De är helt rubbade

Vi avsätter 1% av vår BNP till u-hjälp i en värld som saknar u-länder…. Vi har gått igenom en massa, massa ”u-länder” i studiegruppen. Här nedan har vi ett smakprov avseende Kenya, som får mycket pengar av oss. Indien BAD oss sluta skicka pengar… Indien är den femte största ekonomin och har passerat England.

Sveriges isolering börjar bli pinsam…

DN avslöjade tidigare att Energimyndigheten har satsat en kvarts miljard kronor på spisar till fattiga i Afrika, för att minska globala utsläpp av växthusgaser. Nu har danska journalister besökt byar i Kenya där klimatspisar delats ut – men inte används.
–De är obrukbara, säger en man till tidningen Politiken. Läs mer

 

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

2 Comments

  1. De där spisarna kallas för rocketstove och används när man är ute och campar eller lever vildmarksliv. Det är inget för en familj med många barn. Fördelen med dem är att man eldar pinnar, kvistar, kottar mm dvs sådant man inte använder annars. Det behövs ingen ved.

  2. Röstade fel (inte lätt hahaha) tänkte att jag skulle trycka på det antal stjärnor som jag ville ge den alltså 5 tryckningar. Så kan man också tänka…..Tycker absolut att den ska vara med eftersom den speglar vår tids idioti! /Ulrika

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.