Blir jag kriminell idag?

bank
eu
Klicka


I dag förväntas EU rösta igenom förbud mot länkar;  Ny EU-lag kan förändra allt: ”En ödesfråga för internet.”  /   Förslag i EU riskerar att ”förstöra internet”  / Betala skatt när man delar länkar på sociala medier?

Det kommer, vad jag har kunnat räkna ut, att bli helt omöjligt att blogga. Istället för min bild ovan, och en länk till Expressens artikel, som handlar om EU:s prioriteringar av banker lär jag få skriva t.ex:

”Kolla i Expressen på sidan XX så ser du att de har skrivit”…

Går lagen igenom gäller den 20 år retroaktivt, det blir många som får stänga sina bloggar, och jag får rensa ut eller lägga domänen utanför EU. Retroaktiv lagstiftning är alltid rövares språk, kan jag känna. (Går lagen igenom idag ska jag utreda den på djupet, medan jag gör det kommer jag att ta bort mycket, och sen fatta beslut om jag ska flytta domänen utanför EU och då återkommer det jag tagit bort. Eller så får det vara om jag bedömer att jag lär arresteras längre fram, två år till?, om jag sätter min fot inom EU.)

chip
Klicka

Total kontroll
Den amerikanske filmskaparen Aaron Russo varnade redan 2006  i 
en intervju att chips  skulle användas för total ekonomisk kontroll av planetens befolkning. En del av en agenda där en planerad världsvaluta och en världsregering slutligen skulle styra världen.

När folk började tala om chip log de flesta
De bedömde det som trams och omöjligt men nu är vi där, och det är så; tiden är den bästa domaren, alltid.

Det tog 12 år från fnys till verklighet. Den nya EU-lagen om länkning är ett försök att kontrollera hela Internet. Det kommer inte ta 12 år att inse det.

Artikeln fortsätter under filmen:

bank
Klicka

Man bygger en ekonomiskt fascism på toppen och en bred kommunism i botten, och manuset hittar du i Agenda 30.

För att lyckas med planen måste man lura in folket i den renodlade fascismen och det sker via manipulationer.

En FB-vän skrev:
Socialism = Skänk alla dina pengar till staten och hoppas på att de ska vara ärliga och förvalta slantarna väl såsom vår svetsare till statsminister gör idag.

Kapitalism = Skänk all makt till globalisterna och hoppas på att det inte kommer att spela ut folk mot varandra, skapa social Darwinism men med den lilla sockerbiten i kaffet som tillåter dig att behålla större andel av dina pengar i plånboken vilket ger dig en viss egenmakt, mest till de som redan har det gott ställt och drömmar till dem som inte har det.

Liberalism = Förklädd neomarxism som alltid slutar i kaos och motsättningar mellan otaliga polariserande minoritetsgrupper, som allt mer frenetiskt för en kamp för sina rättigheter och den honung som finns i statskassan, som i allt snabbare takt sinar ner mot botten av burken då kostnader ständigt ökar men intäkterna uteblir.
I vår riksdag så har vi uteslutande partier som mixar in dessa tre huvudgrenar i sin politik med olika andelar och har gjort i mer än 50 år nu. Hur kan en normalt begåvad människa inbilla sig att vi någonsin kommer att kliva ut ur det kaos som hopar sig i horisonten och som skapar sån oro idag?

Nej, eliten inbillar sig inte att det går varför fascismen byggts
Redan Platon visste att demokratin övergår först i en demokratur och därefter i en diktatur. Men nu jobbar alla så svetten lackar, inte minst Löfven, på att folket ska rösta på den kontrollerade oppositionen sd.

Moderaterna jobbar också hårt. Moderaterna tappar gamla väljare – DN  / Socialdemokraterna tappar många LO-väljare – Dagens industri  /  Centern har tappat kontakt med verkligheten – Sydöstran  / Liberalernas väljarstöd nedåt | Metro

Artikeln fortsätter under bilden som visar vad som pågått länge:

fasiscm
Klicka!

”Bred populär support” står det i schemat
nKYRKOVALET: SD ökar med 60 procent | Höglandsnytt  / Stödet för SD ökar lavinartat bland Sveriges företagsledare … / SD ökar för tredje månaden i rad – både S och M backar | Aftonbladet  /  Sentio: SD ökar mest i maj – M och S i kris – Samtiden  / Bildinsändare: Är det konstigt att S tappar och SD ökar?  / SENTIO JUNI, SD ÖKAR TILL 24,5 PROCENT – Thoralf – Bloggplatsen  / SD ökar kraftigt bland väljare med utländsk bakgrund – Altinget – Allt …  / SD ökar i alla kommuner – nwt.se – Ditt Värmland, just nu

Det blir så när sd är de enda slutligen som förefaller ha nån som helst förankring bland vanligt folk och när man använt vapen som t.ex. polarisering.

Ett annat vapen som använts flitigt är alla uttalanden mot yttrandefriheten t.ex. EU:s nya länklag.

Det fiffiga med hela bygget är att slutligen har få nått val
vargDe framstår som det enda alternativet, ingen annan är riktigt klok…  alla andra har blivit galna… och en och annan ser att det är samma maffia och ”alla” lär få  toppjobb inom banksystemet efteråt.

”Bred populär support”
Det betyder också att många kommer att jubla!
I början, och sen ångrar sig folket – alltid.

nSverigedemokraterna är Israels bästa vän | Proletären

Varför älskar Sd Israel? | Kommunistiska Partiet

Sverigedemokraterna är det enda parti som öppet stöder Israel | Apg29

Detta gör vänstern i Sverige rasande… SD samarbetar med Israel …

Israel tappar kontrollen över SD därför skall Kasselstrand och Hahne …

Israeldemokraterna | Jan Millds blogg

https://www.youtube.com/watch?v=n89uOIsaVrM

The Final Battle Of Armageddon – Business Insider

lurade
Klicka

Om nu folk manipuleras, via ISIS propaganda, att muslimer är skogstokiga så manipuleras folk att tro att zionister = judar, så dem får man inte kritisera alls. I Sverige är det okänt att 3 miljoner judar har hotat med att lämna Israel på grund av zionisterna.

Många har redan tagit sig till Norra Cypern, och jag själv bor i ett hus ägt av Israel-judar. Jewish life grows in North Cyprus – Jewish World – Jerusalem Post.

De flesta zionister är kristna, se video längst ner, men det vet få i just isolerade Sverige och det har bankats in att zionister = judar, och avskyr du zionister är du judehatare, fyyy!  Samtliga arkitekter är mycket, mycket smarta och vanligt folk, vars tid upptas av jobb och barnfamiljsliv, har inte en suck när media hamrar in vad som ska hamras in.

Räkna med stök när precis ”alla” förstår att de är lurade
Folk från andra länder har lurats upp i Europa, för att man ska kunna ställa grupp mot grupp, gamla sossar och moderater är lurade av bankmaffians agenter. Anders Borg till ny bank – Dagens industri  /  Fredrik Reinfeldts nya jobb: Bank of America Merrill Lynch  /  Här är politikerna som gick till näringslivet | SvD. En hel generation är blåsta på pensionen, osv, osv, osv.

Vad vinner vi?
Bankmaffian och zionisterna kommer att falla, i sinom tid. Island visar vägen hur man ska hantera kriminella …

https://www.youtube.com/watch?v=T-cN7zxr_EY

https://www.youtube.com/watch?v=rPk-ZSTjBC0

https://www.youtube.com/watch?v=vApTAA4S_pI&t=5s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.