Den feminina kraften dödas i Sverige

Det är den feminina energin som driver fram förändringar, och den maskulina ska bjuda på motstånd inför teorin, och när den processen är klar är det den maskulina energin som genomför förändringarna.

Jag tror att samtliga utlandssvenskar kallar hemlandet för ”stagnerat sen minst 30 år” samt ”tokfeminiserat” dvs männen är idag feminiserade, och det skapar handlingsförlamning, och den framåtdrivande kraften är kvävd när kvinnor börjar leva som män. De i sin tur saknar initiativkraften, och man kan betrakta folket som dels kastrerat och dels just handlingsförlamat. Eller som en svenska, som inte varit uppe på många år, skrev till mig:
-Lena, det finns inga män här!!!

Vi lever idag i ett väldigt mansdominerat samhälle där många kvinnor fått gått in i en maskulin energi, en presterande energi som gjort att många kvinnor tappat kontakten med sin feminina energi och därmed tappat bort sig själva.

Manlig energi handlar mycket om närvaro, styrka, säkerhet och medvetenhet. Den är givande, logisk, action, givande, penetrerande och kraftfull, logisk tänkande m.m.
Att vara en ”doer” är typiskt för manlig energi. Läs mer

I TRNC bestämmer kvinnorna i princip vad som är ett problem, män löser problemet.  Kvinnorna har bestämt t.ex. att våldtäkter är ett problem, som ska utrotas, och därför har man en vart tionde år max bland lokalborna.

Sist var år 2009, om jag minns rätt, några pojkar som lockat upp en förståndshandikappad flicka i skogen. Det var liv i sex månader, och det gick åt hundratals poliser för att skydda pojkarnas fäder under rättegången då tusentals demonstrerade utanför domstolsbyggnaden. De har alltid personligt ansvar för söner. 

De förekommer kanske vart tredje år bland utländska studenter och britter men inte bland lokalbefolkningen. Det är dessutom nolltolerans mot allt våld, och jag har letat i tio år efter misshandlade kvinnor, finns inga bland lokalborna.

Användandet av den feminina kraften leder till att det är mycket, mycket lätt för kvinnor att påverka, också för mig som utlänning, och jag har noterat det många gånger, sist då borgmästaren byggde tre farthinder på min gata.

Som tack, för att jag hade hittat ett problem, som han fick lösa, la han det första precis utanför min terrass så numera körs det i två kilometer i timmen utanför den och inte i nittio.

Det hela leder också till att män här ser bara en kvinna, och i Sverige ser många två, nämligen den de har framför sig samt morsan, som man då ska revoltera mot och trotsa, och det i sin tur leder till att svenska män beter sig ofta som farsor respektive som upproriska söner.

Inget, absolut inget, kommer att fungera väl i Sverige innan man kört feminismen på porten, och börjat hitta hem till de rätta energierna. Nada. Fram tills dess kommer dessutom alla berörda parter att vara fysiskt mycket trötta, stagnationen lär fortskrida liksom handlingsförlamningen.

Man kommer fortsätta prata om problem, aldrig lösa dem, utan bara samla på dem.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.