Budskapet är nu utsänt

Ovan har jag lagt schemat för hur en fascism ser ut, och vi ser att de behöver scapegoats – syndabockar – för att vi inte ska upptäcka plundringen. (Längst ner hela schemat.)

Runt år 2012 utredde jag en blänkare i nån morgontidning som skrev att samtliga partier hade utrett framtiden och kommit fram till att mängder med kommuner skulle gå i konkurs.

Dels hade man skrivit guldkantade pensionavtal med kommunfolk, som man inte kommer ha pengar till, och dels har vi för få unga och för många gamla.

På 50-talet gick det två pensionärer på åtta jobbare och nu åtta pensionärer på två jobbare.

De som utredde var eniga om att kommunalskatten måste öka med minst 60 kronor, och Anders Borg svarade;
-Omöjligt!

Jag utredde, och kom fram till att det nog var så, och nu ser man artiklar i ett att den och den kommunen går back, och det kopplas givetvis till flyktingmottagandet.

Folk kommer säkert tro på det fram till den dagen någon sätter sig ner (inte jag) och skriver en hel bok om saken… Hur kommunfolks kusiner fått hyra ut ettor för 70.000:- i månaden och så… svindlande löner och förmåner… nya jobb och titlar till kompisar.

Peru ligger före oss; nu sköt han sig
PERU’S former president Alan Garcia has died after shooting himself in the neck as police kicked down his front door to arrest him. Läs mer

Det är ett budskap till alla hans korrumperade kontakter in- och utrikes, och Siwert Aldenryd som skrev boken “Folksjäl – som en filterbubbla” slungade ut tanken att hela väst förändras som över en natt. Jag gissade då på kollektiva självmord i just maktgruppen.

Perutelegraph har mycket info, och det är lika mkt liv där som det skulle bli om Reinfeldt sköt sig strax innan gripandet.

Vilket gripande?
Det som borde ha skett då han förstörde alla hårddiskar innan han lämnade regeringskansliet, t.ex.

Peru corruption: Ex-President Alan García denied asylum – BBC News

Korruptionen har slagit ner dem alla i Peru, och mängder med människor har häktats, och en hel drös har dömts av och fått +-20 års fängelse.

Vi kan påstå att där tar brottslingarna livet av sig, eller har åkt in, och i Europa får de fortfarande nya toppjobb av bankmaffian.

Vad skiljer?
Olika sätt att tänka? Bankmaffian är ointresserade av att stötta dem? Det finns en given korruptionscykel? (David Palmer talade om att 1984-1986 hinner ifatt oss nu och Garcia blev president 1986.)

Jag vågar påstå att om vi backar bandet till år 2012 var det inte givet att man kunde säga obehindrat på en middag att “Sverige är genomkorrumperat” men det kan man idag. Gemene man börjar få samma erfarenhet av ljugande och dribblande statsbärare som domstolsfolk får snabbt avseende gatans rövare.

Men det lär inte börja med att Reinfeldt arresteras t.ex. på grund av alla hårddiskar som förstördes utan det börjar i oss själva, och vi bör lyssna på min pappa som alltid sa:
-Visa mig vem du umgås med så ska jag säga dig vem du är.

Dvs. om du får en middagsinbjudan till t.ex. Reinfeldt kommer du att tacka ja och gå, eller inte?

Kommer du tänka… han är en sån där ännu ej häktad…
Lär gripas längre fram, och skjuter möjligen huvudet av sig då polisen är på väg in genom ytterdörren, och precis alla polare redan är dömda, och sitter inne, och jobbet hos The Goldman Sachs Group upphörde för länge sen…

Eller blir du glad, köper en ny klänning och går?

Så länge som folk gör det sitter de säkert och det är ett skäl till att MSM matar oss med bilder hur kriminella ser ut, hur de lever, etc.

Besatthet av brott står det i schemat ovan
De behövs mer än några andra som rökridåer, och därför grips de sällan och släpps ut fort, vilket får folk att reagera – så de inte kan agera – och eftersom svensken tycks vara konflikträdd sitter vi i skiten mer på grund av den oförmågan, som följer med som ett brev på posten, då man är det.

Smitare 
En mycket negativ konsekvens av att vara konflikträdd är att det blir svårt att känna ordentlig självrespekt. En viktig komponent i självrespekten är att man försvarar sina egna gränser när andra gör övertramp. Gör man inte det kommer varken man själv eller andra att känna respekt för en. Läs mer

När vi kollektivt övervunnit konflikträdslan lär Reinfeldt arresteras med andra ord och förhöras om bland annat förstört offentligt material. Den dagen går inte det här längre; Maud Olofsson vägrar KU-granskning.

Överpriset för Nuon: 53 miljarder | SvD

Fredrik Reinfeldt blir bankrådgivare – Dagens industri

Nu är energifolket rätt eniga om att vi börjar få nog av folk som ljuger, smiter etc. så vi får väl se om västs befolkning kan gå ifrån att reagera till att handla konstruktivt, och hjälpa till och bygga den nya världen istället för att fokusera på den gamla som går under – och bör gå under – framför våra ögon.

De är rätt eniga om att vi får in helt nya energier med start i princip på måndag. Eftersom en hel del av mina läsare är nyfikna på deras analyser av energierna just nu lägger jag ut en surv – övriga kan skippa dem.

Jag gillar dem för de får en att tänka, och de är rätt eniga om att vi nu lämnar 6000 svåra år, och går mot 6000 mycket ljusa år.

This is the Week of Separating Fakes from the True Chosen
Får vi tro denne man försvinner de fega med automatik nu och han ser ett scenario framför sig, främst i USA men det känns som om det gäller hela väst, och presidentens självmord är kanske startskottet i den gruppen???

Han talar om att folks egon sprängs nu, och det är inte en dag för tidigt om så sker, och det får man nog anse skedde med just presidenten – bokstavligt.
Tiden är den bästa domaren… men inspirerande är de.

Stand up for yourself, don’t back down, and take the big, scary step into unknown territory, regardless of what everyone else says. If you don’t do it now, you may miss your big chance to turn some long-standing difficult situations finally in your favor!

David kör ord & inga visor
Och upprepar bl.a. 35-års cykeln.

I’m done with dreaming and spacing out,
I gotta get down to work,
‘Cuz I want to see, touch, taste, and feel,

A whole new planet earth.
[…]

… could even out to some very deep, enlightening, perhaps genius, initiatives! All in all it is looking like a pretty darn good week here with some high energy coming from the Full Moon Friday setting the stage for some yummy intimacy through the weekend. Injoy getting vulnerable, opening up, and discovering some new things about yourself, your desires, and passion too!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.