Den nya världen får ett helt nytt fokus

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    kl

Toppnyhet i AB den 4/9-19, och jag börjar nästan skratta, inte för att brottet är kul, utan för att det börjar bli väl övertydligt.

Om du går tillbaks till t.ex. år 2007 hittar du inte den typen av fall på AB:s förstasida. De kör hårt nu sen 1,5 år tillbaks.

3,3% av medborgarna uppger att de har misshandlats under ett år
kurvaRegeringen anser att 10% är alkoholister, och AA säger 20% – de spöar varandra rätt sällan, numera, och det är främst de som står för våldet.

Det dödliga våldet har också minskat rätt radikalt, och det beror väl på att det är en ny grupp 25-åringar ute på stán nu. Pojkarna som fått lära sig;
-Du får inte slåss!

Det hade inte gått in riktigt på 80-90- 2000- talet t.ex. då de pangade på varandra oftare.  Källa statistik

Här har du den nya generationen; Du får inte slåss!
Killarnas beteende påverkar garanterat statistiken…

https://www.youtube.com/watch?v=fQwDpKyFJTo

 

”Your purpose, is really to become the best version of you, and in following that path, with intention, seeing where it leads.”

I min bok ”Älska lagom” skrev jag att Strindberg varnade oss för att ”arbeta i människor”, och sen dess har vi fått enorma mängder yrken som gör just det. Någon skrev att det var 77 ”proffs” runt en enda kriminell grabb.

Det där bygger på tron att man kan ändra på nån, och det kan man inte
lenaluddeDen ende som kan ändra på mig är jag själv. Jag kommer inte att ändra på något utan att det ger mig vinster, eller stor smärta och förlust – om jag inte gör det. Människan handlar utifrån den förväntade konsekvensen, som Bejerot säger i video 2.

Tron att man kan ”fixa” folk är också ett slags medberoendetänkande, och hjälpindustrin har också i princip nollresultat. Den skapar klienter, och många får livstid inom den. Men just nu gillar för många att härska över andra, i alla de former.

Nils Bejerot fattade detta tidigt, han gillade för övrigt ”Älska lagom” skarpt, och under videon som gestaltar vårt nya fokus, lägger jag  således en föreläsning med stockholmspolisens läkare Bejerot, filmat i mitten av 80-talet.

Flera läsare har meddelat förr att de spelat den videon om och om igen för att bli av med vår tids hjärntvätt i frågan. Med eller utan det lär socilogin falla för den är ren humbug; kriminell kan bara den bli som är fattig… så vi behöver inte ens utreda socialgrupp 1+2. Nonsens!

Sociologin vill inte ens höra talas om ärftlighet, allt är socialt, men vi får ett skifte även där eftersom du inte bara kan ärva din mors vackra hår, din fars mattesinne, din morfars språkbegåvning, din pappas musikalitet utan också gammelmorfars kriminalitet, humör, våldsbenägenhet.

Hur kan man vara säker på att det blir så?
n eDärför att vi står inför ett paradigmskifte, och då ryker alla ”Kejsarens nya kläder”, och folk kommer upp med sanningar. Det mesta kriminologerna säger kan vara fel  skriver SvD lite trevande nu. Längre fram; De har fel!!!

Vi vet t.ex. att folk lider av identitetsbrist, vilket blir kollektivismens baksida, och då blir motpolen; Lär känna dig själv given, och min kurs i ämnet blir poppis, om 10 år, eller så.

Några av de som i bilden kallas för ”själlösa”, jag brukar säga att de ”inte finns”, kommer nog att försvinna, eftersom de inte lär klara frekvenshöjningarna, och då faller med automatik det sociala ”kontrollsystemet” när dess ”vakter” ballar ur.

Jag har frågat fem bloggare och de anser att trollen har minskat i antal. De orkar nog inte trolla när det är solstormar.

Hur som, jag ser fram emot en era där alla fostrar sig själva maximalt, går in för att bli den bästa versionen av dig själv, och kör; Lev, och låt leva.

Längst ner lägger jag ut David Palmers vecko-energi-genomgång, och jag ska fundera på vad han säger vid 19.08 och om året 2012. CERN skapade Large Hadron Collider. Vid 1.10 säger han en sak som man bör kunna kolla sen nämligen att folk kommer dö av droger i helgen som kommer. Den gruppen ligger löst till hur som pga frekvenshöjningarna. Stämmer det lär våldsstatistiken bli påverkad; 9 av 10 våldsbrott är alk-drogrelaterade.

https://www.youtube.com/watch?v=NWYzHJXj00U

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.