Den osynliga handen leker med oss

alex

Precis som det sägs i filmen är Alex Jones ifrågasatt sen flera år av hundratusentals människor, möjligen miljoner, och betraktas av många som en kontrollerad opposition. När de blir för många, inte minst i USA, släcker man ner hans kanal… Dags att slakta ner den agenten?

Vi är väl många som undrar var den osynliga handen sitter, och den enda nation jag kan komma på är Kina, som av historiska skäl, på grund av opiumkrigen, har anledning att hata väst – det brittiska imperiet – i generationer och långsamt men säkert bygga det som är på gång; en bred kommunism i botten med en fascistisk ekonomi på toppen samtidigt som man öser giftig mat och droger över väst.

De ligger i framkant avseende att införa Agenda 30… deras ledare har nyligen utropat sig som envåldshärskare fram till sin död. Kina köper sig fram i Europa – engelsk text.

Men frågar vi författaren Lina lär han svara, jag har frågat honom, att det är oligarkerna och gamla sovjetstatens folk som ligger bakom.

Finns inte fler att välja mellan; Kina eller Sovjetstatens folk?
Vem mer skulle kunna komma på den vansinniga idéen att införa en världskommunism? Gud själv, ja faktiskt. Finns texter som går ut på att vi är för omogna för att styra oss själva, och att en järnhand krävs nu…

Mysteriet tätnar men de är duktiga på manipulationer.

Det här gänget utpekas ofta
The Illuminati is an elite organization of world leaders, business authorities, innovators, artists, and other influential members of this planet. Our coalition unites influencers of all political, religious, and geographical backgrounds to further the prosperity of the human species as a whole. Läs mer, påstås vara deras egen hemsida.

Vem som helst kan bli medlem
Many citizens who desire a greater understanding of the Illuminati find answers in the Illuminatiam, our first testament to the world…

Energifolket har sin syn, se filmer längst ner, och tiden får väl utvisa vad som är upp och ner.

Do we live in a simulated reality?
Enter the next generation of consciousness expansion and explore the peculiar link between Artificial Intelligence, Simulated Reality, and Enlightenment. Mystics have said for centuries, that reality is an ”illusion” but if you look closer, they were really talking about a Simulated Reality… If true, how do we escape? Is this what spiritual awakening is really about? The rebel guru believes it is.
https://nl.higherbalance.com/behind-the-red-curtain-fb/

ravJag ämnar inte låsa fast mig vid nån förklaringsmodell. No way.

Men många tänker, och det är bra det.

I 30-40 år var det ingen som brydde sig nämnvärt om samhället…
man måste vakta hönshuset!

 

https://www.youtube.com/watch?v=pjAHT925CiQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=8zEFKT7s75k

https://www.youtube.com/watch?v=x27EZLRmoAU

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.