Den heta potatisen i ”Hycklarnas land”

aalbert

Afghanistan får mest pengar av oss… mest u-hjälp…

Skärmavbild    kl
Klicka

Men, det finns ingen officiell budget för detta vårt krig… så varifrån kommer pengarna?

Sveriges hemliga krig – DN.SE Skärmavbild    kl

Så hamnade Sverige i krig

Den ev. tilltänkta nya utrikesministern är född 1955, är nu kabinettssekreterare på UD och är alltså högsta hönset nr 2, och jag är född 1953, och vi var bästisar i högstadiet.

Men, vi gick åt varsitt håll, och hade lite olika syn på sprit, droger, pengar, ärlighet, etc. En gigantisk konflikt om vart pengarna i klasskassan hade tagit vägen ledde till en total brytning.

Man kan nästan se, så här 50 år senare, att vi gick åt varsitt håll, lever helt olika liv, och ändå var vi en gång i tiden tillsammans i princip dygnet runt. Så det kan gå. Jag är glad att jag slipper alla nattliga banketter för dem blir man nog slut av.

lbEn av mina fd pojkvänner jobbade för Sidas räkning. Det sades att de skulle ordna fram vatten till några avlägsna byar. Det hela visade dig vara en stor lögn då personalen som skulle ta med borriggen även tagit med vapen som de skulle sälja till gerillasoldater. Det hela slutade med att min fd pojkvän blev beskjuten och fick fly fältet mitt i natten. Personalen som smugglade vapnen jobbade för SIDA

Bedrövlig hantering av pengar på UD” – OmVärlden

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.