Bibliografi

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bibliografi

Det händer aldrig mig (1997), Bilda Förlag
Är barn allt? (1992), Rabén & Sjögren
Botten upp (1989), R&S
Utanför (1989), R&S
Könskriget (1988), R&S
Fyy 17! (1987), R&S
Huddingegruppen: ”-norra Europas främsta narkotikaspanare-” (1986), Pseudonym – spökskriven åt Gösta Claesson, R&S
Mordet på Törnrosa (1985), R&S
Ett Södermalm som gör dig varm (1984), Swedmedia
Häktad på sagolika skäl (1984), R&S
Älska lagom (1984), R&S
Våra undulater (1981), Pseudonym: Lena Andersson, R&Slh.jpg
Skola i fosterland : en bok om skolan (1970), Medverkande ”Indoktrineringskampanjen”, Gidlunds

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.