Bli gammal i Indien

Jag har faktiskt minnen av att Anna Wahlgren drog iväg bland annat till Indien som turist för en 25-26 år sedan men denna gång har hon inte något hem i Sverige lika lite som jag har det. Vi möttes precis efter min debut 1984. Här måste hon ha varit mer och mer nu sen 2012?

Planet var försenat och vi möttes väl halv tre i natt och The Grand Old Lady var förvånansvärt pigg liksom jag var det. Det finns en likhet till, och den är att vi skriver varje dag… så nu ska det skrivas ett par timmar, och så ses vi på balkongen om tre, fyra timmar.

Eftersom jag vet att flera läsare letar efter nya länder ska jag fråga AW om hur det är att just åldras här.

Jag har redan sett skillnaden… Hon har, som alla andra, en egen chaufför och jag noterade Lindas sorg för hon hade just blivit av med sin efter många år. Han har startat homestay i bergen.

Jag vet redan att man behöver bara vingla till så rusar det fram fem, tio unga för att hjälpa en.

Det är också lätt att få en krog att leverera mat och det kostar inte en tiondel av hemtjänsts så kallade mat.

Det finns inte på kartan att man skulle behandla gamla och sjuka som man gör hos oss, och dit är det också väldigt långt eftersom äldre är Guds gåva till de unga.

Allt talar i princip för Indien utom det politiska spår som faktiskt har påtvingats folket, om jag får tro mina vänner i Kerala, och jag känner igen massor ifrån den svenska agendan.

I Sverige dillar mp i folk att det är deras idé att bensinbilen ska väck – är inte så. Man får uppfattningen att bara Sverige ska göras kontantlöst – är inte så.

Bankmaffian har absolut slagit sina klor i Indien och jag ser det på sånt som annonser i flygbolagets tidning av typen; ”Du får 20% rabatt på våra varor om du betalar med Master kreditkort”

Jag hör det via berättelser om småbönder som tar livet av sig, precis som mjölkbönder i Europa, och de har då mer eller mindre lurats ta lån, en skörd slår snett, de kan inte betala banken… som tar allt.

De välutbildade ser igenom Modi och de fattiga hyllar hans snack om att ta ifrån de rika och ge till de fattiga, och de sistnämnda har fått det sämre.

Han själv har köpt sig en penna för 1 miljon INR. När jag kom till Goa fick jag veta lite via den chauffören att Modi har byggt statyer över politiker för miljarder…  och sonen i Kerala sa;
-De är superkriminella.

Det är val inom en månad och ”det valet lär vara riggat precis som det förra”, sa en chaufför i Kerala, och det har sagts mig att makten har börjat tokbeskatta folket – känner vi igen – och flera sa mig att ekonomin lär gå i stå nu på grund av det.

En synnerligen märklig uppgift är påståendet att ledarna har börjat bygga groll mellan grupper, precis som hos oss.

Man har börjat utsätta kristna och muslimer och manipulerar hinduerna att börjat skrika om att ”Indien är vårt land”.

Man bygger nationalism här också, och mitt i det bygget ska Modi ha börjat förtala Kerala rätt kraftigt. De är outbildade idioter där nere… folket i Kerala är Indiens mest och bäst utbildade. Man har inte haft en enda analfabet sedan 1949.

Vi minns den långa 620 kilometer långa kvinnomarschen i januari och den räcker väl för att en globalist, med ett offentligt förflutet som fascist, ska bli sur?

Vi ska inte glömma bort vad Bibelfolket säger; NWO går igenom, och sen samlas alla NWO-ledare på ett och samma ställe där de förgörs och harmageddon betyder inte att vi ska gå under – det är ondskan som ska gå under och den måste blottläggas först. Eller som Anna sa;
-Jag är inte insatt men ser avseende Sverige att mycket var konstigt först och numera är det enbart otäckt.

Coca-Cola såg jag för övrigt lite här och där även om det inte är vår för 90% av sockret är borta och den smakar som avslagen Coca-Cola kan göra men sist jag var här såg jag ingen alls i Kerala…

Eller som sonen i Kerala sa:
-De försöker nu, vi får se hur det går – underförstått med att invadera Indien plånboksvägen.

Vi var världens fjärde rikaste land på 70-talet, och då drog de igång hos oss, och nu är Indien där vi var, och då är det lönsamt att långsamt, långsamt plundra folket via manipulationer som dessutom får folkligt stöd.

Eftersom jag minns vårt 70-tal, och har hyfsad koll på vad som hänt 1970 – 2019, är det synnerligen intressant att få se en ren repris här. Känner och ser jag rätt att det är en repris tar det 50 år att även bryta ner indiern.

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.