De är från en annan planet

Rocket kan öppna fönster vilket förklarar varför hon kom åter?
Ge en hund denna mat, så blir det ett oherrans liv, traditionell kost på äldreboendet, medellivslängden är väl fem veckor.

Fakta; Rocket var borta 6-7 månader, kom åter, och det nya då var att hon för första gången någonsin uppvisade en stark rädsla för människor.

Den rädslan har inte gett med sig, hon sticker som skjuten ur en kanon om det kommer en främling till terrassen.

 

Samtliga tre ungar är borta, och en av dem är hos en familj i Nicosia. De andra två är förmodligen stulna.

Vackra Leo har jag nog inte sett på en månad…

Leo är borta, syskonen Kickan och Baronen är kvar.

 

 

 

 

 

 

Jag vet inte vad man ska göra med dem? Utvisning, på livstid?
Man ser att mannen är mycket, mycket nöjd. Han har rest 1000 miles och snott 60 katter, läs bebisar, inte råttfångare. Jag såg kanske 10 gatuhundar idag då jag var ute, det torde vara en tredjedel av det normala. De, främst britter, låser in dem uppe i bergen. Snart kan man slå folk på käften, här också, utan att hundar dyker upp och sätter gränser.


Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.