Dan Korn

Skärmavbild  kl

Jag gillar författaren nedan som skrivit boken; ”Rasister det är vi allihopa.” av den enkla anledningen att det är snudd vetenskapligt bevisat att vi är det.

Rasisttjafset som är i Sverige är obegripligt
Skärmavbild  klMan tror att 10% är det rejält, så långt att de tål inte främlingar alls, och deras uppgift var att varna flocken för faror utifrån i form av invasioner och övertaganden.

Det betyder inte att man ska vara dum mot andra; har aldrig gett något, kommer aldrig att löna sig.

Det är en av de saker jag gillar med TRNC att det inte finns ngt rasisttjafs alls.

Du kan inte komma hit och tycka att det är konstigt att det finns ett band som heter Zigenarbröderna – för det är du som är konstig i så fall. De är zigenare och de är bröder.

Du kan inte ens tycka att det är konstigt att turkcyprioterna gör sig av med en hel del engelsmän nu.

Det är turkcyprioternas ö
Får du HIV, syfilis, tuberkulos etc deporteras du som utlänning. Men möter du dem i bergen bjuder de dig på lunch! De är enormt gästvänliga, om du är reko och inte skadar, då åker du ut. Stjäl en kola i butiken, och du deporteras direkt, och får inte en pinal med dig mer än passet, och det spelar ingen roll om du köpt hus här. ”Alla” vet det så det är ingen som stjäl, inte värt konsekvensen. Möjligt att det är rasism mot oss från Europa? Det fungerar i vart fall. Handlarna har ofta varor ute på nätterna.

Karin Bojs: Kärlekshormon är även rasisthormon – DN.SE

 

Författaren Dan Korn, född 4 augusti 1962 i Göteborg, är en svensk folklivsforskare, författare och fotograf. Han har sedan början av 1980-talet åkt runt och dokumenterat folkliv i skogsbygderna i olika delar av Västsverige.

 • Dolt land. Sävedalen: Warne. 2006. 
 • Kejne: Verkligheten bakom 1950-talets rättsröteaffär. Stockholm: Carlssons. 2013. 
 • Rasister det är vi allihopa. Stockholm: Carlssons. 2016.
 • Kalle Anka på kräftskiva. Stockholm: Timbro förlag. 2017
 • Ta Heidenstam på allvar. Stockholm: Vulkan förlag. 2018. 
 • Som om Gud fanns: Det sekulära samhällets religiösa rötter. Stockholm: Timbro förlag. 2019.

Dan Korn: Jag känner mig inte exkluderad av Ebba Busch Thor

Hur Kan Vi 21 tn prenumeranter

Bibliograf

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. En jul för snart tre år sedan lyssnade jag på Mein Kampf som ljudbok. Första ljudboken för min del. Hade hittat den slumpartat några månader tidigare men hade inte tid för det då. Så det fick bero. På jularna är det dock mindre aktivitet än vid andra helger. Så jag ägnade några nätter med att lyssna igenom boken. För att bilda mig en egen uppfattning. Jag kan inte minnas något rasistiskt alls. Förvisso talade han om ras. Men det handlade mer om skillnaden mellan raserna och att vi fungerar bäst om vi inte bor tillsammans. Vilket inte innebär att vi i vissa sammanhang kan samarbeta om vissa projekt eller bedriva handel sinsemellan. Han talar överhuvudtaget inte alls om folkutrotningar. Men officiellt räknas han som världens ondaste man. Något jag alltmer har kommit att betvivla dom senaste åren. Det är säkert därför folk inte direkt uppmuntras till att läsa boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.