De farliga männen

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Vi hörde nyss en författare säga att ”svaga män är farliga” och allmänhetens syn står i allmänhet mycket långt ifrån det jag skulle vilja kalla för sanning.

Den är ofta rädd för riktigt biffiga män den möter på parkvägen men min erfarenhet är att de riktigt farliga männen är små, taniga, feminina och de flesta kvinnor säger om dem; ”Äh, det där är ju inte ens en karl!”

 

Ingen att vara rädd för, med andra ord…
Om du tittar på bilderna ser du en man vars underarmar är just taniga, och speciellt i jämförelse med polisens som griper honom, och klippet kommer ifrån filmen nedan som beskriver verkligheten runt farliga män rätt bra.

De har inte sällan korta fingrar, och forskning har visat upp ett samband mellan ringfingret och penisens storlek. Läs mer

När vi kvinnor möter en ”liten” kille med korta fingrar uppstår inga röda flaggor därför att i den feministiska kultur vi lever i är vi felaktigt lärda att de män som är biffiga och väldigt maskulina är döfarliga. Det är i allmänhet precis tvärtom.

Inte sällan är de här männen smygbögar, eller garderobsbögar, som de kallas och med ett infernaliskt kvinnohat som följd ??? De har flickvänner främst för att dölja att de är homosexuella.

Som du ser i filmen gör han inget som helst motstånd därför att han vet, sen många år tillbaks, att andra män är honom fysiskt överlägsna, och själv ger de sig bara på kvinnor och barn i allmänhet och småpojkar. De är nästan aldrig tidigare åtalade för våld mot män, och de deltog aldrig i pojkslagsmål de ändå hade förlorat. Inte sällan betraktas de som ”morsgrisar” och har de en närvarande far sitter de inte sällan i en symbios samman med en feminiserad pappa som lever liknande liv, och de saknar oftast manliga vänner.

I vår kultur anses det lite fint om en man är lite feminin, jobba på dagis är toppen, och det är inte helt omöjligt att väst är ett riktigt drivhus för mycket farliga män.

Där jag befinner mig på norra Cypern saknas farliga män av den här typen helt, vi har inga överfall alls där lokalbor är inblandade, och jag har studerat ett halvt dussin ”småväxta” män i några år, och det som skiljer är att omgivningen söker hjälpa dem att kompensera det, och det är inte lite fint att vara feminin här.

 

Jag kan t.ex. höra andra män säga dem;
”Jag har min bringa men jag önskar att jag hade ditt huvud!”

De får va´me´- fast de är små – på samma sätt som mongoliderna också sitter med på fiken bland de andra biffiga männen.

Om jag mötte sju män på en svensk parkstig skulle jag bli helt livrädd idag, oavsett hur de än såg ut, och här vet jag att alla sju säger i en kör om jag möter en sån grupp i byn och om jag ser det minsta vilsen ut;
– Good evening, mam, everything okay?

 

Feminister dras förmodligen till de svaga feminina männen
Båda hatar ju kvinnor, och allt kvinnligt, så de passar ihop och vi ser ofta att just feministerna säger att alla män ska dö, de ska inte få leva, etc, se sista videon.

Det kanske beror på att de aldrig ens har talat med biffar utan uteslutande söker sig till de feminina männen som jag betraktar rent allmänt som just potentiellt farliga.

Mannen i filmen är också tatuerad, och utifrån min domstolserfarenhet ska man misstänka identitetsproblem; de vet inte vem de är eller har inte fått vara den de är. Folk som känt så har haft en stor nytt av UMS Lär känna dig själv kurs, och de säger att de har blivit mycket starkare. Den ger folk, som upplever den urtypiska väst-identitetslösheten, balans.

Alla-ska-vara-lika i västkulturen är helt förödande, och hela Agenda 30 går ut på samma sak; likrikta precis alla och feminisera alla män maximalt.

De har inte förstått att biffarna är inte problemet
Ju mer du feminiserar män desto fler våldsverkare, inte minst passivt aggressiva om de i grunden är fega,  kommer du att få.

(Folk tror ibland att jag är avundsjuk på feministerna, eller inte förstår dem, men det är nog snarare så att jag är 40 år före de vi har idag, och jag har ett slags facit i handen. En av mina meriter är ett tolvårigt förhållande på 70-talet med en av Sveriges absolut första manlig barnskötare och tillika den förste svensk som gick Maria Husmorsskola.)

 

Genusspektalet går helt ut på att försöka propagandisera ett faktum som ligger inbäddat i vårt DNA. Försöken går ju hela tiden ut på att kollra bort den manliga delen av det sociala medvetandet till fördel för antingen någon genus-soppa eller den att kvinnans andel i samhällsbygget är det som betyder allt.

Helheten är ett samspel, inget annat, där de bägge könen gemensamt bygger upp ett fredligt existerande socialt system för en framtid. Mannens DNA består till 10% av palindrom som inte går att påverka direkt. Ett palindrom är en invers och i ett elektriskt universum så kan man inte ens med mikrovågor förändra resultatet med en amplitudökning, resultatet uteblir.

Mannens DNA-sträng kan alltså inte styras direkt via den elektroniska påverkan som sker nu, istället försöker man med den subtila propagandan (mannens beskyddarinstinkt) manipulera män till lydnad.  Den akademiska sk vetenskapen har liten eller ingen kunskap om hur fältet som vi består av ser ut, en elektriker med ett billigt mätinstrument kan däremot direkt bevisa det inverta förhållandet mellan kapacitans och induktans.

All materia i detta hologram är komprimerat ljus, det vi uppfattar som materia är reflekterat och relativt till allt annat, det ljus som vi ser i exv solen är absolut och direkt. Läs gärna https://newsvoice.se/2018/09/mekanistiska-materiella-samhallssystemet/

 

Min kriminalroman ”Mordet på Törnrosa” skrevs som en protest över det faktum att de för ofta sattes på rättspsyk, och släpptes mycket fort. Givetvis, därför att rättspsyk får inte hålla folk som är friska. Boken lär också ut att det bland annat finns tre olika typer av våldtäktsmän.

Längst ner lägger jag energischemat, och de farliga männen befinner sig givetvis längst ner i kolkällaren.

Den dag vi har vettiga ledare kommer man att införa t.ex. trädgårdsarbete i våra fängelser för att producera giftfri mat… bara den lilla åtgärden kan höja folks energi radikalt. Idag är läget sådant att 9 av 10 våldsbrott är alk-drogrelterade, och en hög sån konsumtion för dig med automatik ner i kolkällaren då hjärnan inte fixar giftintag.

Den dag vi med enkla medel kan höja folks energi från kolkällaren längst ner, till toppen högst upp, försvinner i princip alla övergrepp med mera. Sociologin måste dö först eftersom man tror nu att allt är psykiskt, socialt, osv.

Morris lyfter en bra fråga; varför är så många ständigt arga och frustrerade. En klok kille.

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 737 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

 1. Jag är en sån där typ (f.d. byggjobbare) som har armar lika grova som benen och jag vet sen långt tillbaka att sånt skrämmer svenska kvinnor. Fast lite humor kan ibland vara lösningen.

  Det skulle vara mer ärligt om feministerna sjöng:
  Tänk dig att ha en afghan i byrån
  i en ask bland andra grejer
  när som helst du får lust så plockar du fram din ask.
  Känner du dig ensam, syster?
  Lite kelfull eller dyster
  har du alltid asken att ta till.
  Sen har du kul tills det blir tråkigt
  blir det obekvämt och bråkigt
  stoppar du bara ner din ask i lådan när du vill.

  • Lena använde ordet biffar så många gånger att nånstans halvvägs genom texten kom jag att tänka på Rit-Olas gamla klassiska serie Biffen & Bananen. Men den var åtminstone rolig. har för mig det gjordes en film också nån gång på 50-talet. I vissa avseenden var det faktiskt bättre förr. Feministerna hade förmodligen gått i taket över B & B idag och krävt förbud. Den är för patriarkal eller nåt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.