De har ”fel” allihop… + läsarbidrag

Klicka


Arbetskraftsinvandringen består främst av  IT-folk från Indien och många bärplockare, och som vi vet går vi nu mot nationalism. Inget utanför staten…

Skälet till att man drar åt den lilla arbetskraftsinvandring vi har, lejonparten främlingar har kommit som flyktingar, beror på att Svensson ska plocka bär och plantera skog samt städa.

När Sovjet gjorde, det som är på G. nu i väst, åkte 90% av alla administratörer – akademiker –  in i fabriker.

I nuläget har vi för många med pratjobb, och för få som producerar, alltså tar vi in thailändare, som plockar bär.

Det är extremt svårt att få visum till Sverige sen länge och även för turister.


lbSnart kommer pensionerade gamla utslitna arbetare som haft fysiskt tunga jobb i hela sina liv att tvingas tillbaka på arbetsmarknaden igen pga uselt låga pensioner som inte går att leva på. De som haft de fysiskt tyngsta jobben, lägsta lönerna och är utslitna kommer att tvingas jobba längst upp i hög ålder, på detta sätt kan staten rensa bort äldre fortare.
https://www.dagensps.se/privatekonomi/pension/pensionen-racker-inte-till-men-overskottet-passerar-1300-miljarder/

 

 

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.