tid existerar enormt mycket falska anklagelser. Han tar också upp att ”religiösa människor” ingalunda är kristna, och dem har man ju stött på. Han kallar dem för vargar i fårskrud.

Vi är alltså I Apostasytiden på väg mot Rapturetiden enligt Breaker, och nästa artikel i detta ämne kommer att handla om den tid vi ska in i.

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.