Dags att komma hem nu, skrev AfS

aalbert

En bad mig flyga ner valsedlar, som AfS skickade ut, och jag fick syn på texten på deras folder: ”Dags att komma hem nu!”

Den tanken hade jag funderat på själv därför att mina bihålor, som skadades i en operation, är idag återställda då nytt brosk har bildats. Förr kunde jag inte vara i Sverige vintertid alls, eller då det spöregnade och var +14C, men det kan jag idag.
– Jag ska fundera på saken, sa jag till foldern, och ge mig skäl att orka packa. Phu…

hatNästan samtidigt visade en läsare mig ett klipp där det sägs att ingen hatar Sverige och svenskarna som Lena Holfve, och jag blev överlycklig.

Det blir jag alltid då min intuition bekräftas, själaglad 
Inget är så viktigt som intuition i dessa tider. Kvinnan som uppenbarligen inte gillar mina texter, eller hela mig och det finns ingen lag som säger att man måste det, erbjöd sig att bli min redaktör för några år sedan, och påstod sig ha en djup och långvarig erfarenhet av bokbranschen, och jag sa nej tack.

Så går det några år, och tiden är den bästa domaren, alltid!
Tänk om jag hade sagt ”Ja, tack” och fått en redaktör !!! som avskyr mina texter. Det är verkligen en sann fröjd att få se att man känt rätt, och jag blir alltid lika djupt tacksam varje gång.

tassJag hatar varken Sverige eller svenskarna men är lika lite imponerad av systemet av idag, som de flesta andra är som sätter sig in i det, och som inte heller gillar att vi tycks vara ockuperade av typ NATO men bak-och smygvägen. Men jag vet också att författare som Wilhelm Moberg, kollega och kompis med min morfar, fick höra ibland att han hatade Sverige och svenskarna då han synade makten och den tidens rättsröta.

Författare är också med automatik projiceringstavlor.

Men visst kan jag känna ren avsky
Det jag avskyr mest av allt är att svensk press tiger stup i ett om det sker enormt stora världshändelser som t.ex. att krigen är slut i Syrien och Irak.

Folk började vända hem år 2016 på hösten, och eftersom Turkiet tog 3 miljoner hör man talas om verkligheten på Cypern.

stoppDå blir det väldigt konstigt när ”alla” debatterar om vi ska ta fler flyktingar eller inte. Om de ska åka hem eller inte.

Tanken inställer sig genast;
– De vet om att det kommer nya krig?

 

Jag kom att studera AfS:s partiprogram rätt noga, och de kan nog bli en skräll redan nu eller nästa val. Junilistan, som dök upp från ingenstans, fick 14%…

”Politiker – ett förtroendeuppdrag, inte ett arbete
Den svenska politiken har gått från att präglas av folkrörelsepartier till små bidragsförsörjda  etablissemangspartier. I dag är det inte ovanligt att riksdagsledamöter och kommun- och landstingspolitiker aldrig haft ett jobb utanför politiken, och överhuvudtaget knappt ägnat sig åt något annat än politik. Detta har skapat en från övriga folket isolerad grupp yrkespolitiker – en politisk oligarki – som företräder sig själva och inte folket.”

Vem blir inte lyrisk bara av den texten?

Det har absolut hänt nått i Boden t.ex.
maskulin energiEnergierna känns mycket, mycket bättre överlag om jag jämför med förra sommaren. Man ser tydligt på gatorna att antalet flyktingar från just Syrien och Irak har minskat väsentligt, och de äkta flyktingarna har man väl inte haft några problem med, men det nya är att jag ser inga ISIS-soldater i de allmänna rummen. Det påverkar precis hela stan givetvis och inte minst mig.

Den rädsla som fanns förra sommaren var väck nu. Bodens taxi var enormt välfungerande redan förra året men i år nådde de extremhöjder i serviceanda, hjälpsamhet och funktionalitet.

Tokfeminismen har heller aldrig svept in över Norrland vilket märks i form av t.ex. att den maskulina energin service inte är totalt utrotad.

Möjligen har ISIS själva ansett att just Boden är för farligt pga regementena? Möjligen har deras folk dragit ner till Frankrike där det snart är öppet krig på gatorna? Möjligen har svensk militär… ?

Men officiellt vill man alltså ha debatten nu om vi ska ta emot fler flyktingar, som inte finns, eller inte…

fasiscm
Klicka

Det är så då man bygger en fascism att den väljs av folket, med en mycket bred majoritet och ett stort folkligt stöd, och en stark ledare dyker upp som bryter deadlock.

I Turkiet, som är före oss, har folket valt att ge sin president en sultans makt, skedde i förra valet. Han är i princip envåldshärskare i en tid där en av deras författare skrev en bok med titeln. ”Demokratin kommer, spring för livet!”

Det är främst kvinnorna som satt ner foten, och ”påhittet från väst” (demokrati) anses farlig då den slutar i kaos, ingen vågar bestämma, ingen vågar fatta beslut, deadlock – handlingsförlamning – uppstår. Det visste redan Platon att så sker.

Systemet bygger på en enpartistat, och vi ser hos oss nu hur ”alla” hjälper till
Mp säger att de vill förbjuda bensinen (beslutet att bensinbilen ska bort år 2030 är redan bestämt inom Agenda 30), s säger att nu ska vi ändra flyktingpolitik och inte ta fler, och gamla äkta sossar blir vansinniga, och i verkligheten finns det inga fler sen två år tillbaka eftersom vi t.ex. inte hjälper Jemens eller Syd-Afrikas plågade folk. C vill slakta bönderna. M säger att de vill höja skatten för förtidspensionerade och sjuka, osv, osv. Filmen om s påstås ha kostat 100 000 s-röster.

Vi får se, tiden är den bästa domaren, och det lär visa sig om jag känner rätt och får anledning att fira min intuition, en gång till.

https://www.youtube.com/watch?v=SsNCdAiclUs

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=yklKOmcOU8Y&t=3s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.