Den första västerlänning jag ser som inser Kinas sits

”China Will Lose 600 Million People…” – Jim Rickards

Varannan kines begraver varannan kines, vartannat hus står tomt, vartannat tåg saknar en lokförare, varannan butik saknar personal, tänk…

Det är konsekvensen av Maos påbud att ingen fick föda fler än ett barn, och själv hade han åtta, samt hans massmord på 70 miljoner kineser.

Vi kan vara 100% tvärsäkra på att Kina lär inte leda nått nytt imperium.

Vi kan vara lika tvärsäkra på att den faktaresistente svensken alltid kommer att dra fel slutsatser samt göra vansinniga analyser ända tills vi lämnar ”vi vet att vi vet”, och tar in fakta oavsett om vi gillar dessa fakta eller inte.

Åsikter räknas för ofta som ”fakta” i Sverige
-Världen är överbefolkad, Kina hotar hela världen, de kommer ta över… sägs i var och varannan text online. Sanning; stora delar av världen lider en helvetisk brist på unga, och Kina saknar möjlighet att bli nån större spelare framöver, för få unga.

Nya imperielistan

Kinalistan

Framtidslistan

Om Lena Holfve 18164 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.