Den västerländska manskrisen

maniblojor

Kanalen Inspired, 287 000 prenumeranter, är till stora delar en crazymakingkanal, och att crazymakingen fungerar såg vi så sent som igår, när right-wing-folk i USA samlades för att välkomna den avlidne presidenten JF Kennedy, som inte kom…

maskulin energiJag blir alltid misstänksam då folk blir världsberömda över en natt. och det blev Peterson, men ibland får han ur sig vettigheter.

Han tar upp att västerlänningen ägnat sig åt frihet i 60 år, och glömt bort ansvar helt. Ordet ansvar kommer ifrån ”svara an”, du ser nått problem t.ex, som du löser. I väst pratar man om problem, man löser dem inte.

Video 2 kommer ifrån samma kanal, och handlar om att dom vill införa transmänniskor, och ponera att det är sant så kommer inte det att fungera därför att energilagarna sätter stopp för det. Det är snarare våld man vill skapa.

Ovan la jag en bild som visar de äkta och naturliga maskulina energierna, män ska ha 60% och kvinnor ska ha 40% maskulina energier i sig.

Längst ner ligger ett schema som gestaltar hur energierna vänder; beskydd blir till utsätt och attacker, service blir till handlingsförlamning, och jag har noterat att feminierade män också blir genuint elaka på ett sätt som får en att häpna.

Det är en kultur som är helt dödsdömd, ett samhälle överlever inte utan maskulin energi, och feminismen är vapnet.

Den har aldrig handlat om att kvinnor skulle få det bättre utan om att feminisera männen, och eftersom det är ett effektivt vapen räknar jag in det som en del i hybridkriget som pågår mot hela väst.

Soldaten i mannen skulle dödas, och det är vad jag kan se redan klart. Sen är det bara att kliva in, och ta för sig av sötvatten t.ex. Man kan vara tvärsäker på en ganska snar öppen invasion, och vi ska ha koll på det framöver.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10849 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.