Den rosa traktorn har stannat; emigrerar?

Vi får se om jag känner rätt att enorma mängder människor, som inte sällan kallas för ”rasister”, lämnar landet för att omge sig med idel utlänningar.

Det kan nog vara en kvarts miljon på väg ut nu närmsta året
Blir c-ledaren statsminister, lite längre fram, kan de bli fler.

Bloggaren ”Rosa traktorn” talar nedan om ”islamiseringen”, och i mina ögon har ni massor med ISIS-soldater och folk där uppe, och säkraste stället för att slippa dem är i de 40 muslimska länder som har förklarat krig mot dem.

En hel del människor kommer att flytta till Dubai, tror jag, och det blir de högutbildade och där får de fem gånger mer betalt och 1000 gånger mer uppskattning eftersom det är fint att kunna något.

Saudi har byggt en 600 mil lång mur, se film nedan, för att slippa dessa massmördare vars brottsalibi ofta är ”koranen”, de aldrig har läst.

Jihadister gripna i Indien

Indien, Kina och Ryssland har också nolltolerans mot denna terroristorganisation som kallas för ISIS, Muslim Brotherhood, etc.

Enda landet i världen som har legaliserat deras flagga är Sverige.

Väldigt många av de engagerade säger så här när de nu ger upp:

Traktorn stannar här!!
Jag har kommit till beslutet att lägga ner kampen för att informera mina medmänniskor om de faror vi står inför med den ökade Islamiseringen och utbytet av det svenska folket. – Jag ger upp nu.

Jag ser inte längre någon anledning att fortsätta. De jag lyckats upplysa har följt mig troget, men att fortsätta är att predika för kören.

De som borde lyssna och lära kommer aldrig att vakna upp. Inte förrän det är försent och de står i begrepp att förlora sina liv.

Efter årets val står det klart att svenska folket i allmänhet är förlamade idioter som inte förtjänar ett eget land, sin frihet eller trygghet för sig själva eller sina barn. Svenska folket har villigt gått med på att i tysthet gå in i mörkret och självdö. Jag kommer bemöta dem därefter.

Jag kommer i fortsättningen fokusera på min egen överlevnad och de familjemedlemmar som väljer att stå med mig. Jag kommer hålla ögonen öppna, och söka vettiga alternativ för oss, men att invänta nästa val 2022 är bortkastat, då är vi sedan länge sedan hjälplöst förlorade! Källa

Det blir för ISIS som att ta sig an en grupp förvirrade ungar
1.7 miljoner är mögelförgiftade, och ett av symtomen är handlingsförlamning samt att man inte kan tänka. 1,6 miljoner går på psykofarmaka, 20% dricker så mycket alkohol att de känner och tänker ofta ologiskt.

Vi har blivit en nidbild av den redan i sig dysfunktionella kapitalismen! Borta är en äldre tids godhet och sammanhållning. Sekulära värderingar och globaliseringen har i praktiken redan bombat sönder landet. Vad som sker framöver blir föremål för några få tankar mot bokens slut. Inget vet vad världen står inför, annat än att Sverige valde bästis för sent, när aggressorn USA redan visade alla tecken på att tappat greppet.

Istället för att köpa ”patriotrobotar” till patetiskt överpris från USA borde Sverige ha närmat sig den skönjbara alliansen i Eurasien – Kina, Indien, Ryssland och allt däremellan. Där ligger världens framtid. Men det är ingen idé att gråta över spilld mjölk och dåliga politikerbeslut. Man kan lämna Sverige (om man har råd) eller bita i det sura äpplet. Ur boken Folksjäl – som i en filterbubbla

Som en annan planet
De som flyttar till Asien ska vara beredda på att som äldre får du lätt en kö med vetgiriga unga. En 27-åring sa mig en gång:
– Jag lyssnar nog på farfar minst en timme om dagen, han älskar mig och skulle aldrig ge mig ett skadligt råd. 

Jag berättade om Aspartame (APM)för en svensk 27-åring, som vräkte det i sina barn, och vederbörande blev skitsur och jag blev givetvis kallad för negativ.

Vad ska man leva av?
I början räntor, om man säljer allt och får ihop en miljon, säger vi, så ger många asiatiska banker 10% ränta dvs du har 100 000:- om året i ränteinkomster – placera i olika banker, och för den summan lever du gott utomlands med undantag av Maldiverna och några andra  högkostnadsställen.

Skriver du ut dig räkna med väsentligt lägre skatt
Lokala författare på södra Cypern påstås betalar 0% i skatt, de anses samhällsnyttiga, på norra sidan betalar de 10% men jag skulle få 1% som utlänning. I Sverige skattar vi 75-80% som egna företagare och eftersom språkområdet är litet klarar sig få utan stipendier ifrån t.ex. Författarfonden.

Försäkringar?
Jag betalar 450:- om året för en olycksfall, och vill man ha en heltäckande medicinsk går den på några tusenlappar; räkna ut här och det duger med reseförsäkring.

Var ska man bo?
I de flesta länder finns möblerade hus eller lägenheter att hyra, och det är smart att hyra sig fram tills man kan ett nytt ställe, och vet var man vill bo.

Vad ska man göra hela dagarna?
Läs alla engelska lokaltidningar!

Bilda sig själv, vilket har varit snudd förbjudet eftersom ”kunskaper” i Sverige idag inte är nått annat än propaganda.

Tala med de unga, det är väldigt roligt, och de har inte ett spår av de svenska gängse åldersföraktsattityderna.

Ät ren mat! Vill du träffa folk finns alltid internationell klubben, och du kan arbeta som volontär här och där, och den vägen knyta kontakter.

Skaffa dig en chaufför, som du alltid åker med; bygg relation med chauffören! Åk med lite olika tills du känner att den här chauffören är kanon!

Köp bil långt senare, när du hittar, och samman med din chaufför, som helt säkert kapar 10-15% av priset…

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera