Dammegård förklarar sig

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klEftersom jag har rynkat på näsan åt Dammegårds arton varningar får han lov att förklara sig, vore inte rättvist annars, och en del av dem ser jag direkt i videon nedan att han missförstår.

I början talar han om Internets arkiv och att en sida inte kunde hittas där. Den databasen lägger bara upp förstasidan, och några till i allmänhet. Han tycker också att det är konstigt att arkivet är passivt i flera månader, och det är normalt. Det krävs en rätt stor uppdatering av en hemsida för att arkivet ska skjuta nya bilder.

De talar om konstiga elavbrott över hela världen, och de anger att de skulle ha skett främst i NATO-länder, och vi här på norra Cypern, som ligger utanför väst, hade avbrott i ett par timmar, liksom många andra länder, då när frekvenserna och den magnetiska strålningen var skyhög.

Det hände massor med konstiga saker över hela klotet just då
De kommer att få problem framledes om de inte känner till solstormar, frekvenshöjningen och magnetstrålningen därför att den snurren lär öka i och med solar minimum.

Skärmavbild  klHan talar om att YouTube plockat ner honom, och vi har lyssnat på en man som hade fem miljoner tittare som rotade i YouTubefrågan.

Folk här på ön har plockats ner, människor som lagt upp filmer om blommor likaså, deras robot är ny, trubbig och inte sällan galen, och det ryktas om att You Tube är på väg mot en konkurs.

De anser att de stoppade ett stort terrordåd
Jag har svårt att förstå hur de tänker i den delen när de har 10-11 000 tittare kan de inte via någon ”uppmärksamhet” ha stoppat stora terrordåd.

Övrigt som sägs kan inte jag värdera alls, för jag saknar erfarenhet och kunskap om plogbilar på Arlanda osv. Någon som kan? Sadhguru har varit inne på att det ligger i vår kultur att vara rädda. Rätt eller fel?

De frågar också varför det händer saker, och de ser inte det fascistbygge som pågår över hela väst förmodligen för att de är en del i spelet; medvetet eller omedvetet, och de ser inga hybridkrig heller, och det är inte speciellt konstigt eftersom den här typen av män skulle aldrig läsa en kvinnas texter, och jag är nog ensam om att skriva om det.

De läser däremot varandra, vilket märks eftersom det räcker med att en av dem tar upp en fråga så kör ”alla” den frågan, eller just den snacksalige polisen. Men om du håller koll på vad t.ex. Ingrid&Maria tar upp går det dem förbi, vad jag kan se. Men jag har bara haft hela detta gäng under lupp sen i somras.

För mig är det en intressant och gigantiskt stor kulturskillnad därför att där jag befinner mig är det kvinnorna som i princip alltid bestämmer vad som är ett problem, männen löser dem sen.

Här hade alltså sådana som jag själv, Ingrid&Maria, bloggaren Helena Palena med flera varit de som pekat ut problemen. Lyft upp dem; sagt att ”kolla detta är ett problem!”. Därefter letar männen efter ”rätt man som ska vara handlingskraftig” för att lösa problemet, och sen löser man det, och ofta fort.

I Sverige är det, som vanligt tvärtom, och vi har kvinnor som ska lösa problem, de är statsanställda för att göra det, och de löser sällan problemen, de pratar om dem, därför att det är så vi bemöter problem; vi studerar och analyserar dem, och pratar… så föddes nog debattsamhället?

De män vi har nu som är samhällsengagerade av typen Dammegård, Swebb-TV, Bern, etc,  som aldrig intervjuar kvinnor om det inte är i deras egenskap av offer, lyssnar, läser, funderar aldrig på hur  jag själv, Ingrid&Maria, bloggaren Helena Palena med flera tänker så deras hjärnor är isolerade, i ett ytterst manligt tänkande, och i mina ögon leder det till att de kommer alltid att ”se fel”. Det kommer bli fel analyser alltså, i all evighet, för att de är isolerade, de också.

Jag kan förstå att de skurit bort kvinnor med tanke på att det har pågått ett könskrig i 40 år
femininMin bok ”Könskriget” scannas vilken dag som helst, och ska ut igen. Jag har inget som helst minne av vad jag skrev om mer än att jag minns just kriget. Men även om man kan förstå det krävs den feminina hjärnan och intuitionen för att upptäcka verkliga faror t.ex.

Mycket av det Dammegård tar upp är inga verkliga faror, det rör sig om solstormar och ett amerikanskt bolag som har kaos dvs YouTube.

Denna kulturskillnad fick en svenska, som varit här nere i 15 år, att mejla mig, då hon kom upp till Sverige, och skulle besöka landet i tre veckor, och hon skrev:

”Lena! Det finns inga män här!!!”
Vi lever ju ett samhälle där de är närvarande, och de lyssnar mycket noga om man säger det magiska ordet ”Problem!” eftersom det är vi som bestämmer VAD som är ett problem.

maskulin energiOm Dammegård hade bollat allt han ”tror” i denna video mot mig hade halva videon försvunnit t.ex. allt snack om konstiga elavbrott. Detta faktum att dessa karlar är helt isolerade är nog också skälet till att jag upplever dem alltmer som stollar.

Det kan nästan inte hända en man här på ön för han har bollat frågan mot sin mamma, syster, faster, frun, kusinerna, kvinnliga arbetskamrater och sugit samtliga på den feminina intuitionen.

SEN sätter han sig på ”gubbfiket”, och snackar med byns alla gubbar om hur man ska lösa problemet, och sen löser de problemet, och redovisar lösningen inför den kvinna / de kvinnor som pekade ut problemet.

Lätt att påverka, speciellt för en kvinna

Tänker jag hyfsat rätt nu kommer Sverige aldrig, och jag menar aldrig, att kunna lösa sina problem innan just Könskriget har lagt sig, och det är ett vedervärdigt krig, som jag känner av direkt redan på Arlanda, det är helt absurt.

Nedan två videos hur man hanterar rädsla och stress.

https://www.youtube.com/watch?v=RzKRJOkV4Ak

https://www.youtube.com/watch?v=e7dZicpqY44

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

7 kommentarer

 1. När David Icke kom med bilden av världen var det mycket intressant inte minst hans intervju med Credo Mutwa. Det var för något år sedan som jag hörde David Icke återigen på en maratonföreläsning i Tjeckien. I princip säger han exakt samma saker som han sa för några år sedan. Världen går vidare och utvecklas men informationen och konceptet verkar vara still. Därmed ingen kritik mot David, jag gillar honom och har en av hans böcker i bokhyllan: ”Kärleken är allt som finns, allt annat är illusion.”

  Vad beträffar Olle Dammegård har han helt rätt i så kallade False Flagg. Av de dåden som skedde efter 9/11 känner jag inte en enda som inte skulle vara just prefabricerad av samma krafter som styr världen. Problemet blir att när man är så pass känd som Olle Dammegård så är makten åter intresserad att minska hans trovärdighet. I hans fall finns enda möjlighet till detta genom att skjuta till honom ”trovärdig” information som han sedan sprider vidare.

  Jag har levt under kommuniststyre och jag vet att bland oss – fotfolket har det plötsligt blossat upp information om olika saker som hade med samhället och styrning att göra. Denna information har spridits av de som styrde och hade nytta av detta även om informationen till sin karaktär gick till synes mot dem.

  Olle Dammegård har ett problem till och det är mordet på Olof Palme. Han har i all välmening skrivit boken statskupp i slowmotion. Men det finns en annan bok till som påstår att Palme inte alls blev skjuten men att allt har varit bara teater.

  Här finns två länkar på detta tema:

  Länk 1: https://youtu.be/ETrcRb0GQW8

  Länk 2: https://youtu.be/gOdyFR3hpnA

 2. Jag känner också att just Dammegård menar väl, och det är inte helt otroligt att min syn ändrades då jag upptäckte att han inte kan ha kollat polisen Conny, som just kan vara en s¨n du nu gjorde mig uppmärksam på,tack!

 3. @Ivan. Kan det vara därför det aldrig hände något i Seattle förra månaden? Sådana som Dammegård, Icke med flera skulle fått väldigt många nya följare om det hänt en ”terror-attack”.

 4. Vi ska inte glömma bort att vi är inne i en helt ny energi nu. Du har ”terrorattackerna” i kongressen i USA just nu dvs skådespelet har flyttat på sig. Dammegård och övriga känns ”gamla”, och den som känns minst gammal är Icke, det kommer en video med honom om nån dag eller några dagar och han känns ”modern”. Det kommer att bli en helt galen dans runt Vita huset, vänstern ska slaktas, den starke ledaren byggas, militär och polis enas, osv. Det lär bli så mkt drama att en terrorattack skulle knappt få en notis om du inte spränger hela vita huset i luften.

 5. Morningstar skriver:
  18 DECEMBER, 2019 KL. 05:28
  @Ivan. Kan det vara därför det aldrig hände något i Seattle förra månaden?

  Det är precis det jag polemiserar över: ”Problemet blir att när man är så pass känd som Olle Dammegård så är makten åter intresserad att minska hans trovärdighet. I hans fall finns enda möjlighet till detta genom att skjuta till honom ”trovärdig” information som han sedan sprider vidare.”

  Man skjuter till ”trovärdig” information som sedan visar sig verklighetsfrämmande. Är man av betydelse, vet man inte vilka vänner/informatörer är äkta och vilka som är falska.

  Följande citat säger allt:
  I ett hemligt dokument av Italienska Frimurare den 20 oktober 1821 från Romerska kyrkans kontrarevolution står det:
  Förgör fienden oavsett vem det är. De mäktiga förstör ni genom ryktesspridning. Till detta behöver ni ungdomar. Det är viktigt att leda dem utan att de anar något. På vägen till målet är två saker viktiga: utåt måste ni verka fridfullt som duvor och samtidigt vara uppmärksamma som ormar.”
  Era fäder, fruar, barn och närmaste får aldrig veta vilken hemlighet ni bär på. Den som försäger sig skriver under sin dödsdom.

 6. Ja, vi lever i en förljugen värld. Jag hoppas att de nya energierna kommer det att göra mycket svårt för falskhet, falska nyheter, påståenden m.m.
  Så fort en agenda andas rädsla, skuldbeläggande är den falsk och för att hålla denna falska föreställning igång måste vi fylla på med ständigt nya larmrapporter, hot, och då och då med riktiga falska terrordåd.

  Det verkar fortfarande fungera, för att istället för att titta i varandras ögon och se en medmänniska eller medvarelse så ser vi fiende som vi är beredda att skydda oss emot även med våld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.