Bort med arbetarrörelsen och facket

abf

fascimJag tror att alla skulle göra rätt stora ögon om en lantbruksskola förbjöd föreläsningar om kor. Men nu har det hänt; ABF förbjuder ett seminarium om Karl Marx, och han är nästan pappa till ABF…

Han räknas också som en av grundarna till sociologin, som jag avskyr, och hela arbetarrörelsens tänk. Nu anser ABF att Marx strider mot deras värdegrund.

”Enligt ABF i Stockholm är Karl Marx teorier om demokratisk ekonomi och total jämlikhet inte förenligt med demokratin. Det står nu klart efter att ABF-huset förbjuder ett Clarté-seminarium om Marx revolutionära teorier.

På lördag skulle Svenska Clartéförbundet, tillsammans med organisationen Arbetarbildning, hålla ett seminarium på ABF-huset i Stockholm med anledning av Karl Marx 200:e födelsedag.”

ABF betyder Arbetarnas Bildningsförbund, och de ska verka för bildning och kultur, och det inträffade kan ha flera skäl.

Man kan tänka sig idag att det är någon historielös människa som har fått för sig att Marx var rasist? Hur som så passar det bra när vi studerar hur man bygger en fascism i den delen som handlar om att pressa tillbaka arbetarrörelsen.

Lika märkligt som då s-arbetsmarkandsministern ville förbjuda strejkrätten
leftSånt visar tydligt att s är kapat.

De säger och gör konstiga saker, för att folk ska sluta rösta på s, och arbetarpartier, facket, etc ska elimineras därför att lönerna dumpas i ett senare skede och då måste man ha strejkrättsförbudet på plats. Svensk militär måste få skjuta på svenska medborgare, och det har man inte fått sen Ådalen 1931.

Än så länge har man bara haft genrep;  Telia Sonera hotar med sänkt lön – Dagens industri  /  SAS sänker lönerna | SvD

Ett annat skäl att förbjuda seminarier om Marx skulle kunna vara att folk inte får lära sig vad kommunism är för något, eftersom det är precis det man bygger i botten via Agenda 30, med en företagsfascism på toppen, och ett annat skäl är att hindra bildning överhuvudtaget.

Slakta bildning är lika viktigt som att skapa ett förakt mot alla intellektuella
Bloggaren Helena Palena skriver; ”Kan man längre ha något förtroende för den s k kultureliten i Stockholm? Svar: Nej!” Källa

Genom de svenska mediernas totalt ensidiga framställning av saken har allmänheten fått intrycket att Svenska Akademien består av en flock gamla vita män som hatar förnyelse och jämställdhet så till den grad att de har slängt ut två stackars oskyldiga kvinnor från sin patriarkala, reaktionära, otidsenliga församling. Läs mer – artikeln är mycket läsvärd.

Vi får nog konstatera att inte bara s är kapat utan också ABF
Karl Marx är arbetarrörelsens mest inflytelserike tänkare. Han skaffade sig en utbildning i filosofi men tog avstånd från filosofin runt tjugofemårsåldern och började istället betrakta sig som en vetenskapsman vars viktigaste uppgift var att utifrån forskning försöka urskilja och påverka samhällsutvecklingen.  Läs mer

Globala målen och Agenda 2030 – Regeringen.se

Varför manipuleras det nått så vansinnigt?
Därför att ingen normal människa skulle via fria val välja en global kommunism i botten med en företagsfascism på toppen.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Bästa citatet genom alla tider!
    Lena Holfve: ”Varför manipuleras det nått så vansinnigt?
    Därför att ingen normal människa skulle via fria val välja en global kommunism i botten med en företagsfascism på toppen.”

    När målet är en världsregering (kommunism of course), en världsreligion och ett nytt tempel i Jerusalem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.