Bot mot ledarnas omstörtande verksamheter

Blir du upprörd av samhällsutvecklingen så testa att köra ljudet ovan 15 minuter om dagen. Vi använder ljud då och då inom UMS med mycket goda resultat. De ”snackar med hjärnan” på ett positivt sätt och får igång läkande. Längst ner har jag lagt en kvantfysikvideo för den kan bli en gamechanger.

Sanning är också läkande
Många undrar varför jag sysslar med rent elände ibland, och det är för att elände måste upp till ytan, beskådas, åtgärdas och sen läker människan. Du kan aldrig åtgärda något du inte ser.

Högst upp ligger en bild föreställande Stockholms T-banenät. OM man hade varit ute efter att vi skulle bli globalister i verklig mening hade du sett den bilden, eller en liknande, varje dag och nånstans i T-banan och på varje station.

På varje krog hade du haft matsedlar på svenska, engelska, franska, spanska, arabiska eller åtminstone bilder på varje maträtt.

På varje skylt på stán hade du haft minst tre språk. Man hade inte tagit bort möjligheten att åka buss från t.ex. Arlanda och betala kontant.

Det finns mycket lite som tyder på att man försöker globalisera oss, få oss att förstå och kommunicera med varandra, och jag upplever Sverige som superisolerat. Det är nått annat som pågår…

Val inom kort
Det är snart val, och för många är det en folkomröstning runt ”invandringen”, och idag är utlänningar liktydigt med gangsters. Förr skrev media om ett brott av tusen möjligen, främst mord och stora rån,  och nu kör de varje överfall och helst de där man kan säga; vi vägrar ange nationaliteten. (Gör man i alla normala länder.)

Folkomröstningsfrågan blir lite som att fråga;
– Vill du ha fler våldtäktsmän?

Svensson är nog rätt övertygad om att det är inte tillåtet för en svensk att gå omkring med en skarpladdad k-pist men för… är det tydligen okej.

När vanligt folk inte förstår domar är landet i princip havererat. När domstolen slutar tänka på det som kallas för allmänpreventionen, signalen ut till allmänheten, är det kört.

Vi avskaffade den på 70-talet, och sen dess ska individualpreventionen gälla dvs en påföljd ska vara bra för gärningsmannens utveckling från ett kriminellt liv över till ett vitt liv. Det där är ordbajseri och fungerar inte i verkligheten, och är ej heller meningen.

Hela härligheten bygger på sociologin, som är humbug rakt igenom, och sen vi började med det har all statistik rakat rakt upp, vad det än gäller, i hela landet.

Sociologin är humbug därför att alla friska människor handlar utifrån den förväntade konsekvensen.

När allmänpreventionen fungerar
För nu tre, fyra år sedan kom en arab till norra Cypern, och han spottade på en kvinna, skrek könsord samt bet henne och han fick sju års fängelse och domaren sa; ”Det finns aldrig någon ursäkt för sexuella attacker.”

Sen dess har ingen spottat på en kvinna, skrikit könsord och bitit därför att konsekvensen är för stor. Ingen lär våga det de närmsta tjugo åren.

På kul frågade jag min granne, en pensionerad polis, vad det kostar att spotta på en man och jag beskrev brottet och gjorde antagandet att kvinnan också skrikit en massa, massa saker mot Jeff Ahl (AfS) och jag fick svaret; minst ett års fängelse, kan bli tre, så hon får tid att besinna sig, familjen får tid att ta tag i problemet att hon saknar integritet, värdighet samt respekt för andra människor.

Kriminalitet är en familje- och inte en samhällsfråga varför staten bara ger dömda soppa och bröd. Familjen förväntas komma två gånger om dagen med kött, fisk, grönsaker, frukt och det ska ge den utrymme att lösa problemet.

Och vad var då problemet?
Hon saknar integritet, värdighet samt respekt för andra människor. Men som du ser lägger en svensk märke till något helt annat; hon har ett pågående försörjningsmål i rätten, har tidigare vräkts, misshandlats av en som förmodligen var ute efter ett uppehållstillstånd. Känns som en klassisk kvinnlig aktiv alkoholist.

Hon själv, liksom övriga så kallade feminister, har inte en susning om att de nu används hårt för att skrota socialdemokratin och den svenska vänstern. Om nu invandrare är liktydigt med gangsters är vänsterns kvinnor liktydigt med mentalpatienter.

Undrar hur dessa unga damer kommer att känna sig när de kommer till insikt om hur de blivit utnyttjade av de mörka krafterna. Hoppas att de överlever och inte går under som kan vara fallet när allt rasar samman omkring dem

Scapegoats
Folk kopplar dock samman den statistiska kriminella utvecklingen, för att inte säga all snedutveckling, med just invandringen och så långt är det rätt att vi har fått in ligor som opererar på svensk mark just för att riskerna är minimala.

För övrigt har Svensson fel därför att det är skiftet från allmänpreventionen över till individualpreventionen som är orsaken. Det hör vi aldrig talas om. Nej, just det.

Jag satt i domstolen under skiftet, när allmänpreventionen krossades över en natt vilket bidrog till att jag slutade, och jag ser hur allmänpreventionen fungerar som klockan t.ex. på Cypern.

”Alla” vet att en våldtäkt ger minst sju år, upp emot 30, varför de inte har några överfallsvåldtäkter för riskerna är för stora.

Kriminella är som vilka affärsmän som helst; de kalkylerar risker
För att förstå vad som händer tror jag det är nödvändigt att man studerar Karl Marx och hans chef Rotschild.

Det är Marx som ”uppfinner” sociologin, som är som ett slags verktyg för att förstöra hela samhället, och just skapa domar som Svensson inte förstår.

Inte förstår, inte köper och som vem som helst skakar på huvudet åt. 

Målet att skapa en kommunism i botten, med en fascism på toppen, återfinns också i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan.

Man bygger sd genom att mobba dem
Den metoden har varit ytterst framgångsrik, och de får 2% varje gång man mobbar hårt. Det var exakt så man byggde s, vars ledare till och med fängslades, och det vet varje statsvetare att om man vill få ett parti att växa fort ska det mobbas.

Sd slänger ur sig nån sanning, de mobbas, och exakt sex månader senare går SvT ut och säger att sd hade rätt…
Då får de 2% till.

Det är absolut SvT som leder arbetet att få sd att öka så mycket det bara går nu.

Sd är nyttiga idioter, som används för att normalisera ut mot högerkanten, men höger och vänster finns egentligen inte längre, och man kallar dem för ”fascister” men det är inte sd som svälter ihjäl gamla på hemmet här och nu.

Det är anti-fascisterna som är de verkliga fascisterna på samma sätt som anti-rasiterna är de verkliga rasisterna i Tvärtomlandet som har infört ett tvärtomspråk sen länge.

Sd och AfS är det förvisso också men de bär inte ansvar för att sjuka i Sverige t.ex. misshandlas såväl svårt som grymt.

Utan sd:s önskan om att det kravlösa samhället måste bort, i många år nu, hade folk gjort stora ögon inför Bilderberggruppens statsministerkandidat och hennes polisstatspolare.

Tänk…  
Vad hade centerns partikamrater, riksdagsgruppen, kongressen, medlemmarna sagt för bara tio år sedan om deras partiledare hade visat sig offentligt med de ”nya” svenska poliserna, som lär komma som ett brev på posten.

Svensson lär jubla, det är därför man har släppt på all kriminalitet man bara kan hitta, men jublet fastnar i halsen då det går upp för folk att det är Svensson som ska hålllas i schack.

Den påstådda planen:

 

 

 

 

 

 

 

Gäller hela Europa

 

 

 

 

 

 

 

Möjligen kan kvantfysiken rädda oss på sikt?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera