Cancerceller slås sönder med frekvenser, och hur ser hjärnan ut?

Frekvens- och funktionsmedicin är framtiden, och den läsare som har hängt med ordentligt när jag har publicerat artiklar om energi förstår bättre varför forskarna funnit att man kan slå sönder cancerceller med enbart ljud – ultraljud – frekvenser.

A recent breakthrough in high-intensity focused ultrasound therapy (HIFU) technology has proven its use as an effective cancer treatment. A multi-institutional research team from China developed a semi-enclosed, spherical cavity transducer that can produce a focused, standing-wave field with a subwavelength-scale focal region and extremely high ultrasound intensity. Läs mer

Vi använder ljud inom UMS med stor framgång, och i Indien träffade jag en kompositör som uteslutande skapar medicinsk musik och som sa mig att han har hur mycket jobb som helst.

Billigt och bra, och givetvis skriker läkemedelsindustrins agenter; HUMBUG!
-Bry dig inte…

Jag räknar med att hela den industrin faller inom kort och ganska snart;
Fem år? Tio? Det är på gång:

Big Pharma’s 2018 included fraud, bribery arrests and more | Darryl A …

The tide is turning: Big Pharma billionaire arrested, charged with …

 

Ljud och frekvenser på individnivå
Jag fick en vettig frekvensförklaring av energibloggaren, som är i TRNC nu, varför min hjärna är så “ojämn” som den är; jag har t.ex. inget som helst lokalsinne, man ska aldrig lita på mig avseende mått, siffror, avstånd, ytor.

Säger jag att ngt är “stort som en fotbollsplan” kan du lita på det men inte om jag börjar yra om kvadratmeter…

Jag är helt döv på vänster öra, hörselnerven är bruten sen jag var barn, och det innebär att inga ljud eller frekvenser kommer in direkt till vänstra sidan av hjärnan.

Allt ljud, och jag har en extremt god hörsel på höger öra, kommer in på den högra sidan.

Höger hjärnhalva har stimulerats jämt, och vänster är i princip aldrig det. Jag bör sluta säga att jag är döv på vänster öra för detta är mer korrekt:

“Jag är döv och dum i huvet på vänster sida, och tänker och hör bättre på höger sida än vad som är normalt.”

Då blir man alltså superkreativ men kan inte hitta hem hur lätt som helst… man får en stark intuition men precisa mått går åt skogen.

Man får då ett helikopterperspektiv, och det som ska bearbetas av vänster hjärnhalva körs först över till höger, så man kan säga att jag tänker som en kvinna men handlar som en man.

NEJ! Det sa de inget om hos audiologen!!!

Läs mer om hjärnhalvorna

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Comment

  1. Jag har nedsatt hörsel på båda öronen sedan förskoleåldern fast något sämre på det högra. Tror inte jag har nån dominerande hjärnhalva annat än vänsterhänt, det sägs att hjärnan är spegelvänd då. Min far är ambidexter (både höger-vänster) och många släktingar på hans sida är vänsterhänta.

1 Trackback / Pingback

  1. Cancerceller slås sönder med frekvenser, och hur ser hjärnan ut? – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.