Debattera skolmedicinen? Det är som att tala om ett lik, och slösa energi

energi

resultat kopiaJag ber inte UMS medlemmar att skaffa sig access till sin egen DNA. Inte än i vart fall. I samma takt som vi lär oss frekvenser kommer medicinen att skruvas om, och vi kommer till DNA-medicin, se video 1, senare.

Nu är vi på lågstadienivå när vi inte går ut då det är solstormar, och laddar med mycket vatten, och driver ut inflammationer som UMS gör och som beskrivs i boken Utmattad, fri från hjärndimma.

Sjuka läser in den kursen och botat sig själva
Jag botar ingen, jag skriver texterna de utgår ifrån. Folk kan ha gått med värk i 25 år. Sanslöst. Jag tar mig för pannan dagligen  och jag ser med glädje fram emot mitt livs andra stora paradigmskifte och denna gång dessutom pionjärstider! Inte minst inom medicin.

Jag minns när akupunkturen kom… då blev det bråk, vill jag lova
resultat kopiaDet blir det runt energimedicinen också men den är framtiden, och logisk, och vi hjälper till genom att sluta säga;
-Jag har ont i huvudet ge mig en huvudvärkstablett!

Vi slår om till:
Varför har jag ont i huvudet? Vad vill kroppen säga mig?

I nio fall av tio är det salt-mineral och vattenbrist så drick ett glas vatten med en tesked Himalayasalt i. Vän av ordning säger att huvudvärken brukar ge med sig av en (livsfarlig) Ipreen. Visst, du svalde väl ner den med vatten.

Ayurveda blir stort även i väst, tror jag, och du kan testa själv
resultatTa en diagnos t.ex. migrän, och så googlar du den diagnosen på engelska; migraine+ ayurveda  avseende texter men även videos. Har du ont i benen söker du på pain in leg+ayurveda, urininfektion söker du på urin infection + ayurveda. När du får in rutin på det här lär besöken till doktorn minska.

Vi leker att du hamnar på den här sidan om migrän, och den har du haft hela livet, och så börjar du testa metod efter metod och när du träffar rätt är du av med den för gott.

Vi går från symtomlindring över till att leta upp orsaken och undanröja den och det är inte alternativmedicin utan det indiska systemet.

Läkarna har sex års utbildning, och ayurveda är alltså ett helt eget och fristående system, som börjar ta sig in i väst, och som är 6000 år gammalt och UMS samarbetar med ett sjukhus i Kerala. Fler ums:are talar ut här.

 

Här är ett exempel på skiftet som är på gång avseende energimedicinen: 

https://www.youtube.com/watch?v=wNIyDws-WEo

https://www.youtube.com/watch?v=RI4hhowjq-0

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. Anita Moorjani beskriver i boken: Döden gav mig Livet om sin resa att bli fri från cancer.

  Här vill jag säga att om ditt eget sinne inte löste de problem som förorsakade en sjukdom i ditt liv så hjälper inte olika alternativa metoder att göra dig helt frisk.
  Detta befarade Anita Moorjani då hon åkte hem till Indien för att följa under en längre tid en ayurveda behandling. Hon blev klart bättre, ja rentav helt frisk?, tills hon kom hem till Hongkong (tror jag – det var ett tag sen jag läste boken).

  Hennes omgivning var energimässigt inställd på att hon har cancer och dessutom förespråkade omgivningen den klassiska medicinska behandlingen. Efter några veckor återfick hon cancer. Hade hon stannat kvar i Indien och fortsatt med ayurvedisk liv så hade hon kanske klarat detta helt, men vid återgång till sin forna omgivning blev det återfall. Frågan som inställer sig är Varför?

  Därför att hon inte löste grundorsaken till att denna sjukdom uppstod! Den löste hon först då hon dog och förstod de större sammanhang som hon blundade för och då fick hon möjlighet att bestämma sig att komma tillbaka till sin kropp och hennes tillfrisknande skedde då med snabbsteg.

  Det jag vill säga med ovanstående är att alternativa metoder i all ära, men att fundera över vad det är i mitt liv som ledde till denna situation är lika mycket viktig så att det inte händer att man läker ett problem och så kommer det längre fram nästa problem/sjukdom för att man inte har fattat varför det förra uppstod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.