Den djupa ? svenska staten utreder folket?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Jag önskar alla läsare en trevlig helg, och själv ska jag bort vilket innebär skrivledighet.

“Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utan att FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den.

När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet. Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond. Förmågan att motstå eroderas, och till och förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.”
 
― Theodore Dalrymple

Omgiven av idioter” låter som en boktitel i tiden
Men en tanke slog mig, då Migrationsverket först skulle utvisa en pojke vars mamma hade dött; en utvisning som de sen snabbt tog tillbaka, att de håller på med en marknadsundersökning och vill ta reda på hur svensken regerar. Känns som om just det var teater.

En pojke fick inte utvisas; hundratusentals som protesterade?
Skjuta ihjäl mongolida går bättre. Ovanpå marknadsunderökningen är det en renodlad crazymaking som pågår, och målet för sånna är alltid att offret ska bli tokig, gå in i en psykos, eller helst ta livet av sig.

Brist på galna kvinnor och ansvarslösa män har vi inte
Eller som en normal svensk sa mig häromdagen att ”Sverige befinner sig i skarpt läge. ”Antingen skickar du sonen iklädd klänning till dagis eller så får du honom tvångsomhändertagen inom kort.”

Låter som klippt ur en dålig roman men är förmodligen sant eller kan lätt bli det.

De vill förmedla inkompetens, skrev en FB-vän, och jag nickade åt denna teater

A-kassan saknar över två miljarder kronor. I sin senaste prognos larmade Arbetsförmedlingen om att pengarna riskerar att ta slut redan under oktober. Häromdagen meddelade regeringen att man därför kommer höja anslagskrediten för a-kassan, vilket innebär att Arbetsförmedlingen får spendera nästa års anslag redan nu.

Felräkningen är symptomatisk för Löfvenregeringens övertro på sin egen politik. Underskottet beror framför allt på glädjekalkyler för såväl den svenska ekonomin som arbetslösheten. Läs mer

 

Media vill köra in anti-alfa-hannen
Varje extremist ska normaliseras och det är väl därför Sverige har legaliserat ISIS flagga? Anti-alfa-hannen är det direkt synd om eftersom han med stor sannolikhet inte har en susning om varför han har triggats att ens bli det. Orsaken är att undanröja maskulint fysiskt motstånd när vi plundras för att inte säga rånmördas för det är vad som sker med många sjuka.

Hur reagerar vi?
Jag själv har normalt sett ett stort tålamod men blockade en svenska idag som var aggressiv och som uppfattat felaktigt att jag är nån supporter till Turkiets president.

Så här kan bara en svenska uttrycka sig till en hon inte känner: ”..och spenderar ej mina pengar till en diktator som förtrycker sitt folk och då framförallt kvinnor. De ses som avelsmaskiner som skall uppfylla hans dröm.”

Det är nog bara unga svenskar som inte kan bildspråk längre
De är en stum adjektivgeneration. Jag tror att hon åsyftar att Turkiets president ska ha uppmanat turkar i Europa att skaffa fem barn. Nästan varje svensk tidning skrev om det samtidigt och då luktar det pr-byrå, som kör den vanliga statsbärande mediarasismen, och då jag söker på turkiska på hans namn + fem barn får jag ingen träff alls.

Jag hittade dock information om vad som har sagts
Efter ett antal händelser under den senaste tiden i Europa är Erdoğan trött på att turkar, som han ser det, motarbetas. Budskapet i hans tal var att uppmuntra turkiska medborgare i Europa att ta mer plats, skriver Hürriyet Daily News.

– Öppna fler företag, sätt era barn i bättre skolor, se till att era familjer bor i bättre bostadsområden, kör de bästa bilarna, bo i de vackraste husen, var Erdoğans råd.”

Det jobbas hårt i Sverige på att ge svensken en helt skev världsbild. Jag har skrivit förr att vår press kommer att gå till historien som helt makaber.

Inte minst på grund v dreven runt ”klimathotet” som tydligen får denna nya mediageneration att ta livet av sig.
Numera kan de få terapi mot ”klimatångest” vilket ger mig lust att skriva böcker, och jag tror att jag ska börja dedikera dem.  ”Till framtidens historiker” – så får de snoka rätt på denna kulturs alla mördare.

Det är annars ohyggligt intressant
Svenskar ska debattera jämt, allt ska debatteras och samtalet är borta, och nu var det ingen som sökte just LH utan hon hade hört att det fanns lediga hyreslägenheter som hon helt säkert inte ens ville ha.

Hon var ute efter att få debattera och ösa galla över den förmodade turkiske presidentens supporter… man tar sig för pannan.

Nu ville hon till USA, och jag hoppas att hon inte flyger på främlingar där för att debattera.

Hit ska hon ju inte ändå eftersom åsikter räknas som privata, och privatlivet är heligt. Börjar hon svensk-debattera lär folk göra stora ögon inför denna oartiga klumpedunsa.

Hon tror uppenbarligen att norra Cypern är Turkiet, och där är tydligen kvinnorna avelsmaskiner???, svenskan är svårt hjärntvättad, och då borde man kanske ha mer tålamod?

Men mitt tryter, jag orkar inte med de svenska tokfeministerna förmodligen för att de så öppet hatar kvinnor, eller som nu föraktar turkiska kvinnor, de hatar moderskapet, allt som är kvinnligt, och som grädde på moset hatar de även män och barn.

Möjligen tryter mitt tålamod också för att de stoltserar med att vara helt obildade?

Premiärministern på ön tills helt nyligen

Ett skäl till att omvärlden har fått för sig att Turkiet ockuperar beror med stor sannolikhet på att turkarna har en armé här. Men det har FN och britterna också.

Ett skäl är namnet; TRNC = Turkish Republic Northen Cyprus. Nordcypern utropade sig den 15 november 1983 till självständig stat men är endast erkänd av Turkiet.

Varför tog man med ordet ”turkish”???
Därför att det är den turkspråkiga delen av Cypern. Det står alltså inte Turkey Republic Northen Cyprus. Det står turkish vilket anspelar på språket. Södra Cypern heter; Greek Republic of CyprusLäs mer

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.