Dagens politiker, lakejer och media

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Vi har sett i EU-dokument att en miljard afrikaner ska tryckas upp i väst. Nu skrivs det en del om att 440 miljoner får plats i Sverige.

”EU har i detta dokument också räknat ut respektive lands maximal upptagningskapacitet och kommit fram till att Tyskland beräknas ha en kapacitet på 274 miljoner människor och för Sverige 440 miljoner (Table 12).

Fördragstexten för FN:s flyktingpakt kan läsas i sin helhet här.”
Källa

Jag tror inte på det alls
Jag lutar åt att det man i första hand vill skapa är nationalism som är mycket, mycket viktigt att den skapas om man ska bygga en riktig fascism.

Möjligt att man vill ta in 44 miljoner, och när man senare ”sänker” från 440 miljoner till 44 blir det ”lite”. Jag ifrågasätter om det ens finns 44 miljoner afrikaner som ens vill lämna sina familjer, sin kultur och klimat. De afrikanska studenterna på min gata tror inte det.

Och oavsett antal ska de till ett land som redan importerar ett halvt kärnkraftverk – trots att vintern inte kommit än – och där en ny liten istid väntar på hela norra klotet. Under sina kommande två cykler kommer solen att ha färre solfläckar än tidigare, vilket leder till minskad aktivitet och därmed ökad kyla. Den väntande kylan lär nog få även svenskar att lägga benen på ryggen.

 

Igår publicerade jag på min FB-vägg en bild, som påstods vara NASA:s bild på mars, rätt eller fel vet jag inte, och en under där någon funnit att den är tagen i Kanada.

En smart FB-vän sa precis som det är:

 

 

Lars Bern: ”Jag hävdar att ansvaret för att landet fortfarande inte har någon regering vilar nästan helt på en enda politiker – Centerledaren Annie Lööf. ” … ”Umgänget med detta rika och mäktiga sällskap blev sannolikt för mycket för den unga Annie Lööf. Hennes självbild svällde upp och hon drabbades av vad som nog bäst kan beskrivas som storhetsvansinne. Hon såg sig som utvald av världens mäktigaste finanselit till att leda Sverige.” Källa

Men… ingen ska leda Sverige om 11-12 år
Målet är att samtliga nationella regeringar upphör att existera och om det är elitens mål bör målet med Lööfs teater vara att få oss att inte vilja ha regeringar alls.

Vi ska inte glömma bort bedragarnas regel nr 1 A;
”Du kan aldrig manipulera folk om du är otrevlig!” Man måste få folket att kräva; inga fler regeringar!!!

Eliten ställer till med ett problem, vi reagerar, de kommer med lösningen!
-Aha, världsregering!

Klicka

Det blir svårare om sociologin faller
Till vänster har vi några lurifaxar som åkt dit, och metoderna är manipulation – bedrägeri, och statskassorna är ofta målet.

Nu verkar sociologin ha fallit i USA, den som stipulerar att kriminell kan man bara vara om man är fattig. Det är den idiotien som ligger bakom att vi har den kultur vi har dvs man tror på allvar att om man ger kriminella pengar t.ex. lägger de ner sin krim-verkstad.

 

 

 

Jag undrar vad Aftonbladet håller på med?
Det skrivs rätt ofta nu att FN vill helt förbjuda kritik av en viss religion, och det är väl för att vi ska hata den än mera?

I Sverige skriver man aldrig ut mordmotiven, plötsligt talar en åklagare ut, och de säljer in ”hedersmord”.  Den aktuelle mördaren säger, som de flesta av dem, att han inget minns.

Det vanliga är att den som var fullast blir mördad, och den som var lite mindre full blir mördaren; 8 av 10 våldsbrott är alltid alk-drogrelaterade hos oss.

Klicka

Om den aktuelle mannen hade varit svensk, och man hade skrivit ut motivet, bör det ha kallats för fyllemord på grund av otrohet alt. bråk om pengar – de två vanligaste motiven.

I TRNC, har det varit nio mord i år vilket är mycket, och här skrivs motiven ut som i alla andra länder. Vi är nog rätt ensamma om att inte göra det?

According to police, the victim had contacted the authorities shortly after receiving a phone call from her daughter on Wednesday evening, in which the younger woman had said “prepare yourself because I’m coming to kill you”.

When police arrived at the house at around 9pm, they discovered the older woman’s corpse lying in a pool of blood.

The daughter has since been arrested by police and has admitted to the crime, claiming it was due to financial differences between her and her mother. Källa

The 61-year-old man, Doğbılı İbrahim Erhalk who shot and killed his 52-year-old wife with a hunting riffle on Thursday evening in north Cyprus had called the hospital to say he shot his partner 10 mins after the incident.
Källa

Jag har sökt  men jag hittar inga ”hedersmord” alls i denna muslimska stat
Morden är som de brukar vara; orsakas av stark passion – svartsjuka – eller ekonomi. Jag har frågat studenter förr ifrån Saudi, Egypten, Jordanien, och de hade aldrig hört uttrycket ens.

Studenter ifrån Pakistan talar däremot om ”karo-kari” men menar att det är nog främst frågan om allmänprevention. De uppfattar nog oss som märkliga som låter främlingar (!) i en domstol (!) med folk som har betalt (!) döma folk till t.ex. döden som sker i USA. I Pakistan är det tydligen viktigt att man känner den man dömer. Våra domstolar begär in personundersökningar.

Det som skiljer oss ifrån Pakistan, och de flesta andra länder, är att de sprider inte dynga om andra nationer eller kulturer, och det gör t.ex. vår press, i ett, varje dag, vecka ut och vecka in. Ibland kan halva tidningen utgöras av förtal där fröet kan vara delvis ”sant”, och sen har man vridit om det hela så mycket det bara går, förvanskat, förvrängt och alltid övertolkat det hela och gärna ”sexuellt”.

En öppen invasion ifrån främmande makt i framtiden?
För en svensk är det här vardagsmat att pressen, UD:s folk, politiker etc. sprider hur mycket dynga som helst om andra länder och kulturer, och sen kräver man att Svensson får absolut inte göra det!

Vår utrikesminister betraktas som helt mentalsjuk sen hon gick ut hårt och påstod att Turkiet hade legaliserat sex med barn. De sänkte lovlighetsåldern från 18 till 15 år, som vi har.

Lyssnar vi på studenterna ifrån Pakistan säger de:
– Det är viktigt att man känner den man dömer!

Den åsikten, kulturen, vanan, förvanskas sen av mer eller mindre helt sinnesrubbade, inte sällan kvinnor, i Sverige och blir till nån form av Blåkullehistorier av typen ”pappa slog ihjäl dotter!”

Det är få kulturer som ens praktiserar ”hedersmord” och Pakistan tycks var ledande, och det är främst gränslösa pojkar som döms till döden.

En av studenterna sa mig att det blir konsekvensen då man känner alla inblandade.
 – I er kultur kan ni ha en psykopat, som skadar tusen personer, och i vår sätter vi stopp för gott efter två, tre offer och då alla, hela släkten som känner den mördaren, vet att han kommer aldrig bättra sig. Han mördar eller skadar andra igen så snart han kommer åt.

I Asien är kriminalitet en familjefråga och hos oss en samhällsfråga.

Man anser att 5000 döms till döden årligen varav cirka 1000 i just Pakistan, och 90% minst är pojkar, enligt studenterna.

Innan vi får dåndimpen över den saken bör vi fundera på hur vi ska ta oss ur knipan vi sitter i, som många anser beror på att just psykopater har organiserat sig och styr hela västvärlden.

Klantänkande det normala – det är vi som sticker ut | Dagens Samhälle

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.