Bloggen stryps direkt nu på FB

Till alla som är helt slut; ljudboken ”Utmattad”.

heder

censur

 

 

 

Jag delade dagens artikel en gång, och FB slog till direkt, och igår släppte samma spärr de satte tidigare i veckan. Det finns inga olagligheter i mina texter.

Vi får se om de lyckas hjärntvätta svenskarna för att få dem att börja skjuta egyptier… Det troliga är att det lyckas med bravur. Händelsen gav mig dock en kanonidé.

CBN jämför Sverige med Nordkorea
Här en kommentar jag fick under en artikel som den som kommenterade inte hade läst alls. Jag inbillar mig att de tror på allvar att världen ser ut så utanför Sverige, och världen undrar vad som händer i Sverige.

”Skulle Du vilja integrera dig i en analfabetisk by där ingen kan läsa och skriva, männen bestämmer allt, männen slår kvinnor, har samlag med de kvinnor De vill och hur, slår ihjäl kvinnor och barn och ska försöka att föda en ny profet?? Jag skulle aldrig kunna integrera mig i ett sådant samhälle som helt styrs av religiösa och galna män. Har hört att det finns såna samhällen. -En del kanske kan det.?”

Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev – Göteborgs-Posten

 

 

 

 

 

 

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

2 Comments

  1. jag är nästan ute från fearbook. har tröttnat på det ständiga fruktlösa tjatet och gnatet. har gått i en inre asyl. har blivit avstängd flera ggr a 30 dagar ty jag är en bad boy enligt kulturmarxister. fy för fb. har avskärmat mig helt från allt det sjuka på nätet. och främst från det sjuka spelet på ”olympen” som befolkas av mentala zombies som borde spärras in inför otaliga rättegångar. och nu inte på temat men läsvärt då vi styrs, ägs och kontrolleras av en absolut ondska så man skall veta hur djävulen luktar och ser ut. https://thesaker.is/chewing-gum-doesnt-necessarily-produce-wisdom-teeth/

  2. Ja, jag är nog på väg efter dig. Boken ”Folksjäl” gjorde en del saker helt solklara för mig och när det har landat, tar väl några veckor, lär jag nog sätta ett streck.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.