Bye, bye Swebbtube

Falskt; det var YouTubes robotar som fått spader

Materialet ligger i servrar i USA… men med vidarekopplingar så vi ska tro att det befinner sig på svensk mark, blir intressant att få se om upphovsmännen får sina videos?

Samtliga drivande har ett förflutet inom svensk krigsindustri, och de gånger jag har synat ekonomin har den varit stark.

Vi ska tro att de lever på donationer, och vi ska tro på att de lämnade mångmiljonlöner för att starta alt-media.

De har haft en lägre trafik än vad man kan tro men de sista sex månaderna har de jobbat hårt med så kallade backlinks. Källa; deras statistik.

Det lär inte bli trafikmässigt kostsamt för dem, pga backlinksjobbet /själva huvuddomänen swebbtv.se bearbetas just nu, men de torpederar många av de som gjort sig beroende av dem / Swebbtube.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.