De är specialiserade på att bevisa förändringarna i väst

pengar

En läsare frågade idag om energin runt pengar, och jag har lagt ut videos förr om det men nu kommer en bild ovan. Jag skapar en etikett kallad pengar strax.

Allt är energi… Allt!
Den starkaste kollektiva känslan just nu är; BEFRIA MIG! Det pågår upplopp över halva klotet… Latinamerika, Irak, Hong Kong, osv. Men som vi fungerar nu tror vi att de gör uppror av politiska, sociala, psykiska skäl…  Fel, de gör uppror av energiskäl, och när just den energin lägger sig upphör upploppen. Det är därför energifolket kan räkna ut bakåt vad som har hänt liksom att de skickligaste vet vad som kommer att hända i stora drag.

Rent energimässigt kan vi ta mig själv som ett bra exempel när det gäller pengar
Jag kan lägga ner min energi på att gnälla ihjäl mig över de nya reglerna i TRNC. Juris Law Firm – Residency Law Amendment Information Sheet.

Jag lär somna varje kväll helt slut i flera månader… eller så tar jag samma energi och ser till att få ut precis alla Holfveböcker, minst som e-bok, och jag nyskriver minst en UMS-bok under 2020, det saknas två. I sommar skriver jag en bok om Ludvig, Skalman och Mozart, våra streetdogs / cats, för det har många bett mig om.

Jag lägger vidare ner energi på att ta reda på nogsamt i förväg vilket produktionsbolag som ger mig bäst betalt och mest makt…

Och om vi nu tar fram två plånböcker, och den ena skriver vi ”Lenas produktioner” på, och den andra skriver vi ”Lenas gnällande” på, och så kollar vi runt oktober 2020 vilken av dem som innehåller mest pengar… Gissa tre gånger!

We provide proof that 2012 is happening now The Positive Side of 2012

https://www.youtube.com/watch?v=aCW-n9uQ8DA

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. Jag har ett problematiskt förhållande till pengar så tillvida att jag tycker det är ett nödvändigt ont. Fick jag som jag ville skulle jag göra bytesaffärer istället. Pengar betalar mitt uppehälle men i övrigt är jag ointresserad av pengar. Kanske blir det så när man är van att vända på varje femöring. Jag klarar mig alltid eftersom jag är extremt lösningsfokuserad men jag skulke vilja ha något annat än pengar som inbytesmedel. För mig är det ingen win-win situation att använda pengar. Det är alltid någon som vinner medan den andra förlorar.

 2. Vårt penningssystem, som inte är nämnvärt gammalt, kommer helt säkert att skrotas, banksters ser till det nu, och det faktum att du kan bli rik på att sälja krig och kokain. Men allt måste ner i botten innan det havererar och vi är nära den botten nu.

 3. Pengar gör att jag kan få mat på bordet och tak över huvudet. Pengar gör också att jag kan göra mer saker att sälja. Att samla pengar på hög gör ingen nytta. I Schweiz beskattar man ränta på bankkontot med 35% men investeras pengarna t.ex. i aktier betalar man ingen skatt på vinst eller utdelning då det anses främja sysselsättning. De hade 2018 också 30% högre BNP per person än Sverige.

 4. Svar till Ingela.

  De problem som du belyser härstammar enligt min uppfattning från att pengarnas värde är knutet till både materia och konstgjord belöningssystem för arbetets innehåll. En tjänar 1000 kronor i timmen och en annan 100 kronor i timmen. Båda personer fast med så olika löner har en sak gemensam = tiden. Tid som de gör något för någon eller några andra. I min värld skulle det vara just tiden som man ägnar åt att samhället ska fungera som skulle ge belöning i form av papper som vi kallar pengar. Sedan skulle du gå och köpa tid av någon annan för tjänster som du inte vill eller kan klara av själv.

  All materia finns fritt i naturen inklusive mat och det enda som krävs är återigen tid för att plocka upp den och förädla den eller för att så och skörda. Det är tidsåtgången som skulle bestämma priset och inte ett påhittat materiell värde. När väl tiden är betalt för en viss produkt borde den anses ha enbart de värden som finns att hämta i den själsliga utvecklingen. Detta skulle innebära att ett andrahandsvärde inte skulle existera.

  Jag vet = en utopi.

  Det är bättre att betala 4 miljoner för tak över huvudet och vara belånad för två mans liv framöver ☺ Det är den verklighet vi har idag.

  Energimässigt; det man kan göra är att inte ha motstånd mot att ta emot pengar i dagens värld och inte heller ha motstånd mot att betala det begärda priset om den är skälig. Därmed skapar man bra relationsvibrationer och det har ett mycket stort värde i dagens värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.