Spännande tider! Högskoleuppror på gång?

feminist e

nJag skrev om narcissister nyligen, och de leker med folk utifrån ett slags schema.

Regeringssiter i USA har sin information om dem. Socialstyrelsens webbplats tiger…

Det nya är att offer talar ut, läkare gör videos, skriver böcker, och sammantaget vill alla få ett slut på deras möjligheter att ens hitta nya offer genom att höja kunskapsnivån.

Det lär bli en lång artikel idag därför att vi ska sätta in dem i ett samhälls-sammanhang.

De älskar t.ex. att undanhålla viktig information som ett urtypiskt exempel. Vi har sett i årtal att man förtiger mängder med världsnyheter.

Det tog mig tre dygn en gång att få en sån att meddela mig var vederbörande hade lagt nyckeln till mitt eget hem.

Först skulle jag utsättas för ”silent treatment”, som är ett av deras vanligaste vapen, och om jag inte hade kunnat symtomlistan på mina fem fingrar hade jag blivit galen – vilket är meningen. De är ”lätta” därför att de är därmed förutsägbara.

De vill kunna säga;
– Se där, du är galen!

I videon ovan sägs att det finns en sak de aldrig kan acceptera nämligen att människor är fria och de som producerar alla dessa videos vill få omgivningen att sluta gå på dem därför att vi behöver inte det.

gaslightUndanhålla just en nyckel är egenmäktigt förfarande, och är alltså ett tydligt brott, men oftast begår de kriminella handlingar, som de nekar till, men främst använder de så kallad gaslightning.

Hur kan man veta att de är skyldiga?
Om du ensam har access till ett utrymme, samman med den misstänkte, och saker du behöver är försvunna så får du tänka, är det du?

Nej, du var inte ens där då de försvann. Är det narcissisten? Ja, eftersom det är saker du behöver som är försvunna så är det narcissisten.

En merkantil tjuv hade stulit en dyr tavla, guld eller ditt silver
Narcissisten tar det denne tror att du behöver, nåt som gör ditt liv besvärligare utan. Inte din dator men väl laddaren till den. Nåt som gör så att du får problem vilket lär oss att det är just det som är värdet för en narcissist; du ska få problem och helst bryta ihop. Nekandet ska helst göra dig förvirrad. Bingo är det om du blir tokig.

Det är inte fel att påstå att vi är utsatta för en sån attack kollektivt, och många som skriver kallar det de ser och upplever klokt nog för ”dårhus”.

De testar alltid sina offer, se film 3, och sen börjar den narcissistiska misshandeln och vi ser den i form av kvinnor som föder barn i bilar, garage, etc.

Gamla som får så lite mat att de svälter ihjäl samtidigt som man skänker miljarder till utsattaallehanda våldsamma organisationer för att förödmjuka oss.

Som jag upplever Sverige just nu är vi utsatta för narcissistiska attacker; ena dagen går ekonomin som tåget, nästa var det inte så… vi ska bli förvirrade.

Man kan inte utvisa mördare till Syrien pga krig (finns inget krig där alls) men man kan arrangera bröllopsresor dit, osv.

Många talar om att det stjäls skattepengar, och narcissister stjäl allt andra behöver och det de är ute efter är egentligen hela din identitet för att inte säga själ.

Bästa sättet att testa om någon är narcissist är faktiskt att säga nej.

Men var beredd på att det lär gunga om du gör det för de tål inte ett nej / motstånd.

 

svenskarMånga kallar Sverige för en totalitär stat men du kan lika bra kalla den för en narcissistisk stat. Den svenska statens sätt att använda sina egna medborgare för att driva prejudikat är ett lysande exempel på ren elakhet.

Allt fler blir dock kunniga, och möjligen kan  personlighetstester som bolag gör då de ska anställa röja dem idag.

Det är inte så svårt att stoppa in frågor som bara en narcissist åker dit på, se film 2 hur man testar dem. Jag lägger också en hel drös kunskapsvideos om dem längst ner.

Här här vi en som skriver om kommunisternas sätt men det är också narcissisternas
“Under mina studier av kommunistiska samhällen kom jag till slutsatsen att målet med kommunistpropaganda varken var att övertala, informera, eller upplysa, utan att FÖRÖDMJUKA; och därför, ju mindre den svarade mot verkligheten desto bättre var den.

När människor tvingas hålla tyst medan de utsätts för de uppenbaraste lögner, och än värre om de själva tvingas upprepa lögnerna, förlorar de oåterkalleligen sin känsla för anständighet. Att acceptera uppenbara lögner är… att på sätt och vis själv bli ond.

Förmågan att motstå eroderas, och till och förstörs. Ett samhälle av kastrerade lögnare är lätt att regera. Jag tror att om man undersöker politisk korrekthet har den samma effekt, och det är också avsikten.” ― Theodore Dalrymple

Vi ska sluta föda barn kan man se som narcissistisk misshandel
De som behövs ska födas i labb och ägas av t.ex. Coca-Cola. De som vill ha världsherraväldet via NWO vill också ha full kontroll.

Underförstått; ni duger inte… och de har inte en susning om att bebisar och barn behöver kärlek…

Jag vet att det låter knepigt att vi ska sluta föda barn men ska du läsa mig får du vänja dig vid att jag ofta befinner mig minst 20 år före. Många läsare säger 30.

Jag pluggar mycket
Vi räknade ut nån gång att jag har 55 000 studietimmar, exklusive skolor, bakom mig och när man har passerat 30 000 timmar får man ett helikopterperspektiv, skulle jag vilja påstå.

När det gäller påståendet att planen är att barn ska födas i labb lutar jag mig mot det faktum att genrep redan har skett. First ’Test-Tube’ Baby Born in U.S., Joining Successes Around. Googla på ämnet så ser du snart vad som är på gång i deras sjuka värld.

 

bbMän dras till skönhet, de vill ha vackra barn
Rachel Maddow Yearbook Then Now FeminismDärför måste kvinnan av idag göras så ful som möjligt.

Men det största skälet är förnedring och helst utan att offret ens fattar det, och feministerna fattar inte vilka nyttiga idioter de är… än! Men det kommer nog.

Motståndet mot allt som kan betraktas som feminint är ofta kompakt därför att hjärntvätten har varit intensiv.

Jag ville få på en vän en bred solhatt men hon vägrade; kvinnofientligt med huvudbonader!
– Nä, solskydd, sa jag, men det hjälpte föga och trots att hon var omgiven av brittiska kvinnor, iklädda breda solhattar och rätt ordentligt påklädda, gick hon barhuvud på Cypern.

Väl hemma igen dog hon i en heatstroke / hjärnblödning.marilyn monroe pictures


Det vimlar av kvinnor från Europa som går åt
En fattade slutligen vad jag sa;
– Cypern kräver solskydd!!!

Hospitals see spike in patients with infections, heat stroke

More people get hospitalised in Cyprus due to the ongoing …


Kommer de att lyckas?
aaeefadeddffePlanen kommer inte att lyckas från den dag ”alla” förstår syftet med feminismen t.ex; vem vill vara en feministisk nyttig idiot?

Den dag ”alla” förstår att man blir steril av mögel t.ex. kommer man att betrakta mögel som ett väsentligt större problem än att man får ”lite astma” av toxinerna.

Den dag alla köper att huvudbonder i många länder är sol- och sandskydd som måste användas av alla – inte uppfunnet som kvinnoförtryck – så ritas nog kartan om. Men dit är det långt så fler barhuvade kvinnor ifrån Europa lär stryka med här ett tag till.

Den dag folk upphör med att låta sig styras av propaganda och media, eller för all del av narcissister, har vi kommit långt.

Utan barn är det annars slut
oJag kan inte se någon annan lösning än att vanligt folk massutbildas i narcissism och psykopati, och det är på gång i hela väst, så att folk får klart för sig:

a) de vet om att de misshandlar / dödar folk
b) de utför sina skruvade handlingar med uppsåt
c) vi måste skriva om nuvarande mord- och misshandelslagarna

Narcissister, socio- psykopater vägrar alltid att ta ansvar, de är bara offer, och det krävs ett kunskapslyft inte minst i domstolarna.

Idag är attityden ofta den att men inte kan väl folk göra så här medvetet?1?
– Jo då!

Jag blir t.ex. inte förvånad om mobilprotesterarna har rätt
Den ofrivilliga barnlösheten ökar dramatiskt, och de som letar orsaker pekar numera även på bland annat mobilstrålningen. Det visar sig, men det är ett test av vår överlevnadsinstinkt.

Många anger också att producenterna vet att folk kommer bli sterila. Stämmer det skulle jag vilja kalla det hela för ett urtypiskt narcissistbrott – de älskar att försätta folk i vanmakt och ge folk problem.

barnallt
Klicka

Jag uppmärksammade för 26 år sen att fler och fler är ofrivilligt barnlösa, och jag skrev ”Är barn allt?”  som nyss har kommit ut igen nu som ljud- och e-bok i regi av Egmont.

(En konsekvens av att befinna sig 20-30 ”före” är att ens böcker kan ges ut igen när de väl är i fas med tiden. En annan att folk ofta kan uppleva en som lite väl knepig, även om det inte stör mig längre, men som 30-åring kunde det vara svårt att bära.)

Det har länge varit så illa att mellan 10-20%  – olika beroende på vilka år man tittar – av de önskade graviditeterna slutar i missfall. Om vi skulle räkna foster som barn har vi förmodligen ett av världens högsta barnadödlighetstal. Fiffigt nog räknas inte foster som barn…

https://www.youtube.com/watch?v=-TpRp_78ltM

Mörkertalet är säkert stort därför att de flesta spontanborter sker i den första graviditetsmånaden, och det är inte ens säkert att kvinnan uppmärksammar den.

Det pågår överhuvudtaget en attack också mot allt vad det innebär att vara människa vilket alltid sker då kommunister och/eller fascister härjar men också narcissister samt psykopater.

https://www.youtube.com/watch?v=itmvPfqwbks

Jag blir inte förvånad om man slår fast inom 100 år att t.ex. fascister liksom kommunister är narcissister med psykopatiska drag. Först måste ”politik” dock falla.

Allt fler studerar dårhuset Sverige
D.v.s staten Sverige, som gör många konstiga saker t.ex. att öppna en ambassad i Libanon, som inte ska serva svenskar utan den ska hjälpa folk att flytta till Sverige.

Det beror med stor sannolikhet på att narcissister liksom psykopater anser sig överlägsna varför de på allvar tror att vi är modernast i världen, enda folket som lever rätt, det kollektiv medberoendet skapar räddare av en speciell sort, osv.

Rosling påpekade också med fog att svenskens världsbild är helt skev.

 

 

Högskolefolk börjar sätta ner foten nu!

gtb
Klicka

Denna skeva världsbild förs ut i världen, folk åker upp, får en chock bara av alla mögelhus. Svensken får en chock då främlingar, som kan råttor och mögel, kallar bostäderna för otjänliga för människor för svensken tror att de kommer ifrån hyddor med stampade jordgolv.

Beautiful Indian girl imageDe ler förmodligen om de får korn på att skolan lär ut att ”Indien är världens fattigaste land”.

Indien är världens sjätte största ekonomi och har passerat England i VERKLIGHETEN.

 

En professor påpekade att män och kvinnor är biologiskt helt olika…
Allt fler svenskar ser och förstår att mycket är upp och ner. Nu protesterar nästa från högskolan…

job
Klicka

Högskoleprotesterna kanske man kan se som en bekräftelse på att energifolket har rätt då de säger att tålamodet är nu slut, och folk kommer börja agera.

Om vi får tro energifolket är det nog nu
Då talar jag inte om vad folk säger i media utan vad som sker på kontor, i sammanträdesrum, i skolor, lärarrum, styrelserum, i hemmen, etc.

Har de rätt lär Europa samt USA explodera i höst och det är också vad som sker enskilt då en narcissist slutligen – alla har en gräns – får motstånd.

Får vi tro energifolket i de två filmerna kommer alla få in vad de behöver för att ta fighten med start 24-25:e september.

Jag har på skoj svept lite över Facebook och jag tycker mig hitta en ny ton.

En bloggstammis meddelade mig igår att vederbörande ska utreda en ekonomisk sak gällande företagare. Om nbloggstammisen är arketypisk kan tre miljoner människor hålla på med egna utredningar – hur är det med det här egentligen – bara i vårt land.

Spännande tider! Högskoleuppror på gång?
Det är många käpphästar som ska falla, och vi lever i helt absurda tider där t.ex. kriminella har hur många vapen som helst men vi får inte ens ha pepparspray.

Du kan fråga nästan vilken svensk som helst så är de övertygade om att våldet ökar om vi har vapen hemma. Vi har knivar… hur ofta sätter du dem i grannen?

skolmedicin
Klicka

 

Är det ett högskoleuppror på gång går vi mot nedbrytningen av ideologipolitik, liksom att det lär bli sociologins och även skolmedicinens död. Det som  väntar är upplysning, realpolitik och fakta i botten på handlingar och beslut.

Varmt välkommet!

Hjärntvätten har varit sanslös, och helt enorm, och alltihop för att tjäna pengar, eller för att citera en läsare angående narcissister: Narcissistisk personlighetsstörning är en stor fundamental pusselbit för att få pusslet psykopati att gå ihop. 

Det ska aldrig bli socialt accepterat eller normaliseras. De är monster som befläckar benämningen i att vara mänsklig. Det är en social ohyra i den benämningen att man i en metaforisk beskrivning, normalt sätt tar hjälp av Anticimex för att bli av med.

Kunskap är Anticimex = makt, så plugga!

https://www.youtube.com/watch?v=lziKTR_Ju0s

 

 

 

 

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.