De kostar på

felaktig döda

debassoDu läser helt säkert ofta artiklar som handlar om att någon kvinna inte har blivit trodd speciellt i våldtäktsmål. En gång i tiden blev alla det därför att man ansåg att sådant ljuger väl inte folk om. JK kom fram till att 50% av alla män som dömts var oskyldiga, och sen den dagen har det krävts bevis. Den muntliga bevisningen, som hennes vittnesmål kallas, duger inte ensamt utan det måste finnas stödbevisning.

Alla artiklar upprör alltid folk, och många rasar över att ”våldtäktsmannen gick fri”
Men det här kommer att ta hundra år innan det tränger ut till allmänheten att det finns gott om kvinnor som hittar på i en omfattning så man tar sig för pannan.

Nu är det så att det finns vissa saker som äkta våldtagna nästan alltid gör/säger/meddelar, och jag vill påstå att om du ställer tio kvinnor framför mig så kan jag avgöra via deras berättelser vilka (få) det är som talar 100% sanning. I am so sorry, men så är det, rättshaveristerna blir bara fler och fler och de vill använda polis, åklagare och domstolar som vapen. Och är de inte fullblodsrättshaverister så skarvar de till lite… och lite till… och de har ofta blivit ”våldtagna” många gånger i sina liv.

Jag har inte synat något båg-ärende än på djupet, avseende just våldtäkt, jag synade det helt galna Fittjamålet förvisso, men jag har synat bedragaren Christina, och jag har synat en mamma som anklagade barnets far för pedofili, och båda är just rättshaverister, också.

Skärmavbild    kl

Man ska kallas för rättshaverist om man, som Christina, har fått en dom på sig att man måste betala fem kronor, som hon alltså har stridit om i ett par år, eller så. De står för en hel del av köerna till domstolarna, och det faktum att vi har 1,6 miljoner polisanmälningar på knappt 10 miljoner människor.

Här påstås i videon att kvinnor inte blir trodda efter mee-too, men avseende Sverige känns inte det sant
Kvinnors muntliga bevisning måste ha stödbevisning i Sverige sen den dagen JK kom fram till att minst 50% var oskyldigt dömda. Rapporten Felaktigt dömda

Jag hör ofta, väldigt ofta, att hela vårt rättsväsende är sjukt, korrumperat, etc
rapistDet är bara att lyssna på t.ex. Christina så förstår du det, och i det fallet svalde precis hela alt-media fejkhistorierna, och alt-media litar folk på idag eftersom MSM vinklar som de gör.

Det börjar bli för mycket
Flyger du hit ner, där jag befinner mig på norra Cypern, sägs rätt ofta att ”västerlänningarna har tappat förståndet”.

Ja, vi har en president i USA som nyligen hittade på att de dödat en ISIS-ledare för fjärde gången…

IMG  eMen när de säger det här menar de inte Trumps påhitt utan det faktum att en miljard människor, hela väst med få undantag är helt tvärsäkra på att här där jag befinner mig är det legalt att våldta barn. I 9,9 fall av 10 är det dessa dramakvinnor som sprider dessa uppgifter.

Det är bara att hoppa på ungarna, no problem, det händer ingenting, ingår ju i kulturen, och vi hade en utrikesminister som sa helt felaktigt att Turkiet legaliserat sex med barn.

Vad ska folk tro?
När presidenter och utrikesministrar ljuger hejdlöst.

illdFör så kan man också se på det nya lagförslaget här i TRNC att nu ska alla mentalsjuka blådårar ut, och inte tre åt gången som startat slagsmål uppe vid universitetet, utan i princip alla västerlänningar för nu tar vi inte mer skit, och gör vi inte det här nu så kommer vi gå under, precis som väst.

När bloggaren Jan Milld var här nere hos mig lät vi honom träffa dåvarande inrikesministern, men främst för att Denktas också är demokraternas partiledare, som berättade att innan gränsen öppnades år n e2002 hade man noll kriminalitet. Noll!

Nu måste man bygga ett nytt andra fängelse… sjutton år senare…

Det har just publicerats en undersökning gjord bland lokalbefolkningen som är mycket oroad, bekymrade, rädda och det beror på att landet hade sitt första rån mot en guldsmed i somras.

Staten svarade med undantagstillstånd precis hela sommaren, och våra normalt sett obeväpnade poliser fick batonger och befälen en pistol… och nu är sommaren över, och nu har man börjat lösa problemet i grunden;
-Ut med dem! TRNC ska inte vara britternas egen lilla bar.

https://www.youtube.com/watch?v=4HasUYnVdIU

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.