Brand i bergen, och presidenten, och tusen man till, kammar hem full hormonpott

maskulin energiPresidenten i video 1, och det är typiskt, han bangar aldrig för nått och vi vet varför han beger sig – dessutom omedelbart – till problemplatser; närvaro är en maskulin energi, och den är intakt här, så han får fullt utlopp för beskyddande, styrka, initiativtagande, service, närvaro och resursrikedom.

Full pott! Och sen mår han kanon i flera veckor medan västerlänningen går i terapi, har ont i ryggen, hinkar sprit, är elak och arg nått så förbannat, kan inte sova… skriver insändare och frågar vad sossarna tänker göra åt saken.

Finns bara en bot; sluta feminisera männen
Jag själv har fått påhälsning av en handyman som ville veta om jag är hemma eller uppe i bergen.
-Jag och två väninnor åkte hem direkt då larmen gick, tog 20 minuter ner, sa jag, och han log brett, och som aldrig går i terapi, har aldrig ont i ryggen, har aldrig druckit sprit i hela sitt liv, är aldrig arg, skulle aldrig nånsin vara elak, och sover säkert som en stock. Han får nämligen full pott, bara som jag ser, minst 40 ggr per dygn.

TRNC:s vattenhelikoptrar är utlånade till grannen Turkiet men är på väg hem, vad jag förstår.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9781 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.