Hur tänker Björn Wiman och Ulf Lundell???

Cause Effect Fascism

Lenas eyes front scaledVi har studerat ett tjugotal ämnen i vår slutna grupp, och jag gör nån form av sammanfattning idag, vad vi har gått igenom eftersom jag producerar vår årsbok just nu, och vad som, i vart fall för mig, är solklart kanske just för att vi har studerat på djupet är att:

Wiman hyllar Lundell för att han kämpar mot sd, och jag konstaterar för tusende gången att det går nog inte att ”se” vad vi befinner oss i utan det schema vi använder, och som vi under år 2019 har studerat punkt för punkt. Jag hade inte klarat mig utan det.

Det är är för mig helt uppenbart att Lundell med flera artister hjälper till att bygga fascismen, samman med journalister som Wiman, och de sköter två punkter på schemat med bravur:

Skärmavbild klPolarisering

Vänstern vägrar att kompromissa

Vi har sett att vi har soldater inne i landet och ett skäl kanske är för att vi krigar i deras land, och vad jag vet kan man inte kriga utan konsekvenser.

Det är rätt logiskt att de ger igen
Om de då hämnas och t.ex. våldtar kvinnor, bränner bilar, eldar, bombar eller sticker ner unga män, och folk börjar protesterade så bråkar delar av artisteliten och flera journalister, och menar på att folket ska hålla käften.

Hur tänker de?
Får man inte protestera om legosoldater utövar skymningskrig, och det pågår ett hybridkrig som nu är i sin sjätte, sjunde fas?

Skärmavbild klVarför bråkar de inte om krigen?
Varför bråkade de inte då vi sände Jas Gripen till Libyen? Varför river de inte i roten till att det ser ut som det gör?

Alla statsvetare känner till att om man vill bygga ett parti snabbt gör man det via mobbing. S byggdes på precis samma sätt, och deras ledare fängslades, för att få fart på tillväxten.

Skärmavbild klSamtliga som har mobbat sd, och deras väljare, har byggt sd – som alltså i princip är byggt av vänstern – som vägrar att kompromissa.

Inte noterat resultatet?
Inte ens funderat över det?

Det är märkligt att ingen av dem ens ser hur framgångsrikt de bygger sd, som snudd dubblerar sig vid varje val.


De kör på med sitt ”allas lika värde”, som är en felöversättning

Korrekt är ”alla har rätt till värdighet” men den hållningen kan man väl ändå inte inta i krigstider?

Vi dödar ju själva människor där nere, och det var vi som började, som om de helt saknar värde. Ingen berättar att vi dödar folk, sa en svensk soldat på plats, och det är hyfsat utrett hur vi hamnade i krig.

”De senaste åren har den svenska allmänheten under stigande förvåning kunnat bevittna hans kräftgång i offentligheten, från respekterad intellektuell till fritt fabulerande fanatiker.”

Det skrev Wiman om Horace Engdahl men jag trodde först att han skrev om sig själv.

Skärmavbild klMan är en rätt fabulerande fanatiker då man vägrar se att vi har legosoldater inne, och då man gör om det till en polariserande pajkastning, och herrarna tilltalar ett snart sagt skräckslaget folk med ilska- samtidigt som de tiger som muren om grundorsaken till att vi sitter i skiten dvs att vi är en krigsnation.

Andreas, till vänster, är nazist?
Främlingsfientlig? Rasist? Vilken etikett vill Lundell och Wiman sätta på honom?

Man har vetat länge att överfall, krigsvåldtäkter, etc är ett budskap till landets män, och det lyder:
-Kolla vad svaga ni är här, ni kan inte ens försvara era kvinnor!

Gärningsmännen måtte undra vad vi är för ett konstigt folk när kvinnorna dessutom blir attackerade även av Wiman och Lundell!

Skärmavbild klArkitekterna bakom hur en fascism byggs, det tar minst 30 år, vet givetvis om att det kommer att dyka upp nyttiga människor på vägen, som bygger fascismen åt dem.

Den borgar sen för fullskaliga krig, och inte minst inbördeskrig, men fascismen kan inte byggas utan polarisering och ”vänstern vägrar att kompromissa”.

I nuläget ska man nog tänka sig för innan man står på, och i en sådan ton och omfattning, att det finns risk att folket skriver ”Rikets största och verbalaste fascistbyggare” på gravstenen, och inget annat, längre fram.

Känns dessutom som ett svenskt fenomen
Den här typen av gigantiska misstag kan nog bara män i Sverige göra, därför att de har skurit av den feminina intuitionen, de använder den inte alls. Om de gjorde det skulle de LYSSNA på de rädda kvinnorna här och nu.

Man möts snarare av förakt eller tystnad om man ger uttryck för den, och det är ju precis vad de håller på med också – ett gigantiskt kvinnoförakt – när de vägrar lyssna på landets kvinnor; som inte vill gå ut, och som inte har någon som helst frihet där uppe.

Eftersom jag inte befinner mig där just nu märker jag hur mycket det tär på en, och jag märker det just därför att jag aldrig behöver ha ögon i nacken där jag nu befinner mig; kvinnofriden är total.

Om en kvinna säger; Fara!
Då ska män lyssna. Gör de inte det ska kvinnorna lämna det landet, där det finns den typen av helt lomhörda karlar, och som inte visar någon som helst respekt för den feminina intuitionen – så får de utkämpa ett väpnat krig solo sen när de väl blir rädda själva.

maskulin energiOch med lomhörda karlar på viktiga poster i samhället typ opinionsbildare eller journalister; då blir det som det är i Sverige att beskydd har bytts ut mot utsätt!

Det är vad Wiman/Lundell gör; de utsätter inte minst kvinnor som är sönderstressade och väldigt rädda.

Styrka har blivit till svaghet, initiativförmåga har blivit till handlingsförlamning, service har bytts ut mot ”det kan du göra själv, jävla kärring”, och närvaro är frånvaro, och resursrikedom har bytts ut mot inte minst mental fattigdom.

Det är mental fattigdom om man inte kan räkna ut att om vi krigar leder det till allvarliga konsekvenser. I mina ögon bör såväl Wiman som Lundell hålla käften, och framförallt sluta bygga fascismen och indirekt jobba åt främmande makt:

– När ska ni sluta, när ska ni fatta?

– Vi är afghaner, vi är soldater

 

Spread the love
About Lena Holfve 8959 Articles
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.