Den stora blåsningen?

Skärmavbild    kl

”LÄNGTAN EFTER VISSHET BLEV JURIDISK TRAGEDI
Splittringen inom den internationella stödgruppen efter Estonia, DIS, är nu total. Styrelsen och dess före detta juridiska ombud HW anklagar varandra för grova brott.

W beskylls av DIS styrelse för att kräva oskälig betalning, när han fakturerar 1 200 kronor i timmen för att prata med journalister. W vill också att de anhörigas försäkringsbolag ska betala höga räntor på lån han tagit i Handelsbanken. En bitter strid rasar mellan de anhörigas förtroendemän som turas om att avsätta varandra. Nya advokater anlitas ständigt och i periferin opererar olika privatdetektiver. I dagsläget verkar det oundvikligt att konflikterna ska hamna i domstol”: Läs mer,

Jag är noll förvånad, och jag tror inte ens att du läser om en jurist
Den titeln, som ska vara av doktorsgraden, känns i nuläget som en bluff. Känner jag rätt, behöver jag inte göra, är det nog 23 års bedrägeri som texten ovan handlar om.

Du vet säkert hur det är med fackuttryck; och det är via dem som en rörmokare hör att den han har mitt emot sig också är rörmokare. Jag både ser och hör att HW inte ens vet hur en rättegång går till.

Skummisar ska ryka nu, enligt energifolket
Vore bra om de har rätt, och inte minst att de som spelar teater åker dit. De äventyrar verkligen ungas mentala hälsa och jag tycker uppriktigt synd om de miljarder som inte känner till kortleken.

Nåväl, vi lever i spännande tider
Jag har varit med om skiften förr, 1965-67, men aldrig förr en snabbevolution då det tycks födas supersmarta barn och nya solar på löpande band. Kina är dock företagsammast, se video 2, och verkar vara den enda nationen som går in för problemlösning på allvar.

Kryon i video 3, vars röst alltid inspirerar mig, ska jag lyssna på nu
Blev en lång kväll med grävande efter svar på undringar. Kryon får dra bort mina tankar ifrån det som möjligen kommer visa sig vara ett gigantiskt bedrägeri. Vi får hoppas att jag känner fel…  men domstolsförhandlingar tar inte 23 år i Frankrike. De kan säkert ta 23 år om det kommer in klagomål och anmälningar, i ett.

Estonia – nu faller dom mot företaget – Expressen

Bedragare ger sig helst på folk som är tillfälligt försvagade t.ex. sörjande, sjuka, nyskilda, och bedragare lär få problem när Indigobarnen blir många:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Tv4rBIIsrTA

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.