Många som kommer att få stryk

slgen

Fb-vän. Det här är min fina kloka genomsnälla man. Han är nu inne på sitt andra dygn, inlagd på lasarettet med flera frakturer i huvudet och ansiktet. Vi väntar och hoppas på att hans krossade käke och kindben ska gå att rädda med en operation.

Jag vill egentligen inte skriva för det gör så jävla ont. Men jag skriver för att jag vill att du som gjorde det här ska se. Jag vill att du och ditt gäng ska se vilken smärta du orsakat min man och hela vår familj när du brutalt och oprovocerat slog ner honom inför hans barn, en söndagkväll på väg från Långö strand i Karlskrona. Barn som fick se sin pappa falla till marken och åka iväg med ambulans.

Jag vill hata dig, så mycket. Jag vill hata dig för smärtan jag ser i min mans ögon. Jag vill hata dig för smärtan jag ser hos barnen. Jag vill hata dig för att den man du kallar svennejävel och ger dig på är en man som brinner och kämpar för mångfald i sin vardag. Att just du ska ha lika rättigheter som alla andra.

Men du förtjänar inte mitt hat. Du förtjänar inte en sekund av mina känslor. För den dagen jag lägger energi på att hata dig har du vunnit. Du förtjänar ingenting annat än att spärras in och inte släppas ut förrän du förstår att ditt och dina kompisars våld inte hör hemma i ett öppet samhälle. Aldrig! Jag hoppas innerligt att polisen aldrig ger upp sökandet efter dig.

Om någon sett eller hört något som kan vara av värde så snälla, kontakta polisen.

Inte ett ord om soldater…

adaa

Västs befolkning kan inte bedöma faror
Ett skäl är att barn aldrig fick slå sig från 70-talet. Det blev förbjudet att klättra i träd och slå sig.

Karusellerna i lekparkerna försvann och gungorna ansågs farliga.

Vi har kanske en hel generation som aldrig har slagit sig, aldrig ramlat nämnvärt, aldrig gjort sig illa för de är curlade.

Då vet man heller inte vad ”ont” är för något, och jag ska sent glömma en dokumentär om en av dem som slutligen tog livet av sig. Han var i 40-årsåldern, och kunde aldrig komma över att han hade kört ner sin bil i ett dike. Varken han eller hans bil hade fått en skråma men detta var hans livs första och största problem som han aldrig kom över.

I USA varnar man för den svenska hanteringen av barn.

Det är hög tid att lära sig skilja på soldater och vanligt folk
Det syns lång väg att det är soldater i filmen nedan, och det fungerar eftersom Europas folk gjort om det till en mans-kultur-flykting-invandrarfråga.

Jag ser en militärfråga, och uteslutande män i vapenför ålder som invaderar främmande land dvs. Spanien.

manDet tilltaget ger inte sällan dödsstraff men hos oss fick två ”journalister” det stora journalistpriset då de tog sig in, samman med en egen hyrd privat armé, i främmande land, se film nedan.

Ger man folk pris då de invaderar främmande land får man givetvis problem då andra invaderar ens eget.

Filmen är tagen i Spanien, och dit skulle jag aldrig i livet åka just nu.

Artikeln fortsätter under filmen med invasionssoldaterna och våra egna ”hjältar”

mostISIS har redan officiellt meddelat att man ämnar börja bränna. Jag vet att Indien har varnat EU och meddelat att de förfogar över kärnvapen.

Vapen för hela krig har hittats i såväl Tyskland som i Sverige, och ändå talar man om allt utom invasion och soldater.

Jag ser texter på FB om att det skulle röra sig om folk snudd utan IQ, som kommer från länder där man bor på stampade jordgolv och rider på åsnor ungefär. Ja, för 100 år sen var det kanske sant.

Artikeln fortsätter efter filmen om de stampade jordgolven

https://www.youtube.com/watch?v=ot1JtsOtDqA

Jag har noterat det själv, men också intervjuat lokalbefolkningen i tre städer i Sverige, och det är så att folk ifrån Irak, Syrien och Somalia har minskat kraftigt i antal.

BBC meddelar att de överger Europa nu. eller som jag har skrivit förr, glöm allt vad flyktingar heter – krigen är över.

Vi har just sett det flytta till Spanien.

Ett väldigt gott råd: Sluta genast konsumera svensk press.

https://www.youtube.com/watch?v=mzXsmTBYWmI

https://www.youtube.com/watch?v=uGtGRRCc1i0&vl=sv

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Jag är av den gamla sorten som kan slå tillbaka och har gjort 1 års värnplikt. Då ska man inte fega i skarpt läge. Men jag är inte så korkad att jag utsätter mig för onödiga risker. Min far var med i finska armén 1942-44 i sydöstra Finland med allt vad det innebar. Han sa så här, krig är mycket hemskt och vansinnigt men man gör det ändå för att man måste till vilket pris som helst försvara sitt land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.