En renodlad fascist, Bernt Olov Andersson, sitter i Författarförbundets styrelse

benny

Denna artikel blir öppen och kan delas.

Den kinesiske ambassadören Gui Congyou har påstått att det råder mediatyranni i Sverige, och det har han utomordentligt rätt i eftersom vi är enda landet i världen som fullt ut har en mediadomstol, som fungerar som en pöbeldomstol, och ett exempel är drevet mot Stadsteaterns chef Benny Fredriksson, som efter sitt självmord dessutom friades ifrån alla misstankar.

De som ansåg att Benny snedseglade gick alltså inte till polisen utan de lekte polis, åklagare och domstol själva, och då har man en fullt utvecklad mediadomstol, och den försvarar man nu med näbbar och klor, och det brukar kallas för yttrandefrihet.

Den som försvarar den svenska mediadomstolen, som den ser ut nu, har inte tänkt eller ser inte att detta är fascismens ena fula tryne, och sen får de kalla sig för ”journalister” eller ”författare” bäst de vill.

Förläggarföreningen, Författarförbundet som tilldelat en kinesisk bokhandlare hedersmedlemskap, har fått för sig att kineser lever kvar på 70-talet, under diktator Skärmavbild klMaos styre, som kostade 70 miljoner livet. Det är dock 50 år sedan… men de tycks vara kvar där?

Men Kina är idag ett samhälle som producerar sådana enorma mängder innovationer att vi kan vara säkra på att flertalet mår väldigt bra. Det går inte ens att kalla Kina för kommunistiskt idag eftersom biljonärer tillåts och uppskattas utan de liknar mer socialdemokratin vi hade på 60-70-talet.

Människan kan inte nyskapa i den omfattning som sker om hon är förtryckt
Detta mitt påstående styrks av kineser, som jag har intervjuat här på Cypern, och en del jag mött i Indien och på Sri Lanka. Jag talar alltså inte om att de har byggt en mycket stark ekonomi utan om att de har skapat nytt, de har skaparförmågor som saknar motstycke.

Det finns ingen deppad som kan nyskapa på det sättet
En förutsättning för att man ska kunna skapa är att man handlar, och inte pratar. I Asien är man mycket medvetna om det eller som SÄK-polischefen sagt mig här på norra Cypern;
-Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.

Man är alltså mot pratande, och för handlande, och vi är för pratande och handlar aldrig, och skälet till att man är mot den pratkultur vi har är att prat lurar hjärnan. När du ”vinner” en debatt registrerar din hjärna att problemet är löst. Men problem kan bara lösas via handlingar – aldrig via pratande.

Vi talar om problem, år ut och år in, men de blir sällan eller aldrig lösta, och det ser man i Asien att så sker i väst och det bidrar till att man värjer sig mot våra ”metoder” dvs prata, debattera, skriva artiklar om problem, sätta upp pjäser om problem, demonstrera om problem. Vi tror helt felaktigt att de då är ”mot yttrandefriheten”.

Svensk press har nog hämtat sin Kinasyn från en frilansjournalist som inte klarar faktagranskning
Skärmavbild klHan påstår de mest fantastiska saker, kollar man upp  det han påstått saknas oftast bäring, och nu sist kollade vi hans påstående att koldioxidhalten har ökat i rekordfart i Kina. Det var så, de har löst problemet och exporterar lösningarna till Mexiko som också har dessa problem.

De har nog också hämtat sin syn ifrån en bedragare och hans kumpaner, och de i sin tur har lurat skjortan av såväl media, Förläggarföreningen som Författarförbundet.

De sistnämnda har prisat en bokhandlare, och som stack fort som bara den ifrån Göteborg där han lurat landsmän på pengar vilket ledde till att två studenter tog livet av sig.

De har fått för sig att han försvann år 2015, men han satt av två års fängelse för ett rattfylleri, där ännu en student dog, och den rattfyllan är bekräftad av kinesiska PEN:s ordförande så den är ostridig.

Mannen är alltså inte slängd i något fängelse utan en dom
Kumpanen har nu samlat in 1,8 miljoner, men vill ha in sju, för att det är synd om bokhandlaren som ska vara en SOM INTE FÅR YTTRA SIG.

Ambassaden har meddelat många gånger att mannen är djupt kriminell men det köper inte svensk press som med automatik tror att ambassadören ljuger. Det kan han inte ens eftersom det är megastort att ljuga i Asien, karmatänkandet går in, osv. Jag har faktakollat även ambassadören, och det finns inget som tyder på att han ljuger.

Jag har meddelat Förläggarföreningen att det finns ingen påstådd doktorsexamen eller ens påstått förlag, och de svarar inte på tilltal, och det gör inte heller Författarförbundets jurister eller dess vise ordförande Bernt-Olov Andersson, som precis som Mussolini själv har utvecklats från socialist till en fascist på mindre än tio år. Känner jag rätt avseende just vise ordförande är det nog logiskt att tro att hela styrelsen är fascister.

Det stör mig att det sitter åtminstone en solklar fascist på vise-stolen i Författarförbundet
Skärmavbild kl
Så, låt oss då avhandla Anderssons utveckling från socialist till fascist, och vi kan snabbt konstatera att han var känd som arbetarförfattare, och han har prisats som en sådan flera gånger.

Han var med i säkert 15-20 år i Kulturpool, bilden högst upp, som jag byggde 1991 och drev i över 25 år fram tills dess att jag insjuknade i Leishmania och aluminiumförgiftning då allt lades ner eftersom jag knappt kunde läsa och absolut inte räkna.

Vi hade i princip daglig kontakt i många år, men har inte haft kontakt sen dess, för jag har inte haft kontakt med någon alls mer än nära anhöriga och lite brevkompisar de första tre sjukdomsåren. Häromdagen sände jag över min nya bok ”2019 – Sett med Lenas ögon” till BOA, och jag skrev typ; ”Kan du titta på det jag skriver om kinesen. Vad är det som händer?”

Jag visste inte precis då att BOA numera är vise ordförande i Förbundet, det stod klart nån timme senare, och han valde att inte svara, jag såg att han läst, och jag frågade väl varför han inte svarar på tilltal, inget svar…  och då kommer vi in på det schema, vi använt i två år nu när vi har pluggat fascismen.

Den byggs inte av någon ”höger” utan av S och vänstern, och sådana som BOA och ett av deras verktyg för att bygga t.ex. SD, som är en kontrollerad opposition, är polariseringen. SD röstar i princip alltid som S i riksdagen, t.ex.

Jag började googla fram vem BOA är idag och han har gått samma väg som Mussolini; från socialist till fascist.

boa

Jag har satt ut tre pilar som alla tre representerar exakt det han sysslar med idag, längre ner visar jag upp hur han polariserar i artikelform, och man behöver bara läsa rubrikerna så ser man att han kör ”Vänstern vägrar att kompromissa”.

Under ligger en pil mot de känslor de vill väcka i folk; förnedring och förtryck
När han inte svarar mig så vill han förnedra och förtrycka mig, och det borde Bernt Olov Andersson veta sen 30 år tillbaka att det går inte med mig.

Men det är så de står på numera, därför att de som kallar sig för anti-fascister är de verkliga fascisterna, och det var inte kul alls för mig, som byggt hans skola i många nätter, att upptäcka att BOA idag är en tvättäkta fascist, och eftersom han sitter på den stol han gör, plus är ordförande i det Norrländska författarförbundet, kan man nog se honom som en av kultur-Sveriges ideologer, och nu ska vi HATA Kina och ÄLSKA USA.

Då han var ung hade han säkert Maos lilla röda i fickan, och de fick sen en chock då de förstod att Mao mördat 70 miljoner kineser. Så, nu ska Kina alltid förtalas på det 50:e året i rad så om man ska använda sig av mytomaner och bedragare.

Han är dessutom stolt över att han lyder sin nya Husse;

Skärmavbild kl

Jag gissar att BOA har läst tre meningar och bestämt sig för att jag är rasist, nazist och extremhöger, och dem ska man ju inte tala med, och inget kan vara mer felaktigt – vilket mina läsare vet – men en svensk utreder aldrig, en svensk antar, som vilken snorunge som helst.

De har bevisligen aldrig ens utrett vad ambassadören säger, och de förstår heller inte ens vad han säger. Ambassadören tänker i karmatankar och surrar om konsekvenser, och då skriker de att han HOTAR dem – nej, karma hotar dem.

Skärmavbild kl

Jag byggde en Dramatikskola åt BOA, och då han fyllde 50 år uppvaktade vi honom med en spade där handtaget var borta och förvandlat till en pennudd därför att BOA brukade säga;
-Gräv där du står.

Precis vad jag gör nu, och jag vet sedan tidigare att han reste till Färöarna, och nu har han tydligen varit på Malta, och letat fel som alla dessa fascister alltid gör då de t.ex. kommer hit till ön. En tant ägnade hela semestern åt att leta efter ”patriarkatet”, som inte finns. Det är ett urtypiskt drag avseende dagens nya fascister att de reser ut för att leta just FEL.

Han hittade skrytbåtar som ingen använder på Malta. Nä, det var väl inte säsong då.

Vidare påstår BOA att förr hade vi vett att skämmas för våra kunskapsluckor, möjligen menar han de 70 miljonerna mördade kineser?, men idag står stollarna på rad.

Han talar om sig själv; BOA-folket är djupt okunniga om hur asiater tänker, de missförstår rutinmässigt, och han är en ren stolle som ens försöker framkalla en känsla av förnedring och förtryck i mig.

Det är dömt att misslyckas
Skärmavbild klHan får köra sitt fascistiska STRAFFANDE mot någon annan, och visa nån annan att man INTE SKA YTTRA SIG – om man har fel åsikter.

Jag känner igen stilen från samma typ av folk. För 50 år sedan fick man inte säga ett ont ord om Mao, och då skulle vi ÄLSKA Kina och HATA USA.

När det gäller bokhandlaren är det inte ens åsikter – det är fakta – karlen har ingen doktorsexamen avlagd vid Göteborgs Universitet.

De böcker som Författarförbundet påstår att kinesen har skrivit existerar inte. Givetvis inte, eftersom de är bedragare, och alla som hjälper dem gör sig skyldiga till medhjälp till grovt bedrägeri i 7-miljonersklassen snart, just nu 1,8 miljoner.

https://www.youtube.com/watch?v=xbx36-dVNV8

Spread the love
Om Lena Holfve 9813 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.